Dobry vecer prajem.Bola by som rada ak by sa vyjadril pan Jarda,ale budem vdacna,ked mi poradi aj niekto iny,skusenejsi ako ja...
Mam 25 rokov a asi v 3tej triede na zakladnej skole som si vsimla na lytku taku skrutenu zilu z vnutornej strany lytka.V tom case som robila gymnastiku a ked som poriadne napla lytkove svaly,niekedy som dostala krc.
Tu zilu mam do dnes v nezmenom stave.Problemy zacali asi okolo osemnastky,ked mi lytka zacali puchnut.
Obydve lytka po celom dni spuchli o 5,6cm.Neriesila som to,pretoze ja mam velmi obiemne lytka a tak som si nahovarala ze sa mi to len zda.Pravidelne som behala minimalne 2 krat do tyzdna a vecsinou som pri behu pocitovala tlak a taku miernu bolest,ktora po 15stich min odznela,pripadne som zastala,rozmasirovala a bezala dalej.Takto som fungovala a ani ma nenapadlo,ze by to mohli byt dake priznaky krc.zil,proste vtedy som riesila uplne ine veci.Lenze v 22 rokoch som sa zamestnala ako predavacka a mala som 3 roky sedavu pracu 12 h denne a po robote som mala lytka ako dva valce.Boli tvrde ako kamen.Pri tej sedavej praci som pribrala 10 kg a brala som aj AD ktore asi tej vahe aj dopomohli...Takze som mala pri vyske 163 cm 65 kg,co som nikdy tolko vela nemala.V tom obbdobi ako som nastupila do tej prace, som aj prestala sportovat,proste sa mi nechcelo.Mozno za to mohli lieky,nabrate kg,mozno to bola iba lenivost,tazko povedat.
Lieky som brala asi rok a po vysadeni ma zacala trapit vaha,tak som opat zacala behat a bolest lytok pri behu ,bola ovela intenzivnejsia a nepomahalo ani masirovanie.V tom case som si vsimla novu zilu ktora uz bola aj vystupena na povrchu a jemne skrutena.Od toho dna som to zacala riesit.Lytka mi do dnes stale puchnu a to dost vyrazne a pocas dna mam pocit,ze mam nohy z olova.Pri behu musim casto zastavit a lytka rozmasirovat,inak neviem dalej ist,napriek tomu,ze mam energie plno,len koli lytkam si beh naozaj neviem vychutnat
asi dva mesiace uzivam kvalitne doplnky od Damiana Vit,neviem ci Vam to nieco hovori...
B12 naplaste prirodne
koenzim Q10 200 mg
vit E 400 100 percen prirodny
vitamim c v praskovej forme
vitamim D v kvapkach 5000IU
Rutin -ale ten mi uz dosiel pred 2 mes.
Lugol 5 percentny
Tieto doplnky su dost drahe a ja to beriem inak ako mi bolo odporucane,pretoze som si ich chcela usetrit
Niektore doplnky so zilamy nemaju nic spolocne,ale to som riesila aj uzkosti atd...
U dokorky som bola,dala mi pancuchy a chcela mi predpisat detralex,ale ja to nechcem,to nevyriesi pricinu mam pravdu?
Skusala som aj pohanku,ale jedla som ju surovu a sla som si na nej zuby vylamat
Nedavno som obiavila tuto stranku a som nadsena ake su tu dolezite informacie a ani si neviete predstavit kolkym ludom pomahate...Clovek po precitani uvazuje nad roznymi zmenamy,pretoze zistuje ze vsetko robil zle,teda u mna ta strava teda naozaj je uplne zle...
Rozmyslam ci by nepomohlo precistit crevo napr.tym klystirom...
Co si myslite o tych vitaminoch?
Pripadne co by mohlo pomoct na tie opuchy?
Dakujem