Mariana36 píše:
Dobrý večer,momentálně jdu na třetí IVF(jednou ještě před operací jsem byla přirozenou cestou těhotná ale buhužel jsem potratila) ale nalezli mi na levém vaječníku kolabovanou cystu 13x8mm CA 125:248,0 a ještě pravděpodobně endometriózu,trpím poruchou štítné žlázy,beru Euthyrox 50 a Dostinex na Prolaktin, výsledky zatím v normě.Pravý vaječník již zanikl po laparoskopické operaci cysty před 6 roky.Můj gynekolog mne přemlouvá na laparoskopii co nejrychleji ale já mám strach že se to bude vše opakovat a já již nebudu moci mít miminko!Jak jsem tady již četla a snad chápu dobře (jsem Ukrajinka)doporučujete odčervení,půst a detoxikaci.Prosím co ještě můžu udělat pro to abych se zbavila cyst, (na operaci se mi opravdu nechce) přirozenou cestou?Děkuji Mariana
Myslím,že tiež inšpiratívna skúsenosť :
Aldi
Předmět příspěvku: Re: Diagnóza ASCUS - na děl. čípku
Před dvěma měsící mně byly diagnostikovány myomy na děloze a ASCUS na děložním čípku. Ihned jsem dle rad pana Jardy na tomto webu přešla na syrovou stravu a odšťavování ovoce a zeleniny, pití kefíru a vkládání vaginálních tablet s laktobacily, k tomu jsem pila bylinné čaje. Dnes mně při kontrole lékař sdělil, že cysty o velikosti 45 a 32 milimetrů nemůže najít, přičemž opakoval dvakrát vyšetření. ASCUS na čípku zatím nebyl kontrolován. Chtěla bych podpořit všechny ženy, aby si nenechaly poradit od lékaře, že je třeba "řezat", a vzaly léčbu do svých rukou (pročištění organismu atd).