daniela.dd píše:
Ja po tech antiparazitikach udelala asi 3 jaterní kůry, plánuji i další, jen jsem na tom tak, že to nedávám. Ted jsem brala měsíc Protokol 2000 s CDH a DMSO.
Jak rikate, jatra uz podle vseho taky nejsou moc ok.
Co se tyce te koordninace, pred 3 lety, kdy se mi stav zhorsil natolik, ze se ze me stal uz prakticky ten pololezak, tak mi to zacalo tim, ze jsem sla z kopce a mela pocit, ze nedobrzdim, slapala jsem jakoby i do prazdna, tahlo me do stran takovym stylem, jak kdyz se snazi jit clovek se 3 promilema v krvi. A hodne hodne casto se stavalo, ze treba kdybych chtela vzit spetku soli, tak to nejde a nebo prave jak rikate, chtit neco vzit a sahnete jemne vedle..
Ted je toto lepsi o neco, ale jeden z mych hlavni problemu je stale takova jakoby nerovnovaha v prostoru (neco jineho nez motaky), jakoby neschopnost udrzet se v prostoru, a to i v sede. Kdyz mam sedet nekde s nohama dolu na zidli a nejsem proste uplne "uzemnena " oprena ze vsech stran treba v kresle, tak nohy mi automaticky zaryvaji do zeme, abych jakoby udrzela rovnovahu. A treba kdyz jdu a chci zmenit smer chuze, tak musim temer zastavit, abych to vybrala a nespadla, nebo nenarazila do neceho...
A dalsi problem a to cislo jedna jsou denni slabosti, odpadavani...jako bych mela silnou chronickou anemii. Je to denne, jen nekdy slabsi, nekdy silnejsi.
A techto dvou veci se nemuzu ani za boha zbavit, at delam co delam...
Zkusil bych určitě dát větší dávky B1 (Thiamine). Mám podobné stavy s tím pohybem a ta rovnováha se potom zlepšila, za pokus to stojí. Já například nemůžu sedět na židli, která se houpe (nemá ty zadní podpěry) nebo bych nemohl na kolotoč, to by mě absolutně odrovnalo. Když jdu, tak mi přijde, že jdu po ledě, takže musím jít pomalu a rozvážně. S tou změnou směru to mám podobně, někdy se musím i něčeho chytit. Až nedávno jsem zjistil, že to může být právě nedostatek B1. Přišel jsem na to úplnou náhodou, když jsem hledal jiný stav - vzbudil jsem se třeba 50x za noc, špatně se mi dýchalo (byl to stav, jakože tělo se nechtělo samo nadechnout a já na to musel myslet a dýchat vědomě, jinak bych se udusil - může to znít vtipně, ale je to tak)- Sleep apnea/apnoe. S tím dýcháním se mi to děje i přes den, ale tam to zvládnu ukočírovat, když jsem "vzhůru".
Ještě zkus pogooglit něco o POTS (postural tachycardia syndrome) v návaznosti na vit. B1
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/01616412.2017.1331895?tokenDomain=eprints&tokenAccess=4y3WQzFvEfGJXJYDINDM&forwardService=showFullText&doi=10.1080%2F01616412.2017.1331895&doi=10.1080%2F01616412.2017.1331895&journalCode=yner20Dávám:
B komplex forte - generica 1x denně s jídlem
B1 - generica 50mg 3x1 s jídlem
Dalo by se toho dávat asi víc a možná i jednorázově, já to ale zkouším takto. Když s dám ale víc Bkomplexu, je mi z toho zle, jsem unavený a podrážděný. Co se týče těch B vitaminů, když je tělo ve stresu, tak jich spotřebuje strašně moc a to je i můj problém, navíc nejím ani moc obilovin, rýže a podobně, takže jich je málo, zbytek si vezmou paraziti ve střevech a na mě nezůstane pak nic
B1 se spotřebovává hlavně kouřením, alkoholem, stresem, kofeinem, konzumací bílé rýže a obecně přemírou škrobů a cukru, nízkou produkcí HCL a špatnými játry.