[quote="miram":16b0fu5i]NOWOCAYN_2 pise: .....Mimochodom, mäso v tebe nehnije....nepíš tu prosím MÝTY =).... DOKÁŽ, že v tebe hnije....... Nie len to cituj z kníh ortodoxných "ovozelíkov", ktorý to prebrali od jedného ich "gurua", neexistujúceho "Normana Walkera"...
Tak se zeptej co se uci budouci sestricky na zdravotni skole v hodinach chirurgie. Jak je to mozne, ze jim tam doktor vysvetluje, ze rakovina tlusteho streva vznika proto, protoze lidske telo neni prizpusobeno tomu, aby mohlo dokonale natravit maso? ....maso se ve streve zdrzuje delsi dobu, pak zahniva, vypousti toxiny, ktere zpusobuji rakovinu.
[/quote:16b0fu5i]
Ach....
.... Miram, pointa je v tom, že človek konzumuje mäso drvivou väčšinou so zemiakmi, chlebom, ryžou........To je kombinácia škrobov a bielkovín. S TÝMTO MÁ ŽALÚDOK PROBLÉM. NIE JE NA VINE MäSO SAMOTNÉ. Dovolím si napísať, ÚPLNE BEZ ZÁBRAN, že väčšina doktorov sú HLUPÁCI, a to preto, lebo sú proste naučení HLÚPOSTI.
Tí hlupáci by teda radšej mali učiť to, že rakovinu hrubého čreva spôsobujú sladkosti, pšenica.....
Rakovina hrubého čreva je predovšetkým silne premnožená kandida. Z mäsa ako-takého kandidu nedostaneš, je to vylúčené, nie je to sacharid
... Ak nájdeš človeka, ktorý konzumuje nízkosacharidovú stravu roky, mäso kombinuje s tukom a s minimom sacharidov (lebo nízkosacharidová strava - takže napr. nízkosacharidová zelenina k tomu ako "druhá príloha"), a má rakovinu hrubého čreva, potom teoreticky budem môcť dať do úvahy, že rakovina hrubého čreva môže vznikať aj zo stravy nízkosacharidovej.... Ale to silne pochybujem.
Ale áno - aj eskimáci môžu mať rakovinu hrubého čreva. KTORÍ ??? Tí, čo zaradili do stravy aj obilniny a sladkosti. A pre ich tráviacu sústavu je ohromný šok, keď zrazu jedia nie len že stravu celkovo pre človeka nevhodnú (obilniny), ale ešte v kombinácii s mäsom (škroby a bielkoviny spolu). Ich telo sa bráni tomu asi tak, ako by sa bránilo telo vlka, keby ho začali kŕmiť jablkami, a mäsa by dostal "za hrsť"... A tak či tak, väčšinou z toho eskimáci (keĎ prejdú na "mix" stravu) dostanú rakovinu pečene (stále je to minimum eskimákov, len píšem, že čo ich môže najviac postihnúť).
O PREKYSLENÍ MäSA ako takého sa ani baviť nemôžeme - národy, ktoré ho konzumujú najviac (a pritom najmenej sacharidov), majú najlepšie zuby a kosti - a aj to je dôkaz , že mäso neprekysľuje ľudský organizmus.
UŽ BY SI ĽUDIA KONEČNE MALI UVEDOMIŤ, že ak niečo v spojitosti s mäsom prekysľuje ľudský organizmus, TAK JE TO KOMBINÁCIA MäSA S OBILNINAMI (chlieb, knedlík, cestoviny, ryža), ZEMIAKMI. A úprimne - čoho v tom prípade zje človek viac - mäsa, alebo prílohy ? To hádam každý vie - prílohy.
Ďalej rakovina hrubého čreva môže vzniknúť z nečistôt v organizme, toxínov, atď, ktoré sa dostávajú do hrubého čreva (lebo močom nevychádzajú, pokiaľ nie je nejaká porucha). A ten, kto si robieva pravidelne urinový klystír (a prečo ho robí tuna väčšina, aj keď asi polka, alebo aj viac z tadiaľ nekonzumuje mäso ???), ten sa rakoviny hrubého čreva fakt báť nemusí.
Mimochodom, potom sú tu ešte "duchovné príčiny" rakovín. A tak či tak, ten, kto sa pekne čistí, ale má nejaké väčšie duševné/duchovné problémy, ak dostane rakovinu, tak nie hrubého čreva....
Keď tak veríš doktorom, spýtaj sa ich, prečo odporúčajú obilniny (ktoré neodporúča už väčšina výživových poradcov - čomu tak v minulosti VôBEC NEBOLO), prečo odporúčajú minimum tuku (keď v súčasnej dobe "väčšieho porozumenia tráviacej sústavy človeka a jeho organizmu" jasne čím ďalej tým viac ľudí odporúča vysokotukovú stravu s nízkym obsahom sacharidov a stredným obsahom bielkovín), keď doktori hovoria, že kopa chorôb je nevyliečiteľných (cukrovka, rakovina, a rôzne iné "civilizačné ochorenia", vyskytujúce sa hlavne v staršom veku), atď, atp ??? Radšej nech sa tu nikto neoháňa doktormi (tými bežnými, čiže 98-99%).....
Lebo keby doktori odporúčali SKUTOČNE ZDRAVÚ STRAVU PRE ČLOVEKA (bodaj by tá doba nastala), PRIŠLI BY O KŠEFTY. To Ti ešte nedošlo ?
Aj "satanská WHO pyramída" stravy odporúča najviac obilnín, a najmenej sladkostí a mäsa. To so sladkosťami je JASNÉ, to už len úplný idiot by uveril, že sladkosti sú zdravé (A ŽIAĽ, AJ TAKÝCH ĽUDÍ POZNÁM - čo hovoria, že sladkosti sú úplne v pohode, nijak neškodia, keď konkrétny človek z nich nepriberá
), takže jasné, že ich dajú na špičku "pyramídy", čiže, aby sa ich jedlo najmenej. PROSTE, ABY TO VZBUDZOVALO DôVERU....
Ten kto chce, vidí ako to v skutočnosti je.
Ešte raz spomeniem to, čo som tu písal pred pár rokmi..... KEĎ NIEKTO BUDE ROBIŤ VÝSKUM OHĽADOM KONZUMÁCIE MäSA S PRÍLOHOU TUKOVOU (maslo, masť, slanina) S TROCHOU ZELENINY (nie zemiaky), POTOM TO CHCEM VIDIEŤ - ŽIADNE SÚVISLOSTI SA NENÁJDU