Ahoj všem,
tak utekla zase delší doba a můj stav je chvíli lepší a chvíli nic moc. Cvičím asi 3 měsíce jógu (silovou) do toho i 1-2x týdně kliky apod. Stresu mám méně, pracuji méně. Vánoce v pohodě, měl jsem asi jen dva malé kousky cukroví, plátek vánočky, odlehčený salát a kapra smaženého. Taky jsem pak krkal..

Co se týče mého stavu, tak jsem užíval Betatin Hcl tablety, pil citronovou šťávu, přidával do jídel pořád zázvor a česnek. Snídaně už mám asi 2 měsíce pouze ovocné, zelené jablka grany, kousek vyloupaného grepu, kiwi, papaju, trochu strouhaného kokosu, mandle nebo jiné ořechy a zaleju lněným olejem nebo ol. z ostropestřce. Tyto snídaně mi vyhovují. Pak pravidelně piju čaj Vilccacoran směs. Po vyčištění zubů na lačno kokosový olej. Po ovoci do 20min kefír z tib. houby a případně laktobacily v tobolce. Nemáte nějaký typ na kvalitní koupené laktobacily?? Po obědě vždy 2 lžičky lepicolu. Odpoledne a na noc zase kefir.
Co se obědu týče, tam každý druhý den vynechám polévku a jídla poslední dny s bramborem a snažím se dát si k nim salát. Něteré dny ale sem tam pouze zelenina. Doma na sváču Holandia selský BIo jogurt s RAW nebo KARO apod. Na večeři většinou míchanou syrovou zeleninu i s kysaným zelím, vařené vejce, bryndza (obsahují kravský hrud. sýr nemůžu sehnat pouze ovčí) a to posypu třeba oregánem a prolisuju česnek a nastrouhám zázvor. Maso v menším množstvím jím, většinou kuřecí, vepřové vůbec. Piju denně asi 0,8l kefíru z houby a budu asi přidávat smetanu kvůli zahlenění, jak jsem se přes víkend dočetl. Můj problém je úbytek váhy. Míval jsem na 182 cm tak 66kg a teď mám asi jen 58 nebo 59. Mám hrozně hubené nohy, takže tam nějaké kilo chybí

ale jinak mám vypracovanou svalnatou postavu. Jen bych přibrat opravdu potřeboval.
Co se očist týče tak jsem nově zkoušel očistu dutin a víceméně bez problému, jen je to podobný pocit jak když se člověk nadechne nosem na bazéně

potom dělám klistýry, kdy prvními asi 0,4l uvolním pouze stolici druhým pokusem taky a na závěr do sebe dostanu jen tak 0.6 l tekutin a už to nemůžu vydržet a jdu na wc a spustí se sifon. Plivací test nic moc. Kvasinky evidentně mám. Krkací test špatný, vůbec nekrknu. Jen je divné, že se mi do střev nevejde víc tekutiny. Při započetí protikvasinkové diety před třemi měsíci jsem míval stolici hrudkovatou a tvrdou, tak nějak ucpaná střeva snad nemám.
Příští týden najedu poprvé trojčátko a pak i raději dám chemii pokud mi ji někdo napíše, máme dva pejsky a spí s náma v posteli a občas mě líznou na pusu

Tak zřejmě mám i plno parazitů, ikdyž je odčervujeme, tak to možná chytají spíš oni ode mě. Někde jsem četl, že se kvasinek, toxoplazmy, borelií, plicní chlamidie (to vše mám + zvýšený bilirubin a druhou chlamku, prošel jsem žloutenkou a ani o tom nevím) člověk nezbaví, pokud je v něm plno parazitů. Kde je možné udělat test na druhy parazitů, které bych mohl mít? Asi velkým množstvím testovaných výkalů.
Jinak PH moči měřím hned při prvním ranním močení a pak odpoledne a večer. Sem tam se dostanu na 6 a výjmečně 6.4 ale většinou tak 5-5.5 což je katastrofa. Takže ještě zásadněji odkyselit a dodat HCl? Pečivo,cukry, alkohol, rýži, těstoviny už ale nejím 3 měsíce a kromě trochy masa a vajec nic moc zakyselujícího nejím.
Poslední věc, v pátek jsem chytl po dlouhé době chřipku a jsem hodně zahleněný (ikdyž po dvou dnech kašičky a průplachu dutin už je to celkem OK), může to být z kefíru?? Křenová kašička pomáhá, ale je to mazec. Za pár hodin to budou 3 dny, co piju jen šťávu z citrónu, grepu a pomerančů, ikdyž na kvasinky ten pomeranč asi žádná sláva, že?

Problém je, že i po napití se vody nebo šťávy (i s dužinou) nebo snězení stroužku česneku krkám, jsem plný plynů a to jsem nic už skoro tři dny nejedl.
V tématu candida jsem teď smíchal i parazity a zakyselení, ale většinu vše se vším souvisí, tak mi snad poradíte a nebudete se zlobit