daniela.dd píše:
Dobry den vsem,
omlouvam se, ze zase otravuji, ale objevil se dalsi nejaky "symptom" a neprijemnost, dost nespecificky az desivy dneska v noci, tak bych se, prosim, chtela zeptat, zda to taky nemuze mit souvislost s temi vsemi mymi spatnymi vysledky a zdrav. problemy.
Dnes v noci, kdyz uz jsem tvrde spala (asi hodinu, zjistila jsem potom podle casu pri probuzeni) jsem z niceho nic ze spanku vyletela do sedu, jako kdyz po vas nekdo zakrici nebo s vami zatrese, proste me neco vytrhlo z tvrdeho spanku tak, ze jsem vylitla z postele uplne pocitove takove vydeseni, ale zadny sen a nic si nepamatuji. Horsi je to, ze to byl pocit jakoby paralyzy tela, chvilku jsem nemohla hnout nohama ani rukama. Bylo to jako bych je mela ochrnute nebo pocit jako kdyz si prelezite ruku, ale bylo to na nohou i rukou a celkove telo vcetne hrudniku, krku a hlavy jako kdyby ani nebylo moje, takove gumove. U toho strasne zvlastni desivy pocit jako kdyz ma byt po vas. Nechapu vubec, cim to muze byt. Co se v tele muze stat, ze mozek da telu podnet, aby takto vylitlo ze spani.... Jeste se mi to nikdy nestalo. Od noci mam dnes cely den pocit silne svalove slabosti, nohy me nechcou udrzet, ze schodu vubec nemuzu sejit (jako kdyz hodne drepujete , akorat bez te bolesti, jen slabost). Jedine, co nekdy obcas mam (od te doby co mam zdrav. problemy), ze pri zaspavani, kdyz je clovek v polospanku, ale jeste uplne tvrde nespi, tak me vytrhne z usinani zalapani po dechu a strasne tlukot srdce, nekdy se to stane i vicekrat..jakoby se vam srdce na chvilku zastavilo i s dechem a pak rozjelo. Tentokrat to bylo jine.
Budu vdecna za jakoukoliv odezvu.
Tak může to být tak jak píše člen Alopat, někteří lidé mají i relativně dlouhé výpadky které určitě tělu neprospívají, ale může jít i o výrazné poklesy krevního cukru což by se dalo krásně změřit glukometrem tak si ho někde půjčte a uvidíte co zjistíte.