Ahoj Nickname,
Nejdriv sel ven zeleny, potom az sel zluty hlen, az se to postupne vybarvilo do prusvitneho a pak to proste zmizelo ...neco se tam muselo dit, neslo to ven jen tak pro nic a za nic. A stalo se me to "asi" po prechodu na zdravejsi stravu, ale ja to jiste nevim. Tehdy jsem totiz vzala novou praci (Healing Center & Raw Food Cafe), jen sama zelenina, ovoce, orechy, seminka, oliv. olej, smoothies, chleba delany z macenych zrn a orechu, (byl pak suseny v dehydratorech), chipsy ze sladkych brambor a nebo z mrkve, taky z kale, burgery z hub a z maceneho zrniho (take se pak susily v dehydratoru), syrove hranolky z rutabagy, spagety z cukety, salsa, marinara sauce, syry jsem delala z mandli nebo z kesu, ruzne zdrave cookies a dezerty, predkrmy, pizza crust, vsechno bylo veganske. Delavala jsem dvanactky denne, takze jsem tam jedla tyto potraviny a pila ruzne smoothies.
Ja jsem si totiz nesmela do prace prinest ani vlastni vodu v lahvi, neexistovalo prinest si nejake jidlo z venku. Vsechno jidlo a napoje jsem mela zdarma.
Tak jsem o tom ted premyslela, kdy se me to vlastne stalo, bylo to asi po 3 mesicich na te zdrave strave, predtim jsem byla vsezravec. A vis co si myslim? Ze me to prelecilo mozna ze neco v tele, o cem jsem ani nevedela, ze to mam.
Vzdyt ja jsem prisla domu z prace a namisto abych si dala tradicne na veceri s manzelem maso, tak ja jsem si udelala to, co jsem byla zvykla delat v praci. Treba tady ty syrove lazane me moc chutnaly (z portabelly), byla jsem do toho tehdy tak zapalena, ze jsem si i doma chystala pekne vypadajici jidla, me nebylo zatezko si vyrezat z jablka kachnicku a pak ji s chuti zblajznout, smich!
Nevim co me na to rekne pan Jarda, kdyz sem ted dam nejake fotky, sem to rozhodne nepatri, asi si zadelam na poradny prusvih.
Příloha:
8.jpeg [ 44.1 KiB | Zobrazeno 7474 krát ]
Příloha:
4.jpg [ 114.64 KiB | Zobrazeno 7474 krát ]