Hermina píše:
Já to pochopila a děkuji za uvedení do obrazu.
Neosobne ďakuješ človeku, ktorý nevie byť osobný, resp. ani milý, a ak áno, tak len k okruhu svojich blízkych. Ale je to Tvoja vec. Maj sa krásne, a ži dlho
... A skús tantru, neboj sa, existuje tisíce rokov =) ... Stránku som Ti napísal. A - už som ticho. Už sa pracem z tejto témy
.
Ešte si ale dovolím jednu moju myšlienky : Za posledné roky som prišiel na to, že či už "hľadajúca/hľadajúci ten správny stravovací štýl a detoxikácie organizmu", alebo "hľadajúca/hľadajúci ten správny duchovný smer"
VEĽMI ČASTO zabúdajú na SEXUALITU... Tú nijak nemenia... Alebo menia, ale VEĽMI ZLE.... - Ten, kto ju celý život utlmoval, si zrazu povie, že bude sexovať o sto šesť, a orgazmovať "o sto desať". Ten, kto často sexoval (alebo skôr bol v tom neúspešný - počet stykov, či nejaká "nemotornosť"), ten si povie, že sex je PRECEŇOVANÝ, a že sa ho radšej vzdá - a sem-tam sa "urobí"...
ANI NA TEJTO STRÁNKE SA NERIEŠI TANTRA, a ani napr. na stránke orgo-net.blogspot.sk (stránka venovaná všetkému medzi "nebom a zemou" - duchovno, trochu zabŕda aj do stravovania sem-tam, a venuje sa aj téme "chemtrails", Haarp, vede...)
Proste na UMENIE EROTIKY zvysoka s*riete, a viete sa oháňať len slovami "láska" a "orgazmus", pričom o Láske ste (sme) len počuli, lebo zažiť ju dokáže len osvietený človek....
Úplne kašlete na TANTRU (indickú, staročínsku, NIE NEOTANTRU), ktorá vytvára medzi dvoma svetmi (veda - výživa, "Boh" - duchovno) krásny OSTROVČEK, ktorý keď niekto opomína, MôŽE ZABUDNÚŤ NA OSVIETENIE, lebo cez komunikačnú erotiku sa dejú VEĽKÉ VECI, ktoré sa nebudú V ŽIVOTE diať ani za stolom a sporákom, a ani pri meditácii, či "hltaní" tony kníh s duchovnou tématikou...
Môžete sa stravovať "dokonale", môžete rozumieť duchovnu, ale keď budete sami seba klamať že nepotrebujete erotiku, alebo ju budete praktizovať s orgazmami, tak....... sa do nejakého extra významného bodu nikdy nedostanete.