jojoba píše:
Díky za reakci. Bohužel se jedná o zmíněnou raritu. Zajímavá možnost ta genetika - obrátit se na Ústav molekulární genetiky ? Někde jsem s mým chabým AJ našel zmínku, že to může mít původ v mládí/narození jako lokální kiks buněčného vývoje.... Umístění je fakt špatné, uvnitř malého mozku, jehož nepoškození by se při odstranění nedalo zabránit ani Lexelem. Celkové zklidnění a stabilizování je docela těžké. Po letitých potížích se spánkem byl letos přechod na Kvetiapin , nepomáhal ani Melatonin. Teda chvíli pak přestal. Nová medikace snad nebude mít horší vedlejší účinky.
Letitý vysoký tlak a cholesterol mohou také souviset ? Ze zánětů je snad jen autoimunitní zánět ŠŽ/Hashimoto.
Nevím jestli to označovat jako nádor, když to jsou jen zabloudivší buňky, necizopasí.....nějaké ozařování či chemo je tu nesmysl.
Ano, ozařování a chemo je v tomto případě dle mého názoru zcela mimo rozumné řešení protože tam není sebemenší možnost ovlivnit zdroj problému. Z toho co nyní píšete je jasné že v těle běží masivní zánět na všech úrovních protože každý z uvedených zdravotních problémů koreluje se stavem zánětu. Nasadil bych tedy ostře protizánětlivou stravu a jednoznačně vyladil defekaci na dvakrát až třikrát denně s tím že musí jít o ukázkový exkrement, což nyní předpokládám mít nebude. Důraz bych přitom kladl na probiotika hlavně co nevyšší zvednutí bifidobakterií pro zvednutí imunity TH1 a dalších producentů SCFA mastných kyselin pro co nejvyšší tlumení zánětu. Pokud má dostatek financí investoval bych do generátoru molekulárního vodíku
https://www.pro-zdravi-az.cz/?ex=zbo1&ia=339 a inhaloval molekulární vodík co se do něj vejde. Klidně i více jak 8 hodin denně pokud je to možné, ale vzhledem k tomu že inhalaci lze provádět v zásadě u naprosté většiny klidových činností jako je práce na počítači, čtení, spánek a další, pak je možno opravdu inhalovat dlouhodobě celkem bez problémů. Například já zrovna nyní mám nasazené na ksichtě ty nosní brýle a inhaluji vodík při psaní do fóra. Mám u generátoru udělanou dlouhou hadičku, nastavenou přes dvě nerezové spojky, počítám dlouhou tak 6 m což mě umožňuje nechat inhalátor stát na jenom pevném místě a hadička mě dá na kterékoliv místo v obýváku. Vzhledem k tomu že vodík dovede docela slušně pracovat i s glioblastomem, což je nejhorší a v zásadě zcela neléčitelný nádor mozku viz třeba tato studie
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6528353/ pak u toho vašeho problému bych to viděl na slušné procento úspěšnosti. Pochopitelně vše co vám zde píšu zlepšuje mimo zánětu i spánek tedy by s vysokou pravděpodobností byl schopen postupně vysadit ty prášky které z mého pohledu situaci spíše zhoršují než řeší.