SemTamTuPrídem píše:
Áno, a ja som nebol hladný, ani smädný, ani unavený, to všetko moje "vyššie ja", a keď pôjdem na nákup, bude to moje vyššie ja, rovnako keď pôjdem na záchod, a do práce. Nepôjdem ja, ale moje vyššie ja. ..... Máš diagnózu, o ktorej ešte nevieš, medvídek...
Keď niekoho zabiješ, zvaľ to na "vyššie ja", keď urobíš osudovú chybu, zvaľ to na "vyššie ja"....... Proste vieš, ako sa zbaviť zodpovednosti

Ano ty jsi hladný jen pokud ti tvoje vyšší já spustí program : Mám hlad a musím něco sežrat.
A sežereš přesně to co chce tvoje vyšší já sežrat, pošle ti myšlenku sežer rohlík se salámem a ty uděláš co? Sežereš to.
Tvoje duše zažívá realitu skrz tvoje fyzické tělo.
Funguješ jako bio počítač co běží na programech, jednoduše řečeno.
Ty hraješ tu hru a nevíš že ji hraješ..
Já hraju taky tu hru, ale já vím že je to jen hra.
A stejně tak je to s ejakulací, ta tvoje je taková jakou chce abys měl tvoje vyšší já..
Já ti dám příklad:
Moje vyšší já mě něžně dráždilo energeticky (žádný fyzický kontakt s ničím) a trvalo to dlouho asi hodinu, bylo to krásné ale chtěl sem to příště rychlejc, zajímalo mě jestli mě dokáže udělat stejně tak krásně když to bude rychlé.
Za pár dnů jsem to testoval, měl sem výstřik za 5 minut a byl úžasný, tak sem svoje vyšší já pochválil, protože spolu komunikujem.
Další příklad:
32 let jsem nevěděl že nějaké vyšší já mám a moje vyvrcholení bylo celkem dobré,ale tak nějak vesměs stejné.
Když jsem začal komunikovat tak sem se dozvěděl že budu mít vyvrcholení pokaždé jiné, nedokázal jsem si představit jak to funguje,ale mám ho pokaždé jiné, to jiné neznamená horší, jiné znamená jiným způsobem krásné.
Když se mě něco na vyvrcholení nelíbí, zanadávám si a moje vyšší já to časem vylepší a tomu věř že mě dokáže překvapit, nevím jak to dělá, ale umí to geniálně..