Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned lis 24, 2024 12:27 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 147  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Půst
PříspěvekNapsal: úte úno 10, 2015 10:51 pm 

Peťo (ty urážlivec), tú 11-tku (ak sa podarí) chceš dať počas dovolenky, že ? Resp. možno prvá polka či tak nejak počas pracovných dní, a zvyšok suchej hladovky doma... Či sa ideš pasovať suverénne za prvého slováka, ktorý "dá" 11 dní suchého pôstu bez dovolenky (počas toho obyčajné dni voľna ako má každý, napr. víkend...) v práci ? Lebo podľa mňa je možné že keď to "dáš", tak budeš zo Slovenska fakt prvý... \":D\" \":D\" \":D\"
(...A teraz môj názor.... [b:3l6y4mkh][color=#BF0000:3l6y4mkh]Nemal by si teraz dať viac ako 7-čku[/color:3l6y4mkh][/b:3l6y4mkh]....Teraz.... 11-tku daj, ale ešte máš na to čas, takže v budúcnosti. To je len rada, nič viac. Ale urobíš ako myslíš....Je to na tebe)
A mrzí ma, že si mi neodpísal, Peťo, na otázku, či si mal nejakú "predprípravu" pred suchým pôstom, bezprostredne pred ním, napr. pitie väčšieho množstva vody než obvykle, alebo zmena stravy napr. 1-7 dní pred suchým pôstom, atď..... Ja si chcem dať piatkovým večerom začínajúc (ekadaši) 3 dňový suchý pôst, hoci neviem, či ho dokončím (nie som taký frajer v tomto ako ty, ale chcem ho dokončiť). Tak by som tu rád dostal trochu podporu v zmysle, že mi zodpovieš na tie otázky, čo som ti tu položil ohľadom suchého pôstu aj teraz, aj minule....[b:3l6y4mkh]ODPOVIEŠ NIE LEN MNE, ALE AJ ĽUĎOM, ČO TO BUDÚ ČÍTAŤ DNES, ZAJTRA, O TÝŽDEŇ, MESIAC, ROK[/b:3l6y4mkh]..... Takže nebuď skúpi na odpoveď \</div

Ak ani po klystýroch, shankapraksalanách, očistách obličiek, moč. mechúra a pečene nefungujú niektoré veci tak ako majú, ZAČNITE PôSTOVAŤ, a nie donekonečna hľadať "super kvapky/tabletky na detox"... PôSTY SÚ OVEĽA ÚČINNEJŠIE A SÚ ZADARMO.

PříspěvekNapsal: stř úno 11, 2015 12:51 am 

Kosican87 píše:
.....pv33 : Pavel, keď si TY mal suchý pôst (tú sedmičku suchého, za ktorou nasledovalo 14 dní mokrého, či 21 dní mokrého, už neviem, zabudol som)... Bezprostredne pred tou suchou sedmičkou si mal jeden či viac dní vodný pôst, alebo si sa podvečer/večer pred začatím suchého pôstu normálne najedol ? ....

Kosicane, omlouvam se, posledni dobou jsem to tu vzdy jen prolitnul a poradne jsem to neprocet. Tak co se tyka meho pustu ktery zacinal sedmickou sucheho, pust jsem nijak nepripravoval. Vecer jsem normalne jedl, ale dost lehce, mel jsem nekolik jablek. Rano v 6 jsem mel vyjimecne trochu klidu ze jsem byl sam doma a mel jsem novy domaci hydrokolon, http://www.klinikshop.cz/klinikshop/esh ... Colonclean, tak jsem se ho rozhodnul vyzkouset. Udelal jsem 3x za sebou klystyr a pak jsem se citil krasne cisty a lehky ze mi bylo blby se zas hned zapraskat \":D\" . Tak jsem si rek, ze zkusim aspon par dni suchy pust a pak se to trochu protahlo.

Pises, ze jsi cet, ze lidi zkusili suchy pust a od te doby jim davaji prednost. Cetl jsem to nekolikrat na ruskych diskuzich a presel jsem na ty suche pusty i sam. Nemusim nic shanet, ani vyrabet destilku a nemusim delat klystyry, za prve to patri k absolutnimu suchemu pustu ke kteremu se snazim v ramci moznosti priblizit a za dalsi Filonov nekde pise, ze pri suchem nejsou klystyry potreba, protoze organizmus je vice mene bez vody, takze se nemuze ani nic ze streva zpetne vstrebavat. A pri suchem neni zima, tvrdi se, ze je ucinnejsi a predevsim ze se stejny ucinek docili driv. Co se tyka konstituce, nevzpominam si, ze by se tim nejak zabyvali v ruskych knihach.
A jeste myslim pises o stridani sucheho a mokreho pustu, casto daji na zacatku suchy pust a pak prejdou na mokry.

PříspěvekNapsal: stř úno 11, 2015 1:01 am 

Peto píše:
otazka hlavne na Pavla PV33. Este mi stale teda druhy den idu zlte hlieny z nosa - po tom pive. Ist na druhu suchu hladovku o 2 dni? Alebo par dni pockat. Prestavka by bola 16 dni medzi dvoma postmi. na 23.2. som objednany k zubarovi tak aby to nebolo pocas postu radsej pocas navratovky. Btw myslis ze by som sa mal vyhybat tzv nightshade zelenine paprika paradajky zemiaky a ktovie co tam este patri.

Sorry, jak jsem psal, nejak jsem ted diskuzi poradne necetl. Uz jsem psal, hleny bych ignoroval. Kdysi jsem nasazoval pust predevsim kdyz jsem mel nejake problemy, vcetne pripadnych hlenu. Pust pouzivam jako lecbu, takze bych ho nikdy kvuli zdravotnim problemum neodkladal, je to zpusob jak ty problemy resit. Prestavku mas asi dostatecnou abys trochu pribral. Rusove davaji mezi 2 pusty jen tyden, ale to je asi minimum za ktere lze neco nabrat. Na kurzech hladoveni asi jde o to, aby zacli druhy pust co nejdrive a kurz se zbytecne neprotahoval, tento problem ty nemas.
O tech nightshade zeleninach jsem taky obcas neco cetl, ja to zatim ignoruju. Guru kterym nejvic verim se tim nezabyvaji.

PříspěvekNapsal: stř úno 11, 2015 2:43 am 

[quote="Kosican87":13ij61bp]Peťo (ty urážlivec), tú 11-tku (ak sa podarí) chceš dať počas dovolenky, že ? Resp. možno prvá polka či tak nejak počas pracovných dní, a zvyšok suchej hladovky doma... Či sa ideš pasovať suverénne za prvého slováka, ktorý "dá" 11 dní suchého pôstu bez dovolenky (počas toho obyčajné dni voľna ako má každý, napr. víkend...) v práci ? Lebo podľa mňa je možné že keď to "dáš", tak budeš zo Slovenska fakt prvý... \":D\" \":D\" \":D\"
(...A teraz môj názor.... [b:13ij61bp][color=#BF0000:13ij61bp]Nemal by si teraz dať viac ako 7-čku[/color:13ij61bp][/b:13ij61bp]....Teraz.... 11-tku daj, ale ešte máš na to čas, takže v budúcnosti. To je len rada, nič viac. Ale urobíš ako myslíš....Je to na tebe)
A mrzí ma, že si mi neodpísal, Peťo, na otázku, či si mal nejakú "predprípravu" pred suchým pôstom, bezprostredne pred ním, napr. pitie väčšieho množstva vody než obvykle, alebo zmena stravy napr. 1-7 dní pred suchým pôstom, atď..... Ja si chcem dať piatkovým večerom začínajúc (ekadaši) 3 dňový suchý pôst, hoci neviem, či ho dokončím (nie som taký frajer v tomto ako ty, ale chcem ho dokončiť). Tak by som tu rád dostal trochu podporu v zmysle, že mi zodpovieš na tie otázky, čo som ti tu položil ohľadom suchého pôstu aj teraz, aj minule....[b:13ij61bp]ODPOVIEŠ NIE LEN MNE, ALE AJ ĽUĎOM, ČO TO BUDÚ ČÍTAŤ DNES, ZAJTRA, O TÝŽDEŇ, MESIAC, ROK[/b:13ij61bp]..... Takže nebuď skúpi na odpoveď \</div

PříspěvekNapsal: stř úno 11, 2015 9:36 am 

pv33, Peťo : Ďakujem za odpovede, chalani. \":)\"

Ak ani po klystýroch, shankapraksalanách, očistách obličiek, moč. mechúra a pečene nefungujú niektoré veci tak ako majú, ZAČNITE PôSTOVAŤ, a nie donekonečna hľadať "super kvapky/tabletky na detox"... PôSTY SÚ OVEĽA ÚČINNEJŠIE A SÚ ZADARMO.

PříspěvekNapsal: stř úno 11, 2015 1:27 pm 

[quote="miram":1kdg5eqr]
Ahoj Nickname,
Rekla bych, ze je to nesmysl, to co ti tvoje pani doktorka rikala. A podle me je taky velika hovadina, co se pise tady.
Ja si myslim, ze prave ten zeleny hlen je znamkou nejake infekce a ze ten zluty je ok.

...Zelený hlen není příznakem infekce
Navzdory obecnému přesvědčení zelený hlen není signálem o tom, že je naše tělo napadeno infekcí, ale toho, že náš imunitní systém funguje správně.
Tím, že tělo rekrutuje více a více obranných bílých krvinek, dostávají se ty i do nosu, kde mění barvu hlenu z jasně žluté na zelenou. Důvodem je, že tyto buňky nesou zelený enzym obsahující železo. Čím je tedy barva hlenu zelenější, tím je imunitní systém silnější.[/quote:1kdg5eqr]
ty myslíš podle toho kde co přečteš \":shock:\"
a co vlastní názor byl by \":?:\"
tvoje myšlenky jsou proti něčemu co je potvrzené a nejen doktorkou a pak tady okopíruješ něco z internetu co potvrzuje co tady píšu, tak já už nevím \":!:\" \":roll:\"
Já měl někde v 25letech zanícené mandle odsouzené Mudr.em na vytržení. Když mi při vyšetření zatlačil tou jejich lžící do krku a vytáhl z mandle čep žluté barvy, tak jsem si řekl, že to doma vyzkouším a vytlačoval si čepy a čistil tak mandle a celý ten prostor kolem nich až jsem si to vyléčil a můžu ti potvrdit, že to bylo vždy žluté \":!:\"
A několikrát se mi stalo, že mi na palci na noze zarostl kapánek nehet a jak to začalo bolet, tak to bylo varování, že tam něco zarůstá, jinak to nepoznáš a tak jsem to zastřihnul a vytáhnul a ejhle vylezl žlutý hnis \":!:\" \"8)\"
Takže můj závěr je ten, že ať se píše kde co, tak při zeleném zbarvení mi nic nebylo, ale při žlutém to tvrdit nelze. Což by se dalo taky říct tak, že když je zelený, tak se s tím tělo dokázalo poprat a nebo to ani žádný zánět nebyl, ale při žlutém je ten zánět silnější než imunita a hlavně už je to zánět \":idea:\" \":wink:\"
můžeš kouknout zde \":arrow:\"

Naposledy upravil Nickname dne čtv led 01, 1970 2:00 am, celkově upraveno 0
ved=0CCgQsAQ&

PříspěvekNapsal: stř úno 11, 2015 3:56 pm 

Miram : Miram, preda asi 4 rokmi v zime som videl zakašlaného bezdomovca, ako mu z nosa vysí doslova asi 15cm hrubý sopeľ. Bol žltej farby. A bol to šokujúci vizuálny zážitok....

Nickname : viem že je to OT, ale nebolo by odveci, keby si niekde napísal, ako si si tie mandle liečil od tých "hnisavých guličiek", keď si myslel to. Keď som ich mal ja, boli belavej farby, niečo medzi sivou a bielou, viac ku bielej. Žltej tam nebolo ani za mak, a zelenej už dupľom.

Peťo : Peťo, používal si pri suchom pôste deodorant ? Trval ti 7 dní, a v dnešnej dobe v spoločnosti sa obísť bez deodorantu, na to ja "nemám". Keď si ja budem robiť taký dlhší suchý pôst, urobím to, čo som urobil pri suchej "dvojke"....Vyholím si podpazušie (inak si ho len skracujem), a ako deodorant použijem roztok vody a sódy bikarbóny tesne pred zahájením "SH" (suchej hladovky), po sprche či kúpeli.

PříspěvekNapsal: stř úno 11, 2015 4:42 pm 

Ahoj Nickname,
Moje vlastni zkusenost:
Je to uz davno, co me z niceho nic zacalo kapat z nosu, ale pouze z jedne nosni dirky, ta druha byla uplne v pohode (zpocatku jen 2 kapky, pak 3 kapky, nez jsem se stacila vysmrkat, tak uz to prestalo a ja jsem nevysmrkala vubec nic). Byla to bezbarva vodicka a kapalo to dalsi dny v 15 minutovych intervalech, intervaly se prodluzovaly (chvilema dalo by se rict ze to odtekalo, to uz mohlo byt takovych 10 kapek na jeden zatah). po par dnech to prestalo kapat uplne a nosni dirka se pak jednoho dne stala nepruchodnou. Nekaslala jsem a nechapala jsem, jak je mozne, ze kdyz nejsu nachlazena a necitim se vubec jako nemocny clovek, zadna bolest hlavy nebyla a nic podobneho, tak proc se me to deje? Vsichni me v praci tvrdili, ze to musi byt nejaka alergie, protoze me to teklo hlavne v praci v dopolednich hodinach a kdyz jsem prisla domu, tak uz to tak caste nebylo, k veceru to obyjne prestalo uplne, ale to jsem pak tu dirku nemohla vubec prodychat, byla ucpana.
Ja ale alergicka nejsem vubec na nic, tak tedy nevim do dneska co to vlastne bylo. Nic jsem s tim nedelala, cekala jsem az to samo odejde. Pozdeji uz to nebyla voda a nic nekapalo, houstlo to, no a asi az tak po 3 tydnech (mozna ze po 4 tydnech, uz si to presne nepamatuju) jsem najednou vysmrkala husty zeleny hlen, a nakonec ty dalsi dny uz hleny prechazely do zlute barvy, az byly nakonec prusvitne. Cela akce trvala 7 tydnu!
Takze podle me, kdyz to bylo ve stadiu zeleneho hlenu, tak to bylo nejhorsi.

Myslim si, ze jak zluta, tak zelena barva hlenu znaci, ze telo bojuje s nejakou infekci, neni to nic strasneho, protoze to jde z tela ven, to je znamka toho, ze telo se cisti a to je dobre. Silni kuraci vykaslavaji hleny hnede barvy, o tom jsem kdysi cetla a taky o tom, ze zlute hleny mohou byt take ale od toho, kdyz se nekdo pohybuje casto tam, kde kvetou nejake stromy, (kdyz se toho hodne nadycha). Ale vyjimkou jsou "cerveno-hnede" hleny, ty by mely byt uz jakymsi alarmem, tady je pravdepodobne neco spatne.

Ale hadat se o tom s tebou neminim, je to pouze muj laicky nazor a moje vlastni zkusenost, ale moc rada bych se dozvedela jak to je s tema barvama hlenu doopravdy. Treba nam to tady casem nekdo vysvetli.
Mej se hezky! M.

PříspěvekNapsal: čtv úno 12, 2015 9:56 pm 

miram \":arrow:\"
takže to byl výkřik do tmy. Ted si to potvrdila, že zelený si přešla a nic se nedělo, jen něco teklo a něco si cítila, toť vše. Když by teklo žluté tak to jen tak nepřejdeš! \":wink:\" U mně stav zelený taky nic vážného, max tak ucpaný nos, ale žluto už je stav na zákrok ATB nebo lugol, C či česnek, ten mi jednou taky pomohl dříve z nemocnice po operaci, nechtěli mně pustit dříve, tak že nejdříve na víkend a pak podle testů CRP nebo jak se to nadává, tak jsem víkend česnekoval a pak testy OK a šel jsem domů \"8)\"

KE87 \":arrow:\"
No nic extra léčba, asi 3x denně nebo podle času či stavu hnisu a čepů i vícekrát denně, zubní kartáček obráceně a tlak do mandlí těsně pod čep, pak jak jsem zjistil, že za oponou, která mandli kryje bylo taky pěkně nastláno, tak to šlo nejlépe prstem, oponu jsem potlačil prstem na bok, pak tím stejným prstem posunul dále k mandli a pěkně prstem nabral, někdy i tyčinky do ucha pomáhaly. Čím jsem kloktal ani nevím, myslím že i Stopanginem jsem to stříkal, kloktal vodou, už fakt nevím přesně, ale od té doby už nikdy angína a ani zahnisané, takže to pomohlo \":D\" jinak to byly žluto bílé čepy. Toť celá léčba \":mrgreen:\"

PříspěvekNapsal: čtv úno 12, 2015 10:17 pm 

Nickname : áno, belavo-žlto-šedé \":)\"
Kedy najbližšie plánuješ pôst, a aký ? Ja chcem dať suchú trojku od 14. do 16. februára, môžem si to dovoliť (nemusím nikam chodiť nič vybavovať ani do práce, len doma niečo poúčtujem a večer prechádzky, cez deň jogínske cviky a dychové cvičenia + nejaké tie filmy výnimočne \":)\" ). Som zvedavý, či tú trojku dám. Teraz sa vôbec nebojím chudnutia (schudnem menej ako za 7 dní urinovej hladovky), len som zvedavý, ako budem reagovať na 84 hodinové nepitie vody.... Dvojdňový sucháč (60 hodín) už za sebou mám, ale ten som si dal 5. a 6. deň počas 7 dňového urinového pôstu (teda som ho zakombinoval)... No, som zvedavý, mám ale rešpekt pred tým.... Lenže dodávam si viac odvahy, keď čítam, ako si dal Peťo 7-čku sucháč, a to bol asi jeho hneď prvý sucháč (nech ma opraví, ak sa mýlim).... A to už je....MEGA FRAJERINA (hoci takt "skokovo" to neodporúčam nikomu).

PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2015 12:22 am 

Ahoj Nickname,
Nejdriv sel ven zeleny, potom az sel zluty hlen, az se to postupne vybarvilo do prusvitneho a pak to proste zmizelo ...neco se tam muselo dit, neslo to ven jen tak pro nic a za nic. A stalo se me to "asi" po prechodu na zdravejsi stravu, ale ja to jiste nevim. Tehdy jsem totiz vzala novou praci (Healing Center & Raw Food Cafe), jen sama zelenina, ovoce, orechy, seminka, oliv. olej, smoothies, chleba delany z macenych zrn a orechu, (byl pak suseny v dehydratorech), chipsy ze sladkych brambor a nebo z mrkve, taky z kale, burgery z hub a z maceneho zrniho (take se pak susily v dehydratoru), syrove hranolky z rutabagy, spagety z cukety, salsa, marinara sauce, syry jsem delala z mandli nebo z kesu, ruzne zdrave cookies a dezerty, predkrmy, pizza crust, vsechno bylo veganske. Delavala jsem dvanactky denne, takze jsem tam jedla tyto potraviny a pila ruzne smoothies.
Ja jsem si totiz nesmela do prace prinest ani vlastni vodu v lahvi, neexistovalo prinest si nejake jidlo z venku. Vsechno jidlo a napoje jsem mela zdarma.
Tak jsem o tom ted premyslela, kdy se me to vlastne stalo, bylo to asi po 3 mesicich na te zdrave strave, predtim jsem byla vsezravec. A vis co si myslim? Ze me to prelecilo mozna ze neco v tele, o cem jsem ani nevedela, ze to mam.
Vzdyt ja jsem prisla domu z prace a namisto abych si dala tradicne na veceri s manzelem maso, tak ja jsem si udelala to, co jsem byla zvykla delat v praci. Treba tady ty syrove lazane me moc chutnaly (z portabelly), byla jsem do toho tehdy tak zapalena, ze jsem si i doma chystala pekne vypadajici jidla, me nebylo zatezko si vyrezat z jablka kachnicku a pak ji s chuti zblajznout, smich!
Nevim co me na to rekne pan Jarda, kdyz sem ted dam nejake fotky, sem to rozhodne nepatri, asi si zadelam na poradny prusvih. \":mrgreen:\"
Příloha:
8.jpeg
8.jpeg [ 44.1 KiB | Zobrazeno 7474 krát ]

Příloha:
4.jpg
4.jpg [ 114.64 KiB | Zobrazeno 7474 krát ]

Přílohy:
2.jpeg
2.jpeg [ 42.87 KiB | Zobrazeno 7474 krát ]

PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2015 12:38 am 

Kosican87 píše:
Nickname : áno, belavo-žlto-šedé \":)\"
Kedy najbližšie plánuješ pôst, a aký ? Ja chcem dať suchú trojku od 14. do 16. februára, môžem si to dovoliť (nemusím nikam chodiť nič vybavovať ani do práce, len doma niečo poúčtujem a večer prechádzky, cez deň jogínske cviky a dychové cvičenia + nejaké tie filmy výnimočne \":)\" ). Som zvedavý, či tú trojku dám. Teraz sa vôbec nebojím chudnutia (schudnem menej ako za 7 dní urinovej hladovky), len som zvedavý, ako budem reagovať na 84 hodinové nepitie vody.... Dvojdňový sucháč (60 hodín) už za sebou mám, ale ten som si dal 5. a 6. deň počas 7 dňového urinového pôstu (teda som ho zakombinoval)... No, som zvedavý, mám ale rešpekt pred tým.... Lenže dodávam si viac odvahy, keď čítam, ako si dal Peťo 7-čku sucháč, a to bol asi jeho hneď prvý sucháč (nech ma opraví, ak sa mýlim).... A to už je....MEGA FRAJERINA (hoci takt "skokovo" to neodporúčam nikomu).

Tak se drz Kosican87! Ja bych to asi bez vody nedala. Ja jsu dneska 4.den na mokrem puste a piju jak duha. Zatim se citim neskutecne dobre, nemela jsem dotedka ani zadny bolehlav a nic me neboli ...no rikam "zatim", ono se to muze do rana vsechno zmenit. Vcera jsem si udelala urinovy klystyr, ale nejak se me nedarilo to udrzet. Zkousela jsem se nalit celkem 3x, ale do 3-8 minut to bylo pokazde venku. No nevadi, nastradam material a pokusim se o to znovu. \":D\"

PříspěvekNapsal: pát úno 13, 2015 11:42 am 

miram : Pri mokrej hladovke sa ale nikdy nevymení "mŕtva voda" v jadre buniek (ktorá zaťažuje organizmus) za vodu "živú", ktorú si organizmus sám syntetizuje, a ktorá spomalí starnutie ako bonus ku spomaľovaniu starnutia vďaka pôstom všeobecne. Pravda ale bude, že suchá hladovka sa asi najjednoduchšie drží v Rusku, lebo tam asi nikdy nie je horúčava... \":)\" Ale - ak nedržíš suchú a nechce sa Ti do toho, nevadí, tak či tak každý z nás raz zomrie, a žiadne pôsty nám nedovolia žiť 200 či viac rokov... Ani breathariánstvo... \":D\"
A s tými klystírmi, lepšie 3-7 minút, ako keby si to v sebe mala udržať len minútu.
Mimochodom, ja sa tak skoro na mokrú hladovku nechystám (ale kto vie, keď nastanú zmeny v pracovnej oblasti, a so suchou do práce nepôjdem...), a klystýri počas očíst mimo hladovky som nahradil shankapraksalanou, ktorú si budem pravidelne dávať 1-2 krát mesačne + 1 klystýr pred začiatkom suchej hladovky (v prípade 36 hodinových si ho nedám).

PříspěvekNapsal: sob úno 14, 2015 1:17 am 

Kosican87 píše:
miram : Pri mokrej hladovke sa ale nikdy nevymení "mŕtva voda" v jadre buniek (ktorá zaťažuje organizmus) za vodu "živú", ktorú si organizmus sám syntetizuje, a ktorá spomalí starnutie ako bonus ku spomaľovaniu starnutia vďaka pôstom všeobecne. Pravda ale bude, že suchá hladovka sa asi najjednoduchšie drží v Rusku, lebo tam asi nikdy nie je horúčava... \":)\" Ale - ak nedržíš suchú a nechce sa Ti do toho, nevadí, tak či tak každý z nás raz zomrie, a žiadne pôsty nám nedovolia žiť 200 či viac rokov... Ani breathariánstvo... \":D\"
A s tými klystírmi, lepšie 3-7 minút, ako keby si to v sebe mala udržať len minútu.
Mimochodom, ja sa tak skoro na mokrú hladovku nechystám (ale kto vie, keď nastanú zmeny v pracovnej oblasti, a so suchou do práce nepôjdem...), a klystýri počas očíst mimo hladovky som nahradil shankapraksalanou, ktorú si budem pravidelne dávať 1-2 krát mesačne + 1 klystýr pred začiatkom suchej hladovky (v prípade 36 hodinových si ho nedám).

Ja bych mohla ten suchy pust delat jedine v tom pripade, kdyby muj drahy chot odletel zase na nejakou sluzebni cestu, to by tam byl 5 dnu, jenze uz ho dlouho nikam neposlali, naposledy byl z domu snad pred 3 mesici. On pusty nemiluje a uz vcera jsme si vymenili nazory. A to byly vcera teprve 4 dny. Dneska je pomerne klidny, vidi, ze se zatim nic nedeje, ze je me dobre, funguju zatim uplne normalne, tak dneska to jeste nezacal probirat. Jemu vadi i to, ze tedka sedi pokazde sam u stolu u jidla. On si na tom dost zaklada, i kdyz jime kazdy obycejne neco jinsiho, ale nesedi tam proste uplne sam a neciti se tak divne. Dneska si delal sam snidani, k obedu si dal salat a tedka k veceri si uvaril jenom zeleninovou polevku. Nejak se odbyva, asi mu beze me nechutna? No je to sranda.
Ten suchy pust me laka, nemysli si, ze ne. Ale musim pockat na vhodnou prilezitost, to neni u nas jen tak. S certy nejsou zerty. \":mrgreen:\" Vsechno je tady povoleno, az na to pustovani. Kdybych nahodou umrela, tak se uz neozeni. \":lol:\"

Předmět příspěvku: Re: Půst a deprese
PříspěvekNapsal: sob úno 14, 2015 2:21 pm 
Administrátor
Administrátor

Kontesiera píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak půst vyléčí deprese? Přečetla jsem si Knihu o hladovění od Partykové, ale o tomto jsem se moc nedočetla...Může mi to prosím někdo přiblížit a nějak logicky vysvětlit, jak to funguje? Někde jsem četla, že to půst umí léčit, ale logicky bez jídla se stav depresí zhoršuje....prosím o vysvětlení nebo typ na informace o tomto tématu.

Moc díky.

Rad se vám dostalo docela dost a deprese půsty určitě vyřeší, ovšem má to svá úskalí. Deprese jsou o toxinech, špatné funkci střeva a minerálních deficitech, tedy teoreticky se opravdu mohou zpočátku i zhoršit, pokud člověk tělo nevyčistí mechanicky a nedoplní minerály, zvláště hořčík. Vše je zde mnohokrát popsáno, tak si vlákna projděte a pokud si nebudete jistá, klidně zavolejte, vše zodpovím.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 147  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]