No, a už někdo to co píšu zkoušel? Jarda tvrdí, že dodáním látek potřebné pro růst myelinu s dostatkem antioxidantů, plus nahození jater funguje a reverzně by to mělo opravit i gen MPZ ( Myelin Protein Zero), kterej když je poškozenej, vyvolává situaci kdy dochází k demyelinizaci. Protein 0 je glykoprotein, glykoproteiny si tělo umí tvořit samo, pokud má dostatek essenciálních aminokyselin.
Essenciální aminokyseliny zkusím formou liposomů, ochčije to organismus a půjde to tam kam má.
Na to chci zkusit program ANO NO (tvorba oxidu dusnatého).
Takže chci zkusit dodat složky myelinu, tedy hlavně fosfolipidy a essenciální aminokyseliny abych dal tělu šanci. K tomu liposomy glutathionu s ještě pár věcma, gutathion je podle informací hlavní a nejdůležitější antioxidant, pak gamma tokoferoly (ty vyhledaj volný radikály který porušujou myelin). K tomu Klennerovej protokol.
Jinak u tokoferolů a B12 se píše, že jejich nedostatek způsobuje mutaci genu, kterej má za následek demyelinizaci. B12 mi z těla mizí nějak divně rychle. Napadlo mě že se třeba tělo pokouuší tvořit myelin a žere B12.
K prolaktinu:Taková idea, ten se navyšuje mimo jiné stimulací bradavek. Při tom jsem párkrát zaznamenal že se mi rozvibrovalo celý tělo a dost intenzivně mi projížděl proud i do končetin, ale hlavně do hlavy. Co jsem koukal do testů, prolaktin mám v normě. Myslíš, že by stálo za to zkoušet tímhle způsobem prolaktin produkovat? Jinak přebytek prolaktinu je nahovno pěkně, přítelkyně ho má zvýšenej a moc šťastná z toho neni. Pěkně to zhoršuje krátkodobou pamět...mimo jiný, ale pozitiva nejsou.
Ostropeřcec zvyšuje taky prolaktin tak ho možná zkusit.
No a aby toho nebylo málo, zjistil jsem že moje "diagnóza" není porucha myelinových pouzder ale znamená nefunkční axony. I když jde prej oboje ruku v ruce