Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned lis 24, 2024 12:47 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 147  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Půst
PříspěvekNapsal: úte úno 17, 2015 10:48 am 

Dennik kapitana Kirka, je 17.2.2015:
Takze dnes rano mam 8. den sucheho postu, a rano bolo uriny iba 100ml tmavo zlto cervena. Uvidim ako pocas dna. Vaha mi klesla na 60.7 co je zhruba 1.5kg menej ako vcera - celkom velky ubytok. Podla BMI zacinam mat podvahu pri 60kg. Tep mam okolo 90 a brucho sa mi scvrklo na 76cm, pred prvym postom 92cm pred druhym 86cm. Na bicepsoch islo dole asi 3cm a na nohach vidno celkom velky ubytok. Klystir som zatial nedal, ale asi ho spravim zachvilu. Filonov pise, ze treba s postom prestat ak tep srdca presiahne 120.
Co sa tyka destilky, staci v nadobe aby sa urobil lad aspon z casti, alebo musi byt cela voda z ladu? Prave mrazim destilku v 2x1.4l nadobach zo skla a nechcem aby praskli. Ale maju hruby otvor asi 6cm. Mrznu uz asi 20hodin a stale je tam polovica vody. Ked mam velku nadobu 6l a dam tam kusy ladu a dolejem destilkou, tiez by to mohlo byt v pohode? Dnes je to len 3.ti den co "vyvaram" plastove flase destilkou. Odporuca sa vraj aspon 5 dni, aby uz destilka nic netahala z plastov. Su lepsie bpa free flase na destilku ako pet flase od mineralok, alebo je plast ako plast? Skusim radsej sklenene pohare dat rovno do mraznicky, alebo kupim male nerezove termosky, hoci vrchnak maju plastovy. Nasiel som nerezovy hrniec na varenie, ktory sa zmesti do mraznicky asi 3l, takze problem vyrieseny. len netusim ako dlho to bude mrazit.
Chcel som kupit sungit ale nestiham to do navratovky. Este rozmyslam prejst zo sucheho na mokry post, no ked to pojde s vahou dalo takto rapidne tak asi dam klasicku navratovku ala dr. Filonov.
Tolko z mojho dennika, pripomienky vitane teda hlavne od suchych postarov.

PříspěvekNapsal: úte úno 17, 2015 11:39 am 

Čau, Peťo. Držím prsty, si pašák...

Práve teraz som ukončil svoj 84 hodinový suchý pôst (prvý krát taký "dlhý"). Ráno som mal uriny okolo 1,6dcl, tmavá, farba tmavožltočervená, lenže tu ide o asi o to, v akom pomere to kto má...Totiž každá silná urina má takú farbu, ale čím je silnejšia, tým je tam viac červenej, a ja nemám s čím porovnávať, v každom prípade tam bolo "červenej", ak sa tá farba tak dá nazvať, málo. Od druhého dňa suchého pôstu som mal uriny len nejaké 3-3,5dcl odhadom, denne... Ty koľko, viac ?
Síl som mal kľudne predĺžiť suchý pôst ešte o deň, ale neurobil som tak, lebo chcem ísť na to postupne, a suchú štvorku chcem dať až neskôr.
Pocity počas hladovky - včera som bol TROŠKU oslabený, ale prechádzka ma nabila energiou. Žiadne bolesti som počas suchej 84 hodinovej hladovky nepociťoval ani bolesť tela, ani oblesť v oblasti obličiek, ani bolesť hlavy. Počas celej suchej hladovky som denne robil jogínske asány, stojky na hlave, 1 hodina denne chôdza večer po tme, a 1 hodina na balkóne na Slnku. Pred posledným napitím sa pred začatím suchej hladovky som 3 hodiny predtým zjedol moju bežnú porciu mäsa s maslom a trochou zeleniny - takže žiadna "špeciálna" príprava na suchú hladovku... Akurát po poslednom napití som si urobil klystýr, jeden.
Teraz práve popíjam odmrazenú vodu (prevarená, zamrazená, odmrazená, oddelené nečistoty od vody, takto upravená voda znova zamrazená, a odmrazujúca sa, ktorú práve popíjam)....Zamrazujem si ju v PET flašiach, v ktorých bola destilka 5 x 24 hodín. O chvíľu ma čaká néti, po néti si dám teplý (ale nie HORÚCI) kúpeľ s himalájskou soľou (250g), potom klystýr s himalájskou soľou (2 litre chcem dostať do hrubého čreva). Potom okolo 12:30 či 13:00 sa trochu vycapím na slnko, budem sedieť na korkovej dlážke v kuchyni na deke, kľudne nahý, zima nebude ak bude svietiť slnko, teda ak ostane také jasno, aké zatiaľ je.
O 14:00 - 15:00 (keď budem mať vypité také 2 litre odmrazenej vody) začnem popíjať čerstvý hovädzí vývar, a o tej 17-tej hodine si chcem dať trochu hovädzieho mäsa s maslom, dať do toho trochu kurkumy, trošku čierneho korenia a štipku himalájskej soli. Po jedle si dám kocku zamrazenej ananásovej šťavy (15ml), rovnako aj tesne pred jedlom, a 20 minút pred jedlom (jedlom nemyslím vývar, ale už to mäso) si dám asi 10 kvapiek 3,5% HCL v 1dcl vody. Potom editnem tento príspevok, a napíšem čo a ako. Zajtra plánujem jesť normálne - 2 plnohodnotné jedlá. Jedno o 09:30, druhé o 17:30.

Ak ani po klystýroch, shankapraksalanách, očistách obličiek, moč. mechúra a pečene nefungujú niektoré veci tak ako majú, ZAČNITE PôSTOVAŤ, a nie donekonečna hľadať "super kvapky/tabletky na detox"... PôSTY SÚ OVEĽA ÚČINNEJŠIE A SÚ ZADARMO.

PříspěvekNapsal: úte úno 17, 2015 6:26 pm 

Ja jsu dneska u 9. dne mokreho pustu. Vsechno probiha v pohode, citim se dneska nejak moc podezrele dobre. To bude asi tim, ze jsem si vcera udelala urinovy klystyr. Vyslo ze me nejake drobne smeti, takove jako vychazi pri ociste jater, (aspon se me to tak jevilo) a take nekolik malych "stoletych" tvrdych cernych bobku, nejdriv jsem si myslela ze to jsou nejake kaminky. Taky ze me odeslo dost vzduchu. Po klystyru me desne rozbolelo v zadech, skytala jsem, krkala (jen takovy naznak slaby) a citila jsem rybinu v krku, nebo co. Jakobych jedla predtim rybi pomazanku. \":D\" A co cert nechtel, v 11:30 vecer jsme se dozvedeli, ze tchan doma zkolaboval a ze ho odvezla rychlovka do spitalu. Do spitalu jsme se dostali nejak o pulnoci a jak jsem ho tam videla jak vypada (a nejenom jeho, bylo tam jeste dalsich 5 podobne vypadajicich pacientu, nekteri byli jeste vic zrychtovani), tchan mel na hlave 3 inch ranu, krvacel z nosa, pod nosem byl zedrany, stezoval si, ze ho boli na plicich, byl cely bily, no des a hruza.
Vsechna vysetreni jsme videli a ze jich tedy bylo. Rentgeny ( pres okno), EKG mu delali primo v emergency room (zirala jsem na to, jak mu to delaji. Nalepili na nej nalepky, na to prichytili ty kabliky, co si pamatuju jeste z CR, ale to je uz davno, tak na telo prilepovali takove ty gumove potvory ...prisavky.
Vsechno delali pred nami, dokonce i kdyz ho vysetroval doktor, tak nas tam nechali a kdyz mu pak chtela nakonec jeste sestra odebrat krev, tak jsem si myslela, ze koncim. Nemohla mu ani za nic odebrat krev, furt nic neteklo, jakoby zadnou ani nemel. Me se najednou udelalo tak strasne blbe, (me, zaslouzile darkyni krve \":D\" ) nemohla jsem stat, tak me desne po tom klystyru bolelo v zadech a zacala jsem byt navic jakasi slaba a roztrepana, ale prinesli me zidlu a po 20 minutach jsem zase normalne fungovala. Ten spital na me moc dobry dojem neudelal, to je tak na depku. A to tam pujdeme dneska po obede zase.
No dneska je to diky Bohu nadhera, zada me uz vubec neboli a ja se zase tesim ze zivota, smich! Ale co je divne, po piti vody me skoro pokazde zaskrouka v zaludku, mezi pitim to pak uz nedela. Je to normalni nebo ne? Hlad nepocituji.

PříspěvekNapsal: úte úno 17, 2015 6:33 pm 

Peto píše:
Takze dnes rano mam 8. den sucheho postu, a rano bolo uriny iba 100ml tmavo zlto cervena. Uvidim ako pocas dna. Vaha mi klesla na 60.7 co je zhruba 1.5kg menej ako vcera - celkom velky ubytok. Podla BMI zacinam mat podvahu pri 60kg. Tep mam okolo 90 a brucho sa mi scvrklo na 76cm, pred prvym postom 92cm pred druhym 86cm. Na bicepsoch islo dole asi 3cm a na nohach vidno celkom velky ubytok. Klystir som zatial nedal, ale asi ho spravim zachvilu. Filonov pise, ze treba s postom prestat ak tep srdca presiahne 120.
Co sa tyka destilky, staci v nadobe aby sa urobil lad aspon z casti, alebo musi byt cela voda z ladu? Prave mrazim destilku v 2x1.4l nadobach zo skla a nechcem aby praskli. Ale maju hruby otvor asi 6cm. Mrznu uz asi 20hodin a stale je tam polovica vody. Ked mam velku nadobu 6l a dam tam kusy ladu a dolejem destilkou, tiez by to mohlo byt v pohode? Dnes je to len 3.ti den co "vyvaram" plastove flase destilkou. Odporuca sa vraj aspon 5 dni, aby uz destilka nic netahala z plastov. Su lepsie bpa free flase na destilku ako pet flase od mineralok, alebo je plast ako plast? Skusim radsej sklenene pohare dat rovno do mraznicky, alebo kupim male nerezove termosky, hoci vrchnak maju plastovy. Nasiel som nerezovy hrniec na varenie, ktory sa zmesti do mraznicky asi 3l, takze problem vyrieseny. len netusim ako dlho to bude mrazit.
Chcel som kupit sungit ale nestiham to do navratovky. Este rozmyslam prejst zo sucheho na mokry post, no ked to pojde s vahou dalo takto rapidne tak asi dam klasicku navratovku ala dr. Filonov.

Hey kapitane Kirku!
Jsi dobry ...ale at se nam uplne neztratis. Vzdyt ty uz musis byt jako tintitko.\":D\" Ten nerezovy hrnec nepouzivej, ja jsem pouzivala nerezovou formu na peceni a kosican me pak napsal, ze to neni vhodne. Nadoba by mela byt sklenena a nebo keramicka.

PříspěvekNapsal: úte úno 17, 2015 6:38 pm 

Kosican87 píše:
Čau, Peťo. Držím prsty, si pašák...

Práve teraz som ukončil svoj 84 hodinový suchý pôst (prvý krát taký "dlhý"). Ráno som mal uriny okolo 1,6dcl, tmavá, farba tmavožltočervená, lenže tu ide o asi o to, v akom pomere to kto má...Totiž každá silná urina má takú farbu, ale čím je silnejšia, tým je tam viac červenej, a ja nemám s čím porovnávať, v každom prípade tam bolo "červenej", ak sa tá farba tak dá nazvať, málo. Od druhého dňa suchého pôstu som mal uriny len nejaké 3-3,5dcl odhadom, denne... Ty koľko, viac ?
Síl som mal kľudne predĺžiť suchý pôst ešte o deň, ale neurobil som tak, lebo chcem ísť na to postupne, a suchú štvorku chcem dať až neskôr.
Pocity počas hladovky - včera som bol TROŠKU oslabený, ale prechádzka ma nabila energiou. Žiadne bolesti som počas suchej 84 hodinovej hladovky nepociťoval ani bolesť tela, ani oblesť v oblasti obličiek, ani bolesť hlavy. Počas celej suchej hladovky som denne robil jogínske asány, stojky na hlave, 1 hodina denne chôdza večer po tme, a 1 hodina na balkóne na Slnku. Pred posledným napitím sa pred začatím suchej hladovky som 3 hodiny predtým zjedol moju bežnú porciu mäsa s maslom a trochou zeleniny - takže žiadna "špeciálna" príprava na suchú hladovku... Akurát po poslednom napití som si urobil klystýr, jeden.
Teraz práve popíjam odmrazenú vodu (prevarená, zamrazená, odmrazená, oddelené nečistoty od vody, takto upravená voda znova zamrazená, a odmrazujúca sa, ktorú práve popíjam)....Zamrazujem si ju v PET flašiach, v ktorých bola destilka 5 x 24 hodín. O chvíľu ma čaká néti, po néti si dám teplý (ale nie HORÚCI) kúpeľ s himalájskou soľou (250g), potom klystýr s himalájskou soľou (2 litre chcem dostať do hrubého čreva). Potom okolo 12:30 či 13:00 sa trochu vycapím na slnko, budem sedieť na korkovej dlážke v kuchyni na deke, kľudne nahý, zima nebude ak bude svietiť slnko, teda ak ostane také jasno, aké zatiaľ je.
O 14:00 - 15:00 (keď budem mať vypité také 2 litre odmrazenej vody) začnem popíjať čerstvý hovädzí vývar, a o tej 17-tej hodine si chcem dať trochu hovädzieho mäsa s maslom, dať do toho trochu kurkumy, trošku čierneho korenia a štipku himalájskej soli. Po jedle si dám kocku zamrazenej ananásovej šťavy (15ml), rovnako aj tesne pred jedlom, a 20 minút pred jedlom (jedlom nemyslím vývar, ale už to mäso) si dám asi 10 kvapiek 3,5% HCL v 1dcl vody. Potom editnem tento príspevok, a napíšem čo a ako. Zajtra plánujem jesť normálne - 2 plnohodnotné jedlá. Jedno o 09:30, druhé o 17:30.

Gratuluji! Mas to za sebou.
Ta urina, takove barvy jako ji mas ty, to byva take pri mokrem puste? To je jako znamka, ze se telo skutecne cisti? Jestli ano, tak to se moje telo asi moc necisti, vzdyt ja mam celkem svetlou moc, rano byla trochu zlutejsi, ale jak jsem zacala pit vodu, tak je zase svetle barvy.

PříspěvekNapsal: úte úno 17, 2015 9:32 pm 

Miram, ja tebe gratulujem, že máš dlhšie vodné pôsty ako ja. Mne by sa do 9-tky na vode nechcelo.... Radšej trojka suchá. Inak, človek na suchom pôste má preto čím ďalej tým tmavšiu urinu, lebo NEPRIJÍMA VODU.... \":wink:\"

Ak ani po klystýroch, shankapraksalanách, očistách obličiek, moč. mechúra a pečene nefungujú niektoré veci tak ako majú, ZAČNITE PôSTOVAŤ, a nie donekonečna hľadať "super kvapky/tabletky na detox"... PôSTY SÚ OVEĽA ÚČINNEJŠIE A SÚ ZADARMO.

PříspěvekNapsal: stř úno 18, 2015 3:09 am 

Peto píše:
Takze dnes rano mam 8. den sucheho postu, a rano bolo uriny iba 100ml tmavo zlto cervena. Uvidim ako pocas dna. Vaha mi klesla na 60.7 co je zhruba 1.5kg menej ako vcera - celkom velky ubytok. Su lepsie bpa free flase na destilku ako pet flase od mineralok, alebo je plast ako plast? Skusim radsej sklenene pohare dat rovno do mraznicky, alebo kupim male nerezove termosky, hoci vrchnak maju plastovy. Nasiel som nerezovy hrniec na varenie, ktory sa zmesti do mraznicky asi 3l, takze problem vyrieseny. len netusim ako dlho to bude mrazit.

Co se týká těch 100 ml, to jsem měl obdobný. A ještě to tak nějak hnusně chemicky páchlo. Jo, nějaký jiný Rus doporučoval urinu od nějakého dne, už nevím, asi 8. nebo 9., dát do skleničky a pozorovat za pár dní, možná psal týdnů, kolik svinstva tam zkrystalizovalo nebo se usadilo. Mně by s tím doma vyhodili, ale ty jsi na tom třeba líp \":D\" . já jsem měl na mražáku v hrnci asi 4 litry vody, tedy minimálně to byly 2 litry které jsem potřeboval na první pití. A chtěl jsem s tím zkusit komedie co radil Filonov, tedy vyhodit první škraloup ledu co se tam udělá a pak ještě něco při rozmražování. Tak jsem nekolikrát otvíral mrazák jestli už je škraloup a pořád nic a pak jsem se zas podíval a celý objem vody totálně zamrzlý. byly to nějaké hodiny, určitě ne víc než půl dne.

PříspěvekNapsal: stř úno 18, 2015 3:16 am 

Kosican87 píše:
...Práve teraz som ukončil svoj 84 hodinový suchý pôst (prvý krát taký "dlhý")....

Gratuluju, vážím si každýho kdo aspoň seriózně začne a přes 3 dny suchého už je slušný výkon.

PříspěvekNapsal: stř úno 18, 2015 3:25 am 

miram píše:
...Gratuluji! Mas to za sebou.
Ta urina, takove barvy jako ji mas ty, to byva take pri mokrem puste? To je jako znamka, ze se telo skutecne cisti? Jestli ano, tak to se moje telo asi moc necisti, vzdyt ja mam celkem svetlou moc, rano byla trochu zlutejsi, ale jak jsem zacala pit vodu, tak je zase svetle barvy.

Miram, rovněž super výkon, další gratulace.
Co se týká té uriny, při suchém půstu se přes ní člověk čistí a tmavá je asi normální. U mokrého myslím píše Pavel Mácha, že když ti hodně ztmavne, tak do sebe musíš narvat vodu aby zesvětlala a když se to nestane, tak je to signál s půstem skončit. Takže tvá světlá urina je OK, navíc jí asi máš mnohem víc než při suchém, takže i když není tak tmavá, něco blbýho se přes ní asi taky vyloučí. Jinak můj známý tvrdí, že při půstech s destilkou se nejvíc zbavuješ svinstva klystýrama. Že po počátečním vyčistění z člověka jde téměř čistá voda, ale po pár dnech, u začátečníků tak po 8, že začne vycházet voda černá nebo tmavě hnědá a to že je pozitivní příznak očisty.

PříspěvekNapsal: stř úno 18, 2015 12:17 pm 

pv33 : Pavel, ďakujem za podporu. \":)\"
Inak to s tým močom počas suchého pôstu...... Ja som mal prakticky od druhého dňa suchého pôstu tmavý moč...(najtmavší ale ku koncu 3. dňa suchého pôstu). Považujem to za úplne normálnu vec, že moč počas suchého pôstu tmavne, nakoľko je v tele vždy menej a menej vody, resp. ak sa tá nová "živá voda" začne telom sama syntetizovať počas "sucháča", tak určite jej nebude toľko, aby sa z nej vytváral moč, ale bude jej toľko, aby sa dostala do buniek a nahradila tak určitú časť (podľa dĺžky suchého pôstu) mŕtvej/ťažkej vody. Veď to by bolo, keby sa "nová živá voda" syntetizovala v organizme, a vzápätí by sme ju vymočili....To by predsa nemalo zmysel, vyšla by nazmar, a organizmus by ňou takto proste neplytval. \":-)\"
Čo sa moču týka, čítal som to od Pavla Máchu čo si písal že máš od neho, potom som čítal od Malachova, že pri urinovom pôste máme piť hlavne urinu, a vody len minimum alebo žiadnu (zo začiatku teda, prvé dni), resp. máme piť vodu počas urinového pôstu ideálne až vtedy (a aj to nie vo veľkom množstve), keď začne moč viacej tmavnúť. Logicky sa to ale nemôže týkať suchého pôstu, lebo pri ňom telu nedodávame zvonka vodu NIJAKO, ani pitím, ani kúpeľmi (čo by bolo aj tak veľmi málo), ani klystýrmi...
Neviem ale, čo je signalizátorom toho, kedy treba suchý pôst ukončiť, lebo niekto je smädný celý pôst a vydrží aj X, alebo XY dní...Ja som smädný nebol.... Ja som napr. mal ranný moč v 81. hodine suchého pôstu dosť tmavý (ale viem si predstaviť o dosť tmavší...), ale počas celých 84 hodín ma ani trochu nebolelo nikde na tele, ani v oblasti obličiek, ani hlava, nič, takže keď taký signál cez bolesť môj organizmus nevysielal, usudzujem z toho, že som kľudne mohol suchý pôst pretiahnuť. Ale pretiahnuť na dlhšie som ho nechcel, aj z dôvodu že v piatok idem na pracovný pohovor a nechcel som zo svojej štíhlej postavy príliš schudnúť, a hlavne z dôvodu, že so suchým pôstom chcem ja narábať opatrne.
Inak, Pavel, keď najbližšie pôjdeš na suchý pôst, skúsiš pred tým tak ako Sat Marga urobiť si shankapraksalanu po ktorej nebudeš nič jesť, ale len piť o 2,5 hodiny po jej skončení 1-3 litre vody (inak, ja som myslel, že treba piť vodu hneď po shanke, si si istý, že si to dobre preložil ? Len sa pre istotu pýtam), a suchý pôst začneš po poslednom napití sa vody podvečer či večer ? Musí to byť fajn pocit začať suchý (ale aj mokrý) pôst s čistým tráviacim traktom, čo nezaistí ani X klystýrov tesne pred jeho začatím, lebo tie riešia len hrubé črevo...

Za seba ešte poviem, že 3 dňový suchý pôst mi bol príjemnejší ako 7 dňový urinový, a podľa všetkého ten suchý aj účinnejší (nevravím, že dvojnásobne, to nie). A V KAĎOM PRÍPADE SUCHÝ PôST JE INÝ, A VYRIEŠI AJ NIEČO, ČO MOKRÝ PôST NEVYRIEŠI (napr. tá ťažká/mŕtva voda...). Do mokrého pôstu (s výnimou prvého dňa po shankapraksalane, kde sa nebude nič jesť, ale bude sa piť pred suchým pôstom) sa už nehrniem. Akurát si ním viem predstaviť suchý pôst začať tými pár hodinami, a ukončiť ho tiež mokrým pôstom, keď by trval dlhšie ako tri dni. Ak 3 dni alebo menej, tak ho ukončiť len pár hodinami popíjania vody na zavodnenie. Samozrejme, keby som si dal 7 dňový suchý pôst (čo je otázka budúcnosti, ale tak skoro to nebude... \":D\" ), tak ho predĺžim o jeden deň, počas ktorého budem piť dostatok vody, pekne pomaličky. Alebo aj o deň a pol.

Dôležité : Dočítal som sa, že po suchom pôste treba byť opatrnejší s väčšou fyzickou námahou, lebo chvíľu trvá kým sa svaly "zavodnia", rehydratujú, a takto nerehydratované sú náchylnejšie na zranenia. Koľko trvá rehydratácia svalov ale NEVIEM. PRETO TEBA POČÚVAŤ SVOJE TELO, a X dní po suchom pôste (trvajúcom 3 dni alebo viac dní) netreba cvičiť "nadoraz" alebo fyzicky pracovať "nadoraz". Ja si idem zajtra zacvičiť do posilňovne, budem cvičiť viac na pocit, a uberiem 33% (1/3 sérií uberiem) intenzity. Svet sa nezrúti, a ja si žiaden sval "nenatiahnem" \":wink:\"

PříspěvekNapsal: stř úno 18, 2015 2:41 pm 

pv33 píše:
Co se týká těch 100 ml, to jsem měl obdobný. A ještě to tak nějak hnusně chemicky páchlo. Jo, nějaký jiný Rus doporučoval urinu od nějakého dne, už nevím, asi 8. nebo 9., dát do skleničky a pozorovat za pár dní, možná psal týdnů, kolik svinstva tam zkrystalizovalo nebo se usadilo. Mně by s tím doma vyhodili, ale ty jsi na tom třeba líp \":D\" . já jsem měl na mražáku v hrnci asi 4 litry vody, tedy minimálně to byly 2 litry které jsem potřeboval na první pití. A chtěl jsem s tím zkusit komedie co radil Filonov, tedy vyhodit první škraloup ledu co se tam udělá a pak ještě něco při rozmražování. Tak jsem nekolikrát otvíral mrazák jestli už je škraloup a pořád nic a pak jsem se zas podíval a celý objem vody totálně zamrzlý. byly to nějaké hodiny, určitě ne víc než půl dne.

Tak ja si tu urinu odo dneska (9.den postu) budem odkladat. Treba do chladnicky alebo staci v izbovej teplote? Sam som zvedavy, co sa tam na dne usadi. Fotky radsej zverejnovat nebudem. Mimochodom vaha dnes 60.2kg cize 0.5kg menej ako vcera. Myslim ze to zacina stabilizovat. Sungit je uz na ceste, z ebay-u tak dufam ze to nebudu nejake sutry. Odbornici na sungit hlaste sa. Kazda rada dobra. Hlavne ci pouzivat vodu z vodovodu alebo destilku atd...
Zaujimave ze zase ma zacina akoby tlacit na bruchu priblizne v mieste kde som mal asi 7 rokov operovany pruh. Nieco podobne som citil minule ale myslim ze to bolo az v navratovke a povodne som si myslel ze je to od prejedania. Vcera som dal akurat solny klystir tak neviem ci to nebude tym. 1x1l a 1x2litre. ten druhy som citil skoro az v krku. Vysli drobne gulky svetlo hnedo sedej farby.

PříspěvekNapsal: čtv úno 19, 2015 12:16 pm 

Dnes rano mam 10. den sucheho postu. Vaha sa znizila na 59.2 kg zo vcerajsich 60.7kg pri vyske 180cm co si myslim ze je stale dost velky skok. Takze na mokry post pri tejto vahe nepojdem a planujem to zakoncit v sobotu rano navratovkou, prip. zajtra. Well, ak by som odpavadaval, tak aj dnes. Urina na dvakrat bolo sotva 200ml a konzistencia a farba pripomina mrkvove pyre. Oranzovo cervena dost husta s nejakym humusom na spodku. Na jazyku brutal biely povlak hlavne v strede. Zacinaju zase pobolievat krize. Prsi a moc sa mi nechce na prechadzku, ale asi budem musiet. Kupil som si svoje prve auto \":o\" , takze momentalne skor jazdim ako chodim. Spim relativne kratko ale casto napr v noci sotva 5 hodin, ale pocas dna si 1 alebo 2 krat este lahnem aspon po hodine. Po kratkej navratovke pravdepodobne pojdem na stavy, ale este niesom uplne rozhodnuty.

PříspěvekNapsal: čtv úno 19, 2015 4:25 pm 

Peto píše:
Dnes rano mam 10. den sucheho postu. Vaha sa znizila na 59.2 kg zo vcerajsich 60.7kg pri vyske 180cm co si myslim ze je stale dost velky skok. Takze na mokry post pri tejto vahe nepojdem a planujem to zakoncit v sobotu rano navratovkou, prip. zajtra. Well, ak by som odpavadaval, tak aj dnes. Urina na dvakrat bolo sotva 200ml a konzistencia a farba pripomina mrkvove pyre. Oranzovo cervena dost husta s nejakym humusom na spodku. Na jazyku brutal biely povlak hlavne v strede. Zacinaju zase pobolievat krize. Prsi a moc sa mi nechce na prechadzku, ale asi budem musiet. Kupil som si svoje prve auto \":o\" , takze momentalne skor jazdim ako chodim. Spim relativne kratko ale casto napr v noci sotva 5 hodin, ale pocas dna si 1 alebo 2 krat este lahnem aspon po hodine. Po kratkej navratovke pravdepodobne pojdem na stavy, ale este niesom uplne rozhodnuty.

Peto zvladas to vyborne jak vidim, to je uz uctyhodny vykon. Gratuluji!

PříspěvekNapsal: čtv úno 19, 2015 5:06 pm 

miram píše:
Peto zvladas to vyborne jak vidim, to je uz uctyhodny vykon. Gratuluji!

Až sa tomu nechce veriť, že ? \":D\" \":D\" ... Len nech si chlapec neublíži... Pokiaľ viem, je to jeho druhý suchý pôst, a už 10. deň... Nie, nie je to závisť, len keď už má moč farby ako mrkvová šťava, tak, ja by som to ukončil...
Alebo na čo čakáš, Peťo ? Na odpadnutie ? Čo keď sa už nepreberieš ? To čo píšem NIE JE tak úplne sci-fi.... tak nehazarduj, vletel si do toho príliš rýchlo... Mal by si si teraz pekne dať aspoň 2 dni na "zavodnenie" bez stravy (čiže pridať 2 dni mokrého pôstu) a potom začať napr. tým kefírom, alebo vývarom (čistým, bez mäsa), a potom ako sa rozhodneš... Ja by som mal pred tým väčší rešpekt ako ty, ale rozumiem, chceš si tým riešiť určité zdravotné problémy, ale... podľa mňa to už PREHÁŇAŠ. Na tú 10-tku si si kľudne mohol dať taký rok času od prvého sucháča... Môj názor.
Ale rob ako chceš.

PříspěvekNapsal: čtv úno 19, 2015 10:13 pm 

Kosican87 píše:
Až sa tomu nechce veriť, že ? \":D\" \":D\" ... Len nech si chlapec neublíži... Pokiaľ viem, je to jeho druhý suchý pôst, a už 10. deň... Nie, nie je to závisť, len keď už má moč farby ako mrkvová šťava, tak, ja by som to ukončil...
Alebo na čo čakáš, Peťo ? Na odpadnutie ? Čo keď sa už nepreberieš ? To čo píšem NIE JE tak úplne sci-fi.... tak nehazarduj, vletel si do toho príliš rýchlo... Mal by si si teraz pekne dať aspoň 2 dni na "zavodnenie" bez stravy (čiže pridať 2 dni mokrého pôstu) a potom začať napr. tým kefírom, alebo vývarom (čistým, bez mäsa), a potom ako sa rozhodneš... Ja by som mal pred tým väčší rešpekt ako ty, ale rozumiem, chceš si tým riešiť určité zdravotné problémy, ale... podľa mňa to už PREHÁŇAŠ. Na tú 10-tku si si kľudne mohol dať taký rok času od prvého sucháča... Môj názor.
Ale rob ako chceš.

Tak zalezi jak se celkove citi. A ta barva moci, to opravdu nevim, me by to osobne asi dost vydesilo, jenze ja o tom absolutne nic nevim, takze nemuzu rict. Ale ja si myslim, ze to ma vsechno pozistovane a vi co dela. Je v kontaktu s pv33 a ten o tom vi urcite hodne. Pokud jeste zvlada i prochazky, tak na tom zase tak zle nebude. V kazdem pripade mu preju, aby to jeho suche pustovani melo stastny konec a aby to ulevilo jeho potizim.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2203 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 147  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]