Jarda píše:
Vysoká zásaditost může vyvolat i mdloby a není dobré si s tím zahrávat, pokud máte vysoké pH vezměte si práškový vitamín C a ono to klesne. Dávejte toho odkyselovače nějaké rozumné dávky, nikde není napsáno, že to do sebe máte valit pod tlakem. Cytosan není to samé, ale můžete ho používat, ten obsahuje humáty, ostropestřec a kyselinu jantarovou a jeho funkce je trochu jiná. On stejně jako táhne živiny do rostlin, tak vytahuje škodliviny z tkání, ale pokud nemají kam odejít, což řeší jak Sanogel, tak Lepicol, tak stejně musejí někde sedimentovat v organizmu.
Dobry den Jardo,
chtel bych se zeptat v teto souvislosti na dve veci:
- nechci tvrdit nesmysly, ale zasadita smes se bude (stejne jako jedla soda) pri reakci s telesnymi kyselinami rozkladat na nejake slouceniny soli a tudiz by zase mohl skodit sodik?
Jak jsem na to prisel, trosku sam na sobe, pouzival jsem kvuli totalne rozhasenemu zaludku ze stresu nekolik tydnu 3 lzicky zasadite smesi denne a ikdyz mivam zvyseny tlak normalne, zacalo se to spis horsit.
- muze podobne pusobil vitamin C se sodou (tedy neutralni vitamin)? Tam musi prece take zbyt po chemicke reakci nejaka sul.
Tutiz podle me zase ta sul pusobi na zvyseni tlaku? Je to mozne?
Jako obvykle tedy se vsim opatrne.
Okurku jsem s cibuli zatim nepouzil, pouze repa, mrkev, okurek, jablko, tato stava mi delala dobre ale nejakou dobu jsem tlak nesledoval, tak nevim co to delalo s tlakem.