Dobrý den, dovolte mi vás oslovit s dotazem, zdali zde na stránkách není někdo, kdo se v minulosti zabýval nebo má zkušenosti s problémy, které jsou spjaté s bolestí trojklaného nervu? Pokusím se vám níže nastínit, co se mě trápí a budu vám za každou radu velice vděčná, protože si již nevím rady a bolest mě zcela ochromuje.
Bolesti od zubů, dásní a vnitřní strany tváře trvají již 10 let, přibližně od roku 2006 a od té doby mi bylo umrtveno několik zubů. Jedná se o neuralgii trigeminu 2. a 3. větve plus atypická neuralgie se silnými impulzy, záškuby a stálou bolestivou tenzí na levé straně obličeje, hlavy a ucha.
V roce 2013 vytržena již umrtvená stolička na opačné straně, než teď bolí. Stolička při jídle praskla a pod vytrženou stoličkou byl velký zánět. Po této extrakci jsou bolesti stálé a čím dál větší. V naději, že se jedná o bolesti od rostoucího moudráku, byl zub vytržen v prosinci roku 2015. Bolesti se však stupňují a velmi mi komplikují život, jelikož jsou bolesti stálé, mám problémy se spaním, studiem, prací a v neposlední řadě s jídlem.
Příčina problému s trojklanným nervem zřejmě budou zuby, resp.první kanálky byly provedeny v postarší ordinaci na malém městě, kde se používala jiná technika, než nyní běžné. Na magnetické rezonanci nebyl potvrzen nález cévy ležící na trojklanném nervu nebo u jeho kořenu, tím pádem nelze operovat ani léčit jinak, než antiepileptiky a prášky proti bolesti, které mají v 90% tak devastující vedlejší účinky, že nelze fungovat ani s medikamenty avšak ani s bolestmi, které mám bez nich. Jsem si jistá, že zůstal někde nevyléčený zánět. Zde stránkách jsem se dnes dočetla, že mi může pomoc černý bez, takže jsem si obratem objednala toto, ale za každou radu budu moc ráda a určitě jí vyzkoušim, protože jsem již bezradná. :
http://www.parfemy-premier.cz/ekomedica ... ml?obj=1.0Předem vám moc děkuji za jakoukoliv radu, či pomoc.