Zdravím, chcel by som sa vás, alebo kohokoľvek iného spýtať, na veci ohľadom močového ustrojenstva a podobne.
Ešte než začnem chcel by som vám poďakovať za minule, momentálne si skúšam dávať ten kortizol (dnes prvý krat, mám voľno takže ak by mi nebolo dobre nevadí, potom sem napíšem či to pomohlo alebo nie, dúfam že to pomôže. Tiež si merám teplotu pod jazykom (2 deň) zatial 2x 36,6 stupnov, keď som to robil pred cca 2 mesiacmi tak mi vyšlo 3x 36,6 a 1x 36,7 neviem či to je dobre.
Prejdem k veci čo ma trápi alebo chcem aspoň byť trošku informovanejši a počuť váš názor prípade aj radu ako si pomôcť, mam problemy s močením ktore som tu už asi spomínal, ide hlavne o problem so začatím močenia, a pravdepodobne oslebana erekcia (mám 20 rokov) no sú tam dalšie veci ktoré si neviem vysvetliť ani čo proti tomu robiť, na prostatu občas robím klystír, pozeral som si aj o tých masažiach ale to sam nedokážem, a priateľku bohužiaľ nemám, takže neviem čo by som mal dalej k tomuto, snažim sa aj stravovať lepšie, oproti rovesnikom ktorích si všímam sa stravujem exelentne, povedali mi to aj oni samotný, + mam dost blízko k tomu aby so bol vegetarianom, maso mi nechutí a jem väčšinou len ryby, (v konzerve čo neni zrovna výhra) ale lepšie ako udene klobasy a podobne myslím. Dalšie problemy ktoré mám sú, že mam studený penis, najmä oblasť žalude, dokonca ja kusok aj modrý, neviem si to vysvetliť len tak že proste mam zvačšenu prostatu ktora blokuje prítok krvy alebo čo... toto ma dosť celkom trápi no ešte k tomúto mávam bolesti v penise, niekedy ma boli močová rúra, ako keby zápal močovej rury alebo čo proste to boli, pri močení tak trošku reže, ako neni to stále deje sa to, no nie každý deň, tak 1x do týždna, neviem či to ma niečo aj s dalšim problem ktorý je dosť divný neviem si to vyvetliť, no proste tie bolesti v penise (ked nerátam močovu ruru) bolest je tiež v oblasti žalude, je to tiež ako daka mykoza alebo čo.. bol som veľa krát u urologa no on nepovedal na môj stav nič.. skontroloval obličky mechur a papa... najdivnejšia vec na tom je ža ta "mykoza" proste súvisí nejak z jedlom, a kyselinou, keď som ešte neužival kyselinu maval som tieto bolesti aj 2 týždne vkuse, teraz ma to bolieva buď slabo alebo niekedy ked si zabudnem dať kyselinu alebo ked pijem vela vody s jedlom, ked pijem vela vody s jedlom začnu ma niekedy aj bolieť kosti čo ma dalši suvis nejak aj s jedlom je to divné, ak by toto niekto vedeľ vysvetlit tak je fakt borec... posledný problem tejto oblasti je to že mam suchu kožu, "nemaže mi"
tam dole.. neviem či to môže mat s niečim suvis. Toto je aktualny problém k tomuto ak niekoho zaujima aj dalšie veci tak mam problem s chrbticou - krčna,hrudna,kostrč, - cvičim každý den ked sa dá... a žaludočne problemy .. tých je tiež dosť, nedostatok HCL podla všetkeho a enzymov, unavy (asi s travenia) ked som neužival horčik tak priznaky tetanie s čoho usudzujem zle vstrebavanie živín.. bolesti najmä nad pupkom oblast pankreasu, všimol som si niekedy že po tučných jedlach mi býva aj zle.. zjedol som kokosový orech (celý) tak som mal 2 dni hnačky a krče v bruchu.. občas bolesť v žlčniku, vetry nafukovanie, reflux (pri vačších jedlach)
Hlavne sa teda pýtam na to kvoli čomu som napísal, ak by niekto vedel poradiť tak bol by som mu vďačný, pekný deň.