Xionko zlatý ( myslím to v tom najlepšom, a bez homosexuálneho zafarbenia, som heterosexuál ), teoreticky by som to urobil veľmi rád... Resp. jedol len ovocie, zeleninu ( aj varenú ) a oriešky + 1 porciu pseudoobilnín denne ( inšpirácia je z jedného videa "maybe not all raw", kde vysvetľujú, že jedno varené jedlo ( napr. jáhly ) dodá dosť energie, ktorú možno potrebuje súčasný človek, ktorý pracuje v bežnej práci a nejde spať vtedy, keď zapadne Slnko )... Ale ide o to, že ešte je vonku zima a ja sa obávam, že budem "zimomrivý". Navyše som za posledný týždeň schudol kilogram, lebo zo 4-roch jedál som jedno nahradil čisto ovocím ( dovtedy to bolo 2 hrušky či 2 jablká + 4 jedlá, teraz 50g suš. ovocia + napr 5 hrušiek + 3 jedlá ). Ak by som mal robiť tú očistu, tak najepšie práve teraz, aby som neschudol rovno na leto...ale Xion, teraz mám BMI 19,1...koľko budem mať po tom ?
Inak, aj Miro Šmajda je na surovej strave ( aspoň bol, pokiaľ nešiel do SuperStar, a bol už asi 10 mesiacov na nej ), niekedy cvičil v posilňovni pod dohľadom trénera a jedol kulturistickú stravu. Zo dňa na deň s tým prestal, inšpiroval ho jeho otec. Dúfam, že sa mu darí. Tiež schudol niekoľko kíl, asi 20.
Urobím to takto : Najprv si urobím klystíry a ostatné očisty, a keď to nepomôže, tak spravím to, čo urobilo asi 0,001 percent ľudí - prejdem na surovú stravu a budem sa pozerať na to, ako schudnem na 65... ?
... chlape, ja to psychicky nezvládnem... Hovorí sa, že strava sa má prispôsobiť konštitúcii... dá sa to aplikovať v raw food ? Možno budem musieť jesť "tonu" orieškov, aby som neschudol na špáratko... Ja to vidím takto- zlatá stredná cesta : Dve jedlá ovocné, dve jedlá mix pseudoobilnín a zeleniny + oriešky. Aké máš BMI ty, Xion ? Teraz mám sexy postavu, nechcem prísť o ten "kus mäsa"... aj tak som najchudší z celej posilňovne, nechcem aby mi trčali rebrá - tie mi zatiaľ netrčia. Mám ( svalstvo ) prsia, nohy, chrbát, všetko... nechcem aby "spľaslo", už teraz na mňa pozerajú ako na cvoka... Cvičím už 2,5 roka, nechcem prísť o svaly. Sám vravíš, že stavebným prvkom svalov sú bielkoviny, a tie som obmedzil už na 0,8g/kg ( z 1,1g/kg ). Nebudem predsa posilňovať a pritom strácať svaly...0,8 ustojím, možno aj 0,7g/kg. Len mi prosím nevrav, že 0,8g/1kg hmotnosti mi spôsobí, že budem nezdravý... Ide o to, že nemám urobené detoxikácie v dostatočnom množstve + o to, že som v živote nešťastný ( to sa mení ťažšie ako strava ), no na tom už pracujem aby sa to zmenilo.
Ak znamená byť "dokonale zdravý" to, že budem vyzerať ako kostra ( alebo "len tak tak" ), tak... čo budem z toho zdravia mať, ak sa nebudem páčiť sám sebe v zrkadle ? Schudnúť už NECHCEM. 72kg na 194cm... to úplne stačí, nechcem 66... šli by dole 3 kilá nejakého sajrajtu + 3 kilá SVALOVINY. Dievčatá by vraveli - Marek je fajn, je vtipný a inteligentný, ale až príliš chudý... A to mi teda ku šťastiu nepomôže...Preto si myslím, že sa treba riadiť aj podľa konštitúcie. A pokiaľ nezistím, či RAW FOOD má vyriešené aj konštitúcie, tak budem polovičný RAW FOOD. A pri tom myslím aj ostanem. Budem dodržiavať správne kombinácie, celistvé potraviny, pohybovať sa, urobím si komplet detoxikácie ( a potom budem robiť preventívne ), a budem zdravý ako 1 z tisíc. A pritom vyzerať dobre. Čo viac chcieť ?
dieta