Jarda píše:
No, je docela zajímavé co vše pro nás dělá moderní medicína, ta udělá mrzáka pomalu z každého, kdo se jí svěří. Tak naštěstí jste to pochopila a nyní bych asi celkem pilně čistil nastřádaný bordel v těle a poladil hormony bylinnou terapií, vyzkoušejte kotvičník, nebo damiánu a uvidíte. Jinak to břicho bude asi z kvasinek a s tím není radno si hrát, trochu si problematiku nastudujte, udělejte si plivací test a další potřebná opatření k jejich eliminaci.
Děkuji, vyzkouším, snad už se to konečně srovná, měla bych se dát dohromady hlavně psychicky, což bude asi nejtěžší
Jinak jsem s úspěchem začala popíjet ráno a večer vždy asi lžičku jablečného octu ve zhruba 2dl vody a už cítím změnu. Co jsem si tak načetla, tak na hormonální problémy by měla skvěle zabírat hormonální jóga, za zkoušku asi také nic nedám. Jen u toho vydržet. Také uvažuji o koupi mumia...
Jinak klasický bílý ani třtinový cukr nekonzumuji vůbec, když už je chuť na sladké, tak si dám většinou jablko. Sušené a zahraniční ovoce jako banány či mandarinky jen vyjímečně. Pravidla protikvasinkové diety tak vesměs dodržuji, ale samosebou mi to občas ujede, ale zase ne nějak extrémně - holt oslavy jsou oslavy.
A za nedlouho mám jít na klasickou preventivní kontrolu jak k obvodní doktorce tak na gynekologii a docela se toho obávám, protože jestli se doktorka dozví, že stále nic, tak podle mě bude chtít nastolit hormonální léčbu... No ono to nějak bude prostě, určitě bude dělat i ultrazvuk, tak kdyby byl opravdu nějaký větší problém, tak by to snad měla odhalit.