Nerozumiem tomu....
Niekedy v decembri sa mi pomaly zacal robit ekkzem na stehnach.... Mne, co ma sa zebou mnoho detoxu, ocisty pecene, urinove klystiry, a aspon 8x rocne robim sankhapraksalanu... Mlgal som olej cele roky 6-7x tyzdenne.... Lacnovky, hladovky...
Po vlasovej analyze prvkov v januari som si nakupil mineraly...
Uzivam uz skoro 3mesiace draslik, horcik, selen, zinok, jod, kremik, zvysil som uzivanie boraxu (protikandidovy boraxovy protokol)..... Vylucil som asi pred troma tyzdnami zo stravy domace vajicka, strukoviny (sosovica, hrach), sardinky, vnutornosti (az na 30g pecene denne) z dovodu, ci mi ekzem nesposobuju tieto potraviny. ALE EKZEM SA ZA TEN CAS ESTE ROZSIRIL....JA TOMU NEROZUMIEM....
Je svrbivy (ale nikdy si ho neskrabem)... Natieram ho "hojivym zazrakom" (Oriflame)... nic nepomaha... Ani pridanie chybajucich mineralov, ani vyradenie potravim ktore obsahuju viac histaminu...
VCERA SOM DOBRAL 300TBL NEPRINOLU....nulovy efekt na ekzem.
50 dni beriem "Adrenal Cortex".... Nulovy efekt na ekzem....
Posledne asi dva tyzdne mam DOBRU PSYCHIKU..... ale za posledne dva-tri tyzdne sa ten ekzem rozsiril..... JA NECHAPEM PRECO....nikdy som nemal na stehnach ekzem...
Cvicim roky 5 tibetanov, robim asi 4 mesiace dychove cvicenia hodinu denne... Denne cvicim (nie do vycerpania)... A nejakym co sa ani nehybu, nerobia detox, a jedia otrasnu stravu, sa ziadny ekzem nespravi....
Zacinam byt zufaly....
IST KU KOZNEMU ? ZBYTOCNE, predpise kortikoidovu mast....NEBUDEM JU POUZIVAT...
JE PROBLEM MIKROBIOM V CREVE ??? A ti co sa stravuju 1000x horsie ako ja (cukor a psenicu nejem, ani pasterizovane mliecne, ani nic neprirodzene), PRECO NEMAJU EKZEM ?
Pomoze kvalitne surove skysnute mlieko pri dlhodobom piti ? ... .Mozno by pomohla napr. 21 dnova hladovka. Ale to je VYLUCENE, dostal by som depresiu ze asi 15kg by zislo dole...a naberal by som ich naspät aspon 3 mesiace...vyzeral by som ako anorektik...a kazdy kto ma pozna z videnia by si myslel ze som ssi ochorel na rakovinu...
Do p**e, ved JA NEMAM aky bordel zo seba davat von.... Ziadna chemia v kozmetike, pravidelny detox uz 11 rokov....nezanasam sa stravou.... Z COHO TEN EKZEM ?
Lebo on sa mi zacal tvorit este pred suplementaciou mineralmi, Neprinolom, Adrenal cortexom... Takze nemam zaruku, ze mineraly zabijaju candidu, a ekzem je vedlajsi prejav toho vsetkeho...