Dobrý den pane Jardo,obracím se na Vás s dotazem a prosím o Vaše vyjádření a doporučení.Už asi 2 roky mne pálí jazyk,někdy po stranách, někdy uprostřed.Je to velice neříjemný pocit.Byla jsem s tímto problémem jak u obvodní lékařky,ta doporučila zajít na ORL,tam mi lékař řekl, že potíže jazyka patří na zubní, tam mi zubařka řekla,at zkusím žívat vitamin B 12.Ale ani toto nepomohlo,Tak jsem si nechala provést stěr jazyka a výsledek - Candida albicans.Dosud jsem se od nikoho nedozvěděla,jak se tohoto problému zbavit - jedině, co mi bylo známým doporučeno, omezit sladké.Ale tyto potíže s jazykem jsou nepříjemné, tak si často kupuji hašlerky nebo v drogerii tabletky se šalvějí a často toto cucám.Na chvíli se potíže zmírní, ale za chvíli je to zpět.Já vím, že toto jsou též sladkosti, ale opravdu nevím, jak mám dál postupovat.Také jsem se na internetu dočetla, že bych mohla na jazyk stříkat bylinnou tinkturu-Dubovky- od bylináře pana Nového,I totol zkouším, ale žádné zlepšení.Pane Jardo,moc Vás prosím, co byste mi doporučil Vy.Děkuji Vám za pochopení a Vaši odpověd.Majka
|