ravima : si žena, však ? Dám za to ruku do ohňa (keď si muž, obetujem svoju pokožku a spálim si ruku). Lebo si to napísala dokonale. Tak žensky... to ma hrozne fascinuje
... ten ženský štýl.... proste si prišla, a jasne vysvetlila...tak...dokonale. Pretože Ty proste vieš.
Ešte doplním : ľudia, vyberte si, buď budete žiť na vysokosacharidovej "diéte" (samozrejme nemám na mysli pečivo, bielu ryžu a cukor...), alebo na vysokotukovej "diéte" (detaily sú tu popísané...). Je to na vás. Ja som si vybral to, čo som si vybral.
to Jarda : Pán Jarda, nesúhlasím s tým čo ste písal o mongoloch... Je pravda, že sú úplne iná nátura ako my. Ale na druhej strane je pravda, že Vy osobne máte negatívny postoj ku živočíšnym tukom, navyše tie majú celkom inú arómu a konzistenciu, než tuky rastlinné, na ktoré ste zvyknutý (až na kokosový či palmový, ktorý je do určitej teploty tuhý). Ako človeku, ktorý konzumuje vysoké množstvo sacharidov (plus to, že neuznávate konzumáciu mäsa a živočíšnych tukov), a z toho značnú časť štiav (ktoré sa správajú úplne inak ako mäso s tukom), Vám organizmus dal nejakým spôsobom najavo, že pre Vás by bolo nemysliteľné jesť to, čo jedia oni, a to možno už reakciou žalúdka na pravý opak toho, čo bežne konzumujete. Je to tak správne, lebo keby ste to skombinoval možno pol na pol (sacharidy a tuky)....tak by ste si mohli zdravotne poškodiť...a myslím, že riadne (no nie zo dňa na deň), lebo ako sa hovorí, palivá netreba miešať.
Takže usudzujem, že ku zdraviu prospieva aj vysokotuková strava, aj vysokosacharidová strava.... (samozrejme, nie kombinovaná...druhé "palivo" len ako doplnok...v oveľa menšom množstve). Jedna z týchto dvoch "diét" (na celý život)... je ale zdravšia, lepšia.
Nech si každý zistí, ktorá to je. Je to na vás.
dieta