Ahojte. Nerozumiem jednej veci...... V priebehu jedného dňa sa mi vytvoril herpes na pravej strane úst (je viac mimo hornej pery než na hornej pere, tiahne sa "dovonku"), a na druhý deň dve zväčšené lymfatické uzliny pod čeľusťou (resp. podbradok) a jedna nad pravou stranou čeľuste, asi 1cm nad ňou... Podľa "Germánskej novej medicíny" sú takéto prejavy organizmu liečebnou fázou, ktorá nasleduje určité obdobie (od hodín, až po mesiace) od fázy aktívnej/konfliktnej... O čo ide ....... Žijem VEĽMI ZDRAVO, ani nemá cenu sa tu v tomto ohľade rozpisovať..... Na druhej strane som duševne, emočne, citovo a sexuálne prakticky celý život nenaplnený... LENŽE..........posledné dva týždne pred vzniknutím herpesu a lymf. uzlín (vznikli 3 dni dozadu) som mal SUPER obdobie... Úplne bez internetu, usmieval som sa X hodín denne (pretože to prospieva zdraviu, a už to šlo akoby samo), počúval liečivú hudbu, a ako vždy, aj toto obdobie som vykonával veci, ktoré prospievajú zdraviu...... Prakticky ani raz som nemal blbú náladu za ten čas. V piatok som však šiel na jedno sídlisko v Košiciach, a spomenu som si na moju bývalú ktorá tam bývala (moja prvá láska), ako dostala pár týždňov po našom rozchode (14 rokov dozadu) "pásový opar" a obviňovala mňa, že som sa s niekym vyspal, a nakazil ju ním (hlavne, že ja som žiadny nemal)... Bol som jej samozrejme verný, ale ani ona ani ja sme netušili, čoho sú také prejavy výsledkom.... "Germánska nová medicína" na to ponúka detailnú odpoveď už nejakých 25+ rokov... Zažila silný emocionálny konflikt z rochodu, ktorý sa energeticky uložil "tam dole", a dostala pásový opar/herpes.... Ale späť k súčasnosti...... Keď som sa v piatok ocitol na tom sídlisku po dlhých rokoch (také malé okrajové sídlisko), spomenul som si na ňu, a na ten jej herpes.... No a keď som o pár hodín prišiel domov, uvedomil som si, že sa mi tvorí herpes na ústach... Povedal som si "Do p*če, to nie je možné.... Veď posledné vyše dva týždne sa cítim psychicky najlepšie za posledné dva roky, žijem celé roky veľmi zdravo, a zrazu dostanem herpes ako nejaký narkoman alebo prostitút, ktorý sa dostal do konfliktnej fázy pri nejakej interakcii jeho úst s niečim, a toto je na to reakciou?"...... Povedal som si po upokojení, že "O.k., tak pár dní sa neukážem medzi ľuďmi, veď aj tak pracujem z domu, prechádzať sa pôjdem až po tme...."....Ale na druhý deň sa k tomu pridali spomínané tri lymfatické uzliny, ktoré síce nebolia (pokiaľ sa ich nedotýkam), a tiež má "GNM" na ne odpoveď, ale....... Hnevá ma to.........
Otázka ideálne na pána Jardu (alebo niekoho iného, kto sa vyzná).... Keďže spomínané prejavy ktoré mám na tvári a pod tvárou sú prejavom "liečebnej fázy konfliktu/konfliktov", a moje telo je permanentne posilnené super stravou, pohybom, šetrením semena........tak to netreba nijak riešiť u doktora? Neviem si predstaviť, čo by mi doktor/doktorka na to povedali..........Nahmatali by to, a povedali by "No, budú to zväčšené uzliny.... dáme Vám tieto lieky, keď sa to zhorší, príďte znova........"...............TOTO MI FAKT NETREBA...........Takže len čakať doma, kým to pominie? Fyzicky sa cítim úplne fajn, aj psychicky, až na to, že ma hnevá, že sa mi to prihodilo, pretože takto nemôžem ísť medzi ľudí (dve väčšie lymf. uzliny v podbradku mi trochu zväčšili podbradok, vyzerá to blbo + ten herpes ešte horšie....).........
Mali ste niekto niečo podobné? Že zrazu "z ničoho nič" sa vám to stane, aj v ÚPLNE SPOKOJNOM období života......... To je proste tá "reakčná doba" na vnútorný konflikt, ktorá sa ako "liečivá fáza" (spomínané prejavy) môže prejaviť od pár hodín do niekoľkých mesiacov od zažitia vnútorného konfliktu......Takže človek si to nevie "načasovať".....
_________________ Je čas odtiaľ odísť, posunúť sa z virtuálnej virtuality (internet) do virtuálnej reality (život mimo obrazovku). Vyhrávam tým, že odtiaľ odchádzam. NIČ PROTI TOMUTO FÓRU. Ale nie je vhodné, aby som sem prispieval a ukrajoval si z drahocenného času.
|