Jarda píše:
Vševěd píše:
nene, lékem na candidu je přece jíst od rána do večera ovoce bez tuku, ne? snad se nic nezměnilo? 30 banánů denně a do týdne je candida pryč.
Ovoce nikdy není bez tuku, samotné má zhruba tak 0,5% tuku a opravdu se nic nezměnilo. Odjeďte na nějaké místo, kde banány volně rostou, tam se vybodněte na kandidu a jezte jich, těch rovnou ze stromu utržených, kolik chcete a kandida zmizí prakticky okamžitě. Že pořád motáte pojmy s dojmy, za to nemohu, jsou prostě lidé, kteří i po racionálním vysvětlení pointu nejsou schopni vstřebat a v tom je váš problém. Možná by jste si měl tu větu, na kterou odpovídáte, přečíst ještě několikrát.
Taky v tom lítám - v té kandidě a jak tak tady tu diskuzi sleduju, mám několik poznatků:
- podle mne tady není nikdo, kdo by se kandidy zbavil-bohužel...(pokud ano-podělte se s námi o zkušenosti)
-všichni pořád něco zkoušíte a vymýšlíte, ale to základní je tady omíláno pořád dokola a téměř bez povšimnutí-tedy doplnění všeho co tělo potřebuje a hlavně vyřešit si všechny osobní problémy a žít v pohodě)
-já osobně mám kacířskou myšlenku a sice si myslím, že ony různé diety skutečně nikam nevedou, samozřejmě kandidu potlačíte, zatlačíte někam do kouta, ale běda-jakmile jen trošku zhřešíte, jste zpátky...
-a hlavně na dietě bez sacharidů a tuků dlouho nevydržíte asi scípnete dříve než kandida...
Tedy podle mne, ač jsem velký amatér a tuto diskuzi sleduji a s kandidou bojuji teprve cca 2 měsíce, si myslím, že je základ doplnit tělu vše co má mít-hlavně prvky a vitamíny a pak se uvidí...
Já mám často úlety-a sice, že s přítelkyní žiju v obytňáku někde u moře- absolutně volně, jezdíme na kole, koupeme se a jsme v pohodě(žádná televize, žádný internet,telefony atd.). Jíme tak jak i doma v podstatě jen vitastravu. A proč to píši? Protože v té době těla neví co to je kandida, bezproblémově fungují, dobře tráví, spalují a kadí (oba máme kandidu). Ale jakmile přijedu do naší kotliny a začnu řešit různé, především pracovní problémy i když se snažím si je nepřipouštět, jsem zdravotně zpět...
sulponet píše:
Taky v tom lítám - v té kandidě a jak tak tady tu diskuzi sleduju, mám několik poznatků:
- podle mne tady není nikdo, kdo by se kandidy zbavil-bohužel...(pokud ano-podělte se s námi o zkušenosti)
-všichni pořád něco zkoušíte a vymýšlíte, ale to základní je tady omíláno pořád dokola a téměř bez povšimnutí-tedy doplnění všeho co tělo potřebuje a hlavně vyřešit si všechny osobní problémy a žít v pohodě)
-já osobně mám kacířskou myšlenku a sice si myslím, že ony různé diety skutečně nikam nevedou, samozřejmě kandidu potlačíte, zatlačíte někam do kouta, ale běda-jakmile jen trošku zhřešíte, jste zpátky...
-a hlavně na dietě bez sacharidů a tuků dlouho nevydržíte asi scípnete dříve než kandida...
Tedy podle mne, ač jsem velký amatér a tuto diskuzi sleduji a s kandidou bojuji teprve cca 2 měsíce, si myslím, že je základ doplnit tělu vše co má mít-hlavně prvky a vitamíny a pak se uvidí...
Já mám často úlety-a sice, že s přítelkyní žiju v obytňáku někde u moře- absolutně volně, jezdíme na kole, koupeme se a jsme v pohodě(žádná televize, žádný internet,telefony atd.). Jíme tak jak i doma v podstatě jen vitastravu. A proč to píši? Protože v té době těla neví co to je kandida, bezproblémově fungují, dobře tráví, spalují a kadí (oba máme kandidu). Ale jakmile přijedu do naší kotliny a začnu řešit různé, především pracovní problémy i když se snažím si je nepřipouštět, jsem zdravotně zpět...
To se moc pleteš... U moře se candida prakticky neprojevuje a nemá to nic společného se stresem. Upřímně řečeno - ani nevím, s čím je to spojeno. Ale jedno je jisté - až přijedeš domů a vysedneš z letadla, candida ti spočítá všechno špatné, co jsi u toho moře snědl.... vyzkoušeno - mockrát... Jednou až třikrát za léto jedu k moři, tam prakticky o ničem nevím, přijedu domů a je to zpátky. A tak to mají všichni, co mají candidu... Stačí si přečíst fórum o candidě...
Při čtení těchto 13 let starých příspěvků je potěšující zjistit, že i ohledně poznání "všechny cesty vedou do Říma" a platí zde pořekadla a poučky: 1. Kam nechodí slunce, tam chodí lékař, 2. Japonci mají mořské řasy, my Magnesii (Ľubovnianku) a Vincentku (halogeny a iodidovanou sůl). 3. Šetřit na jídle a pití se nevyplácí - můžete se v létě opalovat jako špekáček a po grilování masa druhý den kadit jako lión a je Vám to k ničemu, pokud v důsledku podvýživy či zablešení vedle aminokyselin chybí tělu vitamíny a minerály jakožto kofaktory enzymatických reakcí pro konverze takto z cholesterolu vzniklých hormonů.
Inhibition of fungal pathogenicity by targeting the H2S-synthesizing enzyme cystathionine β-synthase