Sikec7 píše:
Dobrý den, můj bratr 18 let poslední půl roku trpí bolestmi hlavy a do toho se teď v poslední době přidalo píchání v plicích. Bratr má 18 let, 185 cm a 95 kg. Studuje gympl a takřka denně se musí učit aby dával školu na výbornou a mohl dál studovat výšku. Začalo to před půl rokem bolestí přední části temene jako by mozek tlačil na lebku po půl roce začala bolest být intenzivnější a zasáhla celé temeno hlavy + navíc do toho špatné dýchání jakoby pocit bodání do žeber a k tomu bolest srdce. Poslední pár dní je bolest méně snesitelná proto se chci obrátit sem protože vím že už v minulosti jste mi pomohli. V případě že by jste potřebovali více informací dodám. Zatím děkuji a hezký den
hmmm.. zjevne chce od tela spickove a mimoradne vykony. to je ok. pak ale musi mimoradne skvele vyladit zivotospravu a nebrat ty vykony jako samozrejmost... proc to lidi nevidi a ocekavaji ze telo je neznicitelne?
vim o cem mluvim, jel jsem zatez a kaslal na zivotospravu az jsem si vyrobil rakovinu.
skoro kazdodenni bolesti hlavy jsem mel pred propuknutim raka skoro dva roky... rakovina je super zkusenost, doporucuju, ale ne vzdy to dopadne dobre... drzim palce at to pochopi a zacne o sebe pecovat...