indiga píše:
Dobrý deň, chcela by som Vás požiadať o radu. Pred 5 mesiacmi na bežnej preventívnej prehliadke u gynekológa našli 2 cysty. Jednu na pravom, jednu na ľavom vaječníku. Obidve veľkosť cca. 5,5 cm. Mala som aj stále mám zvýšené onkomarkery, predpokladajú že to je endometrióza, ale že presne to vie povedať iba histológia.Odporučili mi operáciu ale ja som sa jej chcela vyhnúť a skúsiť to alternatívou. Začala som brať enzými a stále ich beriem na čistenie tela, lysín, Indol. Aj som skúšala MMS1- PROTOKOL 1000 poctivo 3 týždne 8x denne 3 kvapky. Pijem bylinkové čaje- imelo, prasličku, hluchavku, alchemilku,...Pred týždňom som išla na meranie na prístroj Salvia diagnostičke ktorú mi odporučila p. Bláhová- našla mi veľa záťaží a aj parazity, ktoré Môžu spôsobovať cysty ,aj nemusia. Nerozumiem tomu celkom, namerala mi mechožilov na vaječníkoch a nepovedala mi či sú z toho tie cysty alebo nie? Momentálne beriem albendazol. Neviem kadiaľ sa pohnúť, či nezvoliť tú operáciu, včera po 5 mesiacoch som bola na kontrole, cysty sú tam úplne rovnakej veľkosti. Prosím o radu ak s tým má niekto skúsenosť, čo ešte vyskúšať.Je toho veľmi veľa-autopatia, hemopatia, urinoterapia, zapperovanie,....... a neviem čo ešte vyskúšať. Ďakujem za každú radu. indiga
Tak pokud se nezvětšují není důvod panikařit. Vyzkoušejte hlavně očisty střeva a jater, plus obrovská množství fungicidně působících potravin a bylin a dodat maximum laktobacilů.