Veronika321 píše:
Zdravím,
budu ráda, když mi poradíte. Gynekolog mi diagnostikoval cystu na vaječníku velikou 10x6 cm a poslal mě do nemocnice. Tam mi řekli, že je to hodně velké (lékař říkal, že jako grep) a že je nutná operace. Musela jsem ale dva dny čekat na výsledky krve - nevěděli, zda v ní nebudou náznaky nádorových buněk. Měla jsem z té informace šok, tak jsem první den nic nejedla, pak další tři dny taky nic, takže to byl vlastně čtyřdenní půst. Krev byla v pořádku a objednali mě na další týden na operaci. Čtvrtý den toho "půstu" jsem šla na předoperační vyšetření, kde mi brali i krev, tak možná budou výsledky ovlivněné tím hladověním, jenom vůbec nevím, zda negativně či pozitivně. Jdu si pro ně pozítří, tak uvidím. No ale zajímal by mě Váš názor na to, jak na ten půst mohla reagovat ta cysta. Na tu operaci mám jít za 4 dny, vůbec se mi tam nechce, no ale nevím, co jiného dělat. Lékaři straší, že je to nebezpečné, že může prasknout, že je velká atd. Pro celkový obrázek o mém zdravotním stavu bych měla asi doplnit, že je mi 25, měřím 180 cm, vážím 83 kg. Mám nedostatečnou funkci štítné žlázy, prodělala jsem autoimunitní zánět a denně beru Letrox 50. Taky mě občas trápí alergie na roztoče, mám alergii na kobalt a nikl. Léčila jsem se s plísněmi na nehtech, s bradavicemi. Před dvěma lety jsem dělala rýžovou kůru, poctivě všech pět fází a od té doby se snažím jíst zdravě. Tak mě dost překvapilo, že se ta cysta objevila právě teď, když jsem změnila svůj život k lepšímu, opravu jím o dost zdravěji, hodně sportuji, zhubla jsem a celkově je mi dobře. No i když kdo ví, jak dlouho tam ta cysta je... Těším se na Vaši odpověď a děkuji za tyto stránky, jsou pro mě inspirací.
Zdravim Veronika,
ak mozem daco napisat tak len to, ze moja mama mala tiez cysty, nie jednu ale viacej. Tiez mala ist na operaciu a stale to odkladala. Cysty boli v cm neviem uz presne ale urcite nie male. Potom sme zacali riesit nejake doplnky od Jardu a za rok a pol nemala nic, mozno aj rok to neviem tiez uplne presne. Zazrak ? V podstate vtedy co si pamatam uzivala len chlorid horecnaty, lugol, chlorid zinocnaty, chlorid mednaty, kys. borovu, mms1 nie moc dlho a godzilu asi pol roka v kuse kazdy den pol h. Potom sa jej zrejme moc zriedila krv z tej godzily lebo sa jej zacala pustat z nosa, nie moc ale zrejme signal ze stacilo a tak s tym prestala. Potom sla na vysetrenie a vsetky cysty boli uplne zminimalizovane oproti povodnym a o nejaky cas uz vobec ziadne.
Podla tvojho popisu by som riesil parazity, mozno by si to celkom v poho zvladla aj skorej. Je tu na to vlakno. A ked ide o parazity, nezalezi az tak na strave, jedine ze by si bola odhodlana drzat dlhe dni hladovku co ale nieje zrovna rozumne len tak zhurta. Skor je rozumnejsie sa snazit neprejedat, do stravy zaradit struhanu mrkvu a hrst dve tekvicovych semiacok denne. Vela pit. Inak tu godzilu pouzivala tak, ze sa postavila na elektrody a prud v podstate prechadzal z jednej nohy do druhej takze priamo cez pohlavne organy. Ked mi oznamovala vysledky tak sa tesila a hlavne to instinktivne pripisovala najviac tej godzile, jodu, zinku a medi.
Ak ma daco este napadne co som zabudol, doplnim.
A ist na operaciu alebo nie, neviem to je na kazdom, ale osobne by som asi vyskusal vsetko mozne aj nemozne aby sa nemusel udiat nejaky takyto zakrok, lebo je tu velka pravdepodobnost, ze sa to bude opakovat a ty si este dost mlada. Skor by si mala najst pricinu a nie kazdych x rokov si nechat daco vyrezat.
Vela stastia .)