DObry den, cital som si prvych 12 stran.
Uzival som 6 mesiacov aknenormin (roacutane) na akne. No posledne 2 mesiace som mal problemy a este ich mam. Liek som uz dobral.
Dnes som bol na gastre, podstupil som endoskopiu a povedal som vsetke moje problemy co mam, a co som mal (svrbenie konecnika, kyslost v ustach, bolest zaludka - akoby palenie, ked sa viac fyzicky namaham tak akoby nevladzem - zacne ma ten zaludok boliet, schudol som 5 kg - co som obmedzil sladkosti a najme cokoladu, niekedy aj nevolnost - tocenie hlavy ale to po chvili sa minie).
Dnes skoro rano, okolo 5:30 som sa zobudil, bolelo ma strasne zaludok. To preslo po 10. minutach
Dnes som bol na gastro odniest aj vysledky krvnych a mocovych testov:
- z papiera vycitam (mocove testy), ze mam zvysene Erytrocyty (114,30), Kvasinky (27,60), Hlien (0,98). Ostatne je v poriadku.
Bol som odovzdat na gastro aj stolicu a bol som na odber krvi ohladom tej intolerancie a alergii na potraviny, ci nemam. A Vysledky z endoskopie pridu az o 2 tyzdne.
Tie vysledky co som dostal, co znamenaju? Este som zvedavy, ci mi zistia aj v stolici kvasinky nejake.
Chcel by som drzat tu dietu protikvasinkovu. Objednam si aj Oregano komplex a betain hcl(mozno mam problemy so zaludconou kyselinou).
Som sa docital, ze nemam jest najme pecivo, bielu muku, cukor (aj med). Davnejsie som jedol strasne vela sladkeho a aj peciva
No uz som to vynechal uplne. Idem na tu protikvasinkovu dietu, co ste pisali. JEST VELA CESNAKU, CIBULE, KEFIR (NEVIEM KDE BY SOM HO MOHOL ZOHNAT). TERAZ UZIVAM PROBIOTIKA, PSYLLIUM, TRIPHALA na detoxikaciu, KOKOSOVY OLEJ, ĽANOVE SEMIENKA.
Docital som sa tu na fore, o jednom pripravku MMS2. Hladal som to na gugli, a tych pripravkov je dost. Ktory presne by som mal uzivat pri kandide?
Dakujem vopred za odpoved