Sikora píše:
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli se dá někde sehnat godzila - nejsem moc zručný typ a elektřina není můj přítel. Dále by mě zajímalo jak se používá a na co všechno funguje děkuji
Sehnat asi ne o tom bych silně pochyboval že by ji někdo vyráběl, ale dle mého názoru je vyrobitelná i pro člověka kterej má obě ruce levé a je elektrikářský analfabet. Pokud chcete tak mě napište a mohu vám do emailu zaslat návod jak na to. Propojit baterku dvěma kouskama drátu s něčím z potravinářského nerezu a koupit dvě viskózové houbičky v drogerii by neměl být problém pro nikoho. Pochopitelně se bavím o rychlé variantě, pokud by člověk chtěl opravdu kvalitu pak je potřeba mít jednu elektrodu stříbrnou a to už je na delší blbnutí tu pak musí udělat zlatník a hlavně cena je naprosto jinde. Použití je vele jednoduché, prostě houbičky namočíte do slané vody, vyždímáte tak akorát, nesmí být moc suchá jinak pálí pokožku, přiložíte na tělo s tím že plus na problém a mínus někde na periferii. Třeba plus na koleno a mínus na kotník, nebo plus na
játra a mínus na kotník, případně proti sobě dejme tomu na to koleno z jedné a druhé strany, ale nikdy by proud neměl jít přímo přes srdce. Sice se tím člověk určitě nezabije, ale v zásadě srdeční sval brzdí a to je jednoznačně zbytečné. Stejnosměrný proud je naprosto bezpečný do 24V a zde se bavíme o aplikaci cca 3-12V tedy je tam hodně velká rezerva. Logika fungování je velice jednoduchá, stejnosměrný proud zabíjí i v minimální intenzitě prakticky veškeré malé šmejdy kdekoliv v těle v zádě je ugrilujete na elektrickém křesle. Pomoci tedy může v zásadě u velice širokého spektra zdravotních potíží pokud vycházejí ze zamoření nějakým malým šmejdem.