JednorazovyNICK píše:
Ahojte.
Mám otázku ohľadom mojej mamky.
Robieva si už (za mojej morálnej podpory) každý mesiac shankapraksalanu (hoci len 2 litre slanej vody, viac nedokáže...)...
Chcem sa však spýtať na HCL.... Neužíva HCL, nikdy neužívala, nemá problémy s trávením, ale odjakživa konzumuje fakt že malé porcie jedla... možno ako 7 ročné decko... takže DAJME TOMU, že nejaké tráviace problémy za tým asi budú, že nedokáže zjesť viac jedla...
Meria asi 166cm, váži 65kg, svalov má minimum, je útla, takže jej telesnú hmotnosť do značnej miery bude tvoriť trochu tuku a zadržiavaná voda v jej tele.... Takže je asi "prekyslená"...
Chcem sa spýtať - keď začne užívať HCL, dajme tomu zo začiatku po 3x20 kvapiek denne, neskôr (aby to pre jej telo nebol šok) viac, tak... môže očakávať, že sa jej zlepší postava - že sa odvodní ? Trošičku cvičí doma (v priemere asi 10 minút denne, viem, je to oničom), a asi 3x týždenne chodieva na rezkú prechádzku trvajúcu asi hodinu, takže aspoň trochu sa hýbe.
Počul som audio rozhovor o HCL, kde jeden pán hovoril, že čím viac HCL v žalúdku, tým menej kyselín v iných častiach tela... No a kyseliny mimo žalúdka na seba zvyknú viazať vodu, preto je mamka naliata...
Ona pritom denne skonzumuje málo kalórií, typujem, možno tak 1200kcal ? ... Ona nikdy nejedla veľa... A k tomu pije MÁLO vody, v zime pila denne asi 4dcl vody/nápoja denne, ako sa mi sama priznala (nevie sa prinútiť, akurát v oddobí tepla pije viac, lebo si je vedomá rizika dehydratácie pri zvýšenej teplote okolia)...
Ďakujem krásne za odpoveď....
Udělat krkací test a pokud opravdu zjistíte problém pak to dávkování bude fungovat.