libor v. píše:
Dobrý den pane Jardo,
bude mi 35 let a dostal jsem se do stavu, kdy se cítím opravdu velmi psychicky i fyzicky vyčerpaný. Jelikož klasická léčba mi nijak nepomáhá, proto bych Vás chtěl požádat o pomoc.
Od mala trpím alergiemi především na trávy, prach, kočky a pyly, které přetrvávají dodnes. Jako malý jsem měl časté zápaly plic a záněty středního ucha, které v období puberty ustoupily. Místo toho jsem začal trpět častými virovými infekcemi a záněty horních cest dýchacích. V době puberty se mi také zhoršil zrak a nosím brýle na dálku, astigmatismus a mám zákalky ve sklivci. Dále jsem v té době začal trpět kožní plísní na nohou především mezi prsty. V 28 letech se u mně projevila ulcerosní kolitida, kdy jsem byl týden hospitalizován. Od té doby se vzplanutí této nemoci neobjevilo, ale od té doby trpím poměrně častými křečemi břicha a průjmi. V 17ti letech jsem vážil 74 kg, v 19ti 82 kg a nyní vážím 111 kg. V současné době mě nejvíce trápí časté záněty horních cest dýchacích cca každé 2 měsíce, kdy mě nejprve začně bolet v krku, mám ucpaný nos a následně týden vykašlávám zelenohnědé chuchvalce hlenů. Bohužel kvůli práci toto onemocnění neustále přecházím, čímž se neustále cítím hůř a hůř, k tomu se zhruba před rokem objevil svědivý ekzém na noze, který mám dnes na půlce nohy rozdrbaný téměř do krve. Dále trpím nadměrným pocením, častými bolestmi a motáním hlavy a občas mám podivné bušení srdce.
Zhruba před půl rokem jsem byl na vyšetření u obvodního lékaře a podle krevních testů a rozboru moči je vše v pořádku. Na alergologii mi zase řekli, že s infekcemi horních cest dýchacích nejde nic dělat, protože mám nevratně poškozenou nosní sliznici, ale imunitu mám prý v pořádku. Dnes už si ani nepamatuji, kdy jsem se naposledy cítil jak fyzicky tak duševně v pohodě! Vím, že všechny rady jsou na Vašich stránkách, ale já opravdu nevím, kde a jak začít, proto se na Vás obracím touto formou s prosbou o pomoc. Děkuji
Libor
Začněte s:
a) čištěním střev (klystýry, šanka)
b) čištěním nosu (džala néti - zvládne i menší dítě, zabere pár minut).
c) jíst křenovou kašičku (uvolňuje hleny)
S těmito body můžete začít prakticky hned zítra - potřebujete jen klystýrku, konvičku na džala néti (návod na výrobu je na hlavní stránce) a křen s citronem. Přinese to rychlou úlevu. Plíce a střeva jsou párový orgán. Problém s dýchacími problémy i alergiemi je prvotně v zanesených střevech.
Potom rozhodně vynechte 5 bílých jedů (cukr, mouka, mléko, sůl, tuk - načíst si, co se tím myslí).
Zkuste si udělat domácí testy - "plivací" (na kandidu), "krkací" (na kyselinu chlorovodíkovou v žaludku - pro trávení), měřit pH moči (musí probíhat acidobazický píst). Podle výsledků pak zjistíte, kterým směrem pokračovat.
Dále bude zapotřebí pořádně vygruntovat tělo pomocí očist.
Pro dohledání návodů využijte tlačítko "Hledat" v horním pravé rohu.
Ty křeče a průjmy, bolesti, motání hlavy - dělali Vám testy na intoleranci k lepku? Také bych si tipla parazity a přemnoženou kvasinku kandidu.
To, že "s infekcemi horních cest dýchacích nejde nic dělat", jen znamená, že nevědí jak to uříznout. Dobrá zpráva - jde to bez řezání
.