Jarda píše:
Než najdete Číňana, tak najděte mapu akupresurních bodů a pokuste se ovlivnit sama dráhu močového měchýře, to by neměl být žádný problém a možná to zabere. Ovšem ta osteoporóza signalizuje i tak nedostatek minerálních látek a omega 3 mastné kyseliny, takže to nemusí být pouze o energetických dráhách.
S tým nedostatkom minerálov a vitamínov to je úplná pravda. Napadlo ma to pri tom lugole čo sme tu rozoberali, keďže nejem žiadne továrenské hnusy, musela som mať nedostatok jódu napriek konzumácii morských rias-ktovie ako sa u mňa vstrebávajú, pretože lugolova škvrna na zápästí zmizla bleskom. A s jódom som sa zamyslela aj nad nedostatkom ostatných. Moje telo hneď vyslalo signály, ktoré som vypočula, najmä čo sa týka D-3 ky, pretože som roky nechodila na slnko. No a k nej som naštudovala a dokúpila aj ostatné a tie už v liečebných dávkach beriem cca dva týždne. Musím povedať, že sa tá minerálno-vitamíonová kúra už začala prejavovať v kladnom zmysle. Vypla sa pokožka prestali padať vlasy a zmizli kruhy pod očami a nechcem to zakríknuť, ale urgencia už nie je taká nezvládateľne akútna. Akupresúrne body na dráhe MM som našla už dávnejšie, ale myslela som, že lepší účinok by mala akupunktúra a na tú hľadám toho ázijca, nemusí byť nutne číňan
. Našim s rýchlokurzami neverím.