Ahojte. Vzhľadom na to, že aj napriek špičkovej strave, detoxu a super cvičeniu mám zdravotné problémy spôsobené nešťastnou dušou, uchyľujem sa k hypnóze, ktorá by mala zmeniť vzorce môjho správania, resp. moje nevhodné reakcie na určité psychologické podnety (vzťahy s ľuďmi). Znova si uvedomujem ako neznášam svoju rodinu, lebo vidím tých milión chýb, aké členovia mojej rodiny majú. Aspoň sú to chyby z môjho pohľadu. A najväčšou chybou (mojou) je to, že tým ich chybám priraďujem príliš veľkú dôležitosť. Preto mi tak VADIA. Napríklad moja sestra.... Nebýva so mnou (bývam s mamkou - my dvaja), ale keď príde tak raz za mesiac na dva-tri dni (piatok, sobota, nedeľa), idem sa zblázniť....... Nemôžem vystáť jej tón a zafarbenie hlasu, jej povahu, jej temperament..... Nedosť, že sa jej nezavrú ústa (pritom s mamkou telefonuje hodinu denne), vkuse rozpráva len o peniazoch a majetku, a keď nerozpráva o tom, tak rozpráva o oblečení a módnych doplnkoch (náušnice, retiazka...).......... O NIČOM INOM..... Ja ju .... neznášam. ... Teraz ohľadom mojej mamky. Hoci by som pre ňu riskoval život, a keby ju niekto uniesol, šiel by som ju hľadať "na kraj sveta", ale zároveň k nej cítim .... určitý druh ODPORU....... Lebo má také vlastnosti, ktoré sa mi štítia - preto, lebo je pravý opak mňa (až na to, že tiež je citlivá, to jediné máme spoločné). MNE NEVADÍ, keď sú ľudia pravý opak mňa, pokiaľ to nie je moja rodina... Je pre mňa strašne ťaživý pocit, keď s najbližšími (rodina) nemám nič spoločné, až na "krv". Rodina mi je predsa najbližšia........Mala by byť.............ALE JA TO TAK NECÍTIM........Keby ma s rodinou nespájala rovnaká krv, tak pre mňa boli cudzí, a ja pre nich.......nezaujímali by oni mňa, ani ja ich. Pretože priateľstvo sú spoločné názory a záujmy, a tie ja s rodinou ABSOLÚTNE NEMÁM. Oni sú ovce......... Možno ma tu považujete sa agresora...... Ale som X krát "duchovnejší" než moja rodina....... Ich zaujímajú samé "svetské" veci.... NULOVÁ HĹBKA. No a ide o to, že ja to nedokážem "stráviť".... Toto je len jedna z vecí (asi piatich ?) ktoré ma ubíjajú...... Chcem, aby mi hypnóza pomohla v tom, aby som sa na to VYSR*L, aby som svoju rodinu proste NERIEŠIL, aby som mal NA HÁKU tie obrovské rozdiely mnou a nimi. Pokúšal som sa o to celé roky sám, no nepodarilo sa. Nepomôže mi žiadna super strava, žiadne super doplnky..... Pomôže mi asi len hypnóza. Neviem čo iné. Tisíc krát som sám k sebe prehovoril, snažil sa prehovoriť si do duše.... čítal kopu kníh.... zbytočne. Bez hypnózy je len otázkou času, kedy spácham samovraždu.
Má tu niekto z vás skúsenosti s hypnózou ? Viem, že funguje. Len sa pýtam. Zajtra idem do labáku, idú mi zistiť, či mám anémiu. Viem, že ju mám. Viem aj to, že mám premnoženú candidu, a určite mám aj kopu iných vecí. Začínam mať dojem, že ak niekto cíti veľkú duševnú bolesť (príčiny tej bolesti sa môžu líšiť, každého trápi niečo iné), tak bez toho aby si pomohol buď on sám, alebo mu pomohol niekto iný, bez toho budú všetky ostatné postupy slúžiace k nastoleniu jeho zdravia pracovať maximálne tak na 20% ......
A tou myšlienkou, ktorú som zvýraznil hrubým písmom a podčiarknutím chcem apelovať na tých ľudí, ktorí cítia veľkú duševnú bolesť, nemajú optimálne telesné zdravie, a myslia si, že sa k optimálnemu telesnému zdraviu dopracujú super stravou, pohybom, detoxom, doplnkami výživy. NEDOPRACUJETE SA............NEEXISTUJE.
V apríli navštívim hypnoterapeuta, navštívim ho X krát (bude treba riešiť viacero vecí).... a dám priebežne vedieť do tohto topicu, ako to ovplyvnilo moje telesné zdravie. Lebo ja cítim, že keď nevyužijem pomoc hypnoterapeuta (psychoterapeut či psychológ je mi NANIČ, ja sám by som mohol byť psychológom, dokonca odo mňa si ľudia pýtajú psychologické rady...), tak sa zmárnim........
Bože, ja idiot sprostý............. Celé roky rokúce viem, ako zlá psychika ovplyvňuje telesné zdravie človeka k horšiemu....... Viem to celé roky, ale ako idiot som to až doteraz proste IGNOROVAL ................... Zatváral som pred tým oči..................... Je však pre mňa veľmi nepríjemné zistenie, že sám si nedokážem pomôcť.... Viem, existuje aj autohypnóza (kúpil som si knihu), ale...... protiví sa mi to.... proste potrebujem hypnoterapeuta, nech on pracuje, a nech ja vnímam. Skúšal som EFT mnoho krát, nedokázal som ho správe aplikovať aj keď som videl mnoho návodov/videí o tom.... Robil som všetko ako sa tam hovorilo/písalo, ale nikdy to nepomohlo... VIEM, ŽE RIEŠENÍM JE ZNÍŽIŤ DôLEŽITOSŤ NA NULU (dôležitosť vecí, ktorých pripúšťanie mi spôsobuje duševnú bolesť), ale to je jedna z najťažších vecí na svete dokázať to. Dokázať to silou vôle.... Fakt treba na to preprogramovať "bioprocesor"..... vsádzam na hypnózu.... ďalšie peniaze "of", ale dúfam, že nebudú vyhodené do vzduchu. Je to moja posledná záchrana...
Držte mi palce.......ak chcete.
_________________ Od 13.8. 2020 tu uz nikdy nepridem (teste sa). Idem sa pokusit zachranit svoj zivot - psychika ma dava prilis dole.... Som sklamany ZO VSETKEHO, bohuzial.
|