[quote="ka_p":s7pdv9s2]Díky moc za tipy, je pravda, že všeho moc škodí. Dnes budu jíst zase spíše kombinovaně s tím, že kvasinky teda mám částečně podporovat??

Třeba ovocem je to možné? Postupně teda budu jíst zdravé snídaně a večeře a a obědy běžně jako dříve.
Fungicidní čaje piju už teď, to je špatně?
Tedy Můj plán:

??
1. příští měsíc až dva tedy jíst kombinovaně s ovocnými i zel. šťávami
2. Po cca dvou měsících přecházet na potraviny v 0-1-2
3. po první fázi grepové kapky, kefír
Ještě prosím o zodpovězení dotazů:
lapacho a jiné fung. čaje nebo detoxikační čaje pít již teď?
pečivo? pokud ano jaké?
sýry, kvalitní šunka, nějaké maso, mám rád i ryby?
Minerální vody např. magnesia nebo raději městskou třeba nějak přefiltrovanou (Brita je blbost?)
Jak často a jaké šťávy a z jakého ovoce a zeleniny?
Užívat laktobacily? Nebo střídat s mléčným kefírem (kupuju nízkotučný) Rád bych si ho vyráběl, nevíte, kde sehnat vhodnou houbu?
Jasmínová rýže vařená v rýžovaru, brambory, noky, cerální tětoviny, kuskus, jáhly apod. co mohu?
Snad nebudu zdržovat, ale budu moc rád za nějaké rady[/quote:s7pdv9s2]
Ne podporovat, ale vybíjet pomalu a postupně. Ovocné šťávy však vynechejte hned, ovoce také, případně jen trochu borůvek, malin, kyselých jablek.
Nevím jak jste na tom daleko s pročištěním organismu ale doporučuji pár týdnů projet běžné očisty (klystýry, sauny, pohyb, očisty jater, čistící čaje, ostropestřecová kaše apod) a postupně zpřísňovat dietu zatím bez silných fungicidů. Jakmile připravíte tělo, začnětě brát molbybden a najeďte na nejpřísnější fázi a teprve po odeznění nejhorších příznaků, tedy pravděpodobně po pár týdnech nebo měsících začněte s domácím kefírem, probiotiky v tabletách, kokosovým olejem a silnějšími fungicidními látkami. Je to však hodně individuální a nedá se stanovit přesné časové období pro každou fázi.
Shrnutí
1. detox a příprava na dietu -potraviny 0-3 a postupně zpřísnovat, přidávat antioxidanty, čistit