Dakujem Vam za odpovede
Samozrejme pozeram to tu, je tu kopec uzitocnych rad a veci ktore tiez suvisia aj s mojim problemom. Viem ze potrebujem precistit creva a pecen a zrejme aj oblicky a vlastne vsetko
ale zase na druhej strane nie som cely den doma v posteli a potrebujem aj makat a zit a pracovat
. O sposobe precistenia som toho nasiel spusta a rozmyslam nad kupou SANOGELU ktory vraj perfektne cisti pecen aj creva az sa mi to zda ze je to neuveritelne co vsetko tam pisu o tom produkte = proste som opatrny aj ked vyzera to byt zaujimavy doplnok vyzivy. Viem ze bylinkove caje mozu pomoct a na pecen zvlast ostropestrec ktory uz mam zakupeny. Ide mi skor o to ziskat cenne rady a skusenosti co ludom pomohlo aj ked viem ze niektore veci musim vyskusat na vlastnej kozi. Napr kotvicnik je vraj ucinny ale nie pre kazdeho a napr sanogel tiez som nasiel recenzie ze vysledky neboli nijako presvedcive po uzivani a ten neskutocny pocit odlahcenia u niektorych ludi nenastal. Pisem to preto lebo uz som tiez skusal kadeco a nic moc vysledky a stalo to kopec penazi ( zensen, reishi, koloidne striebro, ginkgo, kotvicnik, ... a neviem co este ). Asi predsa len jednoduchsia strava bez nejakych drahych doplnkov urobi viac.
Ked sme uz pritom pri tom co pomaha co nie rad by som spomenul jeden prodkut ktory sa mi zda ze pomaha a je lacny relativne: vola sa to MUMIO = je to zivica z kaukazskych hor ktora obsahuje mineraly rozne aminokyseliny a to vsetko v dobre stravitelnej forme. Je to dostat v lekarni vo forme kapsul ktore su cierne ako smola a aj chutovo je to ako smola
a musim poklepat mam pocit ze moj bojovnik dole je akysi uz veselsi aj ked to nie je este ono kedze za tyzden sa to nepravi ja viem.
Rozmyslam teraz ako pokracovat, co jest, ako si stav nielenze vylepsit ale hlavne nezhorsit, potrebujem zlepsit travene a vstrebavanie zivin.
Takze este raz moja prosba: skusit ten sanogel plus pit bylinkove caje a viac zeleninovych stiav?
Pan Jarda otazka na Vas:
aky mate nazor na dalsi zo zazracnych produktov s nazvom Schindeleho mineraly? Stoji za to zakupit to a uzivat to po lyzicke alebo je to dalsi chytak?
Mam pocit ze som v zacarovanom kruhu a to precistenie je pre bezneho cloveka pracujuceho nerealne