Jarda píše:
To by chtělo diametrálně zúžit ten dotaz protože neuro problémy jsou tak široké téma že na některé bude DMSO fungovat nějak, na jiné jinak a další třeba vůbec tedy upřesněte o co konkrétně jde. Konkrétně u neuroboreliózy se někteří pokouří protlačit určité látky většinou ATB do mozku což já považuji za hodně riskantní postup a abych pravdu řekl neznám osobně člověka který by konkrétně s tímto uspěl.
Ano, je to široké téma. Každopádně po zkušenosti z jiných fór čím přesnejší byl dotaz, tím menší byla odezva, protože jde o kombinace neuropatie, paralýzy nohou, koinfekcemi s borelií, bartonellou, babesií, s oslabením imunity a chlopně srdce, záněty orgánů, střeva a výhřezem míchy od narození k tomu. Je toho málo, co se spojuje do jednoho extra problému? Proto jsem to bral více obecně, jde i zájem o sdílení, v tomto případě zkušeností s použitím DMSO a přïbuzných přípravků. ATB mají také svůj význam, ale ne dlouhodobě v tomto případě. A určitě a velkou opatrností, hlavně vnitřně a do mozku. I když i to je diskutabilní podle různých konkrétních případů použití.
Vybízel jsem někoho s touto vůlí, aby tento postup a přípravek zhodnotil ze svého pohledu a zkušeností. Jestli je zde vše založeno na principu dotaz/odpověď, tak to jsem na nesprávném místě. Ale podle prvotního hledání pojmu DMSO a stovek výskytů v příapěvcích jsem opačného dojmu. To jen k vysvětlení mého 'dotazu'. Celá věc je komplexní, Jardo, probírali jsme to i po telefonu. Možná si pamatujete.
Díky za možnost a Vaší aktivitu. Petr z Prahy