Petr 2 píše:
Souvislost s prerustanim kvasinek sem na sobe nejakou tez vysledoval. POkud neco zpomaluje metabolismus a zpusobuje unavu je dost mozne ze to oslabuje i termoregulaci. navic z mych osobnich zkusenosti vim ze dost hraje roli vic nez tuny zazvoru a chilli vyvazeny prijem zivocisnych tuku a bilkovin, teple obedy a vecere. nejvetsi zimomrivosti sem trpel kdyz sem prijel aklimatizovany z teplych kraju do zimnich kraju, vysvetluji si to pomalym metabolismem a malou vrstvou podkozniho tuku, jako tez podvyzivenosti, tehda sem mel 5 kg pod normal. takze moje rada zni pridat mineraly a postupnym rannim otuzovanim se dopracovat k pravidelnemu otuzovani alespon krku a zatylku (nejlepe celeho tela) ledovou vodou, nechodit vsude v rolaku s salou a nabalenej jak pumpa. otuzovanim se zrychli metabolismus a zvysi chut k jidlu. mam vyzkouseno, ze chut k jidlu stimuluje i sluneni, v zime pouzivam domaci horske slunce.
Chuť k jídlu mám víc než dobrou
ať už jsem jedla dříve pizzu nebo teď zeleninu. Celý život mám váhu v normálu. Ráno se myju obličej ledovou vodou, večer se sprchuju studenou (kromě zimy).
Nejhůř snáším taky ty změny teplot. Když se ochladí, jak v létě, tak v zimě, tak je mi z toho skoro špatně, ale za pár dnů se srovnám. Nicméně celou zimu protrpím a jak je pod nulou, tak mi tělo celkově špatně funguje.