[quote="muflon":t4c1a8m7]Od známého co měl LEDVINOVOU KOLIKU,PÍSEK V MOČÁKU ATD...a nechce dělat nějaké očistné kůry, spoléhá jen na to co koupí v lékárně...tak ten mi řekl že mu pomohly hodně kapky s názvem Rowatinex které jsou výtažky rostlinného původu pokud jsem to správně pochopil(nejde o reklamu ale o pochopení proč a jak něco funguje...):
Docela by mne zajímalo na jakém principu ty kapky fungujou...
Bližší info o Rowatinex:
http://www.lekynainternetu.cz/p/rowatinex-kapky-10-ml/(..není vhodný pro pacienty s těžkými a opakovanými kolikami, anurií a při těžkých a recidivujících infekcích močových cest...)
Charakteristika:
Rowatinex je [b:t4c1a8m7][u:t4c1a8m7]směs terpenů, která zvyšuje vylučování moče, zmírňuje křeče močových cest a umožňuje rozpad, rozpouštění a vyplavování ledvinových a močových kamenů.[/u:t4c1a8m7][/b:t4c1a8m7] Je účinná při akutních i chronických zánětech močových cest a překrvením ledvin přispívá ke zvýšenému vylučování moči.
Urolithiáza, nefrolithiáza, renální onemocnění spolu s příznaky, které je doprovázejí.
ROWATINEX podporuje rozpad, rozpouštění a vyplavování ledvinových a močových kamenů a [u:t4c1a8m7]preventivně působí proti tvorbě kamenů nových[/u:t4c1a8m7]
. Má [u:t4c1a8m7]spasmolytický účinek, zvýšeným prokrvením[/u:t4c1a8m7] stimuluje funkci ledvin a zvyšuje diurézu. Působí proti zánětům močových cest, [u:t4c1a8m7]má protektivní účinek na koloidy v moči a zvyšuje obsah glukuronidů v moči[/u:t4c1a8m7].
Složení - účinné látky:
Terpeny, Pinenum (+ ß), Camphenum, Cineolum, Phenchonum, Borneolum, Anetholum
Použití: Ledvinové kameny, Močové cesty, Močové kameny, Záněty močových cest
PS:
TERPENY:
Naposledy upravil Jarda dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0 |
5042f39fd356fc1e06467e6c777a0895 |