prostatik píše:
Dobrý den pane Jardo,
rád bych vás poprosil o radu. Je mi 26-let a před 3mi lety jsem se léčil na Chlamydie Trachomatis(partnerky často opravdu nestřídám, byla to spíš náhoda, že jsem to od ní chytil). Bral jsem antibiotika asi půl roku, protože po několika měsících mi byla v ejakulátu zjištěna bakterie Enterococcus Faecalis. Doktorka řekla, že s to se vyléčit nedá, že tam ta bakterie prostě bude a dokud nedělá žádný značný potíže, tak že to mám nechat tak a uvídíme časem...a to jsem bral minimálně měsíc dost drsný léky, Cotrimoxazol AL Forte. No fuj, už nikdy! Vaše fórum sleduji přibližně od ledna letošního roku a zajímají mě všechny detoxikační kůry a změna stravování, o kterých tady píšete. Dále mě trápí skoro pořád únava a suchý dráždivý kašel. Ta únava trvá už několik let a rád bych konečně vyřešil příčinu a začal žít na plno. Mohl byste mi poradit, co se týče stravy a dalších věcí, kde mám začít? Byl jsem několikrát na hydrocolonu, i nějaký klistýri jsem si doma dělal a chystám se na to znovu. Momentálně piju pouze ovocné šťávy a občas zeleninový salát, žádný mléko, cukr a mouku. Snažím se to z jídelníčku vyřadit úplně. Vím, že to bude asi hodně náročný, ale rád bych udělal znatelnou změnu ve stravování, začal s pořádným detoxem, ale nevím kde a jak začít, aby v tom nebyl bordel...
Děkuji za rady!
Tak začít vždy od střeva a jater, pak HCl v žaludku, také minerály a vitamíny, ale nedomnívám se, že by zde nebyl nedostatek informací. Pokud chcete nějaké vedení, tak mě klidně zavolejte a nějak se domluvíme.