Zdravím, zajímalo by mě, jestli můžou takto vypadat příznaky vymírání kvasinek: - mám už asi měsíc neustále rýmu, aniž bych byla nachlazená - pořád mi teče z nosu, někdy je to lepší, jindy horší. Zároveň jsem velice citlivá na cibuli, česnek a křen - už při krájení nebo strouhání mi z toho slzí oči tak, že někdy vůbec nevidím, a teče z nosu. Na cibuli jsem byla citlivější vždycky, ale v poslední době je to extrém. Dělám si džala néti s MMS a jím křenovou kašičku, protože se snažím odhlenit, ale i když třeba na víkend vynechám, rýma je víceméně stejná. - po větším množství česneku a oregána v jídle (dva velké stroužky česneku plus asi vrchovatá lžíce oregána do misky zeleninového salátu) se mi dělá nevolno, jednou jsem i zvracela - mám silné chutě na oříšky (to je myslím asi tak jediné z toho, co teď jím, na čem by se kvasinky mohly aspoň trochu nakrmit) - mám pocit, že bych něco snědla, i když vím a cítím, že jsem najezená a žaludek mám plný
Je možné, že tou rýmou se mimo jiné vylučují mrtvé kvasinky, ty chutě způsobují kvasinky proto, že hladoví, a tu nevolnost proto, že jich zabíjím moc najednou?
Jsem asi dva týdny po třítýdenní kúře MMS - prvních pět dní vnitřně tři kapky po hodině, což jsem pro obrovské nevolnosti a silný průjem vysadila, jinak celé tři týdny každý večer koupele ve 20 - 30 kapkách a skoro celou tu dobu taky džala néti se dvěma kapkami do půl litru do každé dírky dvakrát denně. Občas taky klystýr - 10 kapek do čtvrt litru vody nebo vaginální výplach 10 kapek do půl litru. Hlavní problémy - svědění konečníku a genitálií a praskání sliznic a kůže v okolí- se od ukončení kúry objevují jen v náznacích a zřídka, řeším to mazáním kokosovým olejem a klystýry a výplachy s MMS, když mám pocit, že se problémy vrací. Takže v tomto směru dost výrazné zlepšení. Zkoušela jsem na tyto problémy všechno možné včetně clotrimazolu, jenamazolu, česnekového výtažku, tea tree oleje, měsíčkové masti a čaje, oregánového oleje, koloidního stříbra, výtažku z grepových jadýrek, lapacha, vilcacory... Všechno v řádu týdnů nebo měsíců. Po pár dnech od vysazení čehokoliv z toho nebo i směsi více prostředků se mi problémy zase vrátily, až teď po MMS a změně jídelníčku to vypadá na změnu k lepšímu. Taky mám mnohem víc energie, silnější imunitu a jasnější myšlení a to i navzdory tomu, že posledních pár týdnů stíhám spát denně sotva šest hodin (dřív bylo osm naprosté minimum, abych mohla fungovat, a o víkendu jsem nebyla dospaná ani po 10 - 12 hodinách).
Tři nebo čtyři týdny jsem na syrové stravě, do každého jídla se snažím přidávat fungicidní potraviny. Můj jídelníček vypadá asi takhle: Snídaně: grep s kokosovým olejem, skořicí a mandlemi (vím, že bych měla oříšky střídat, ale po těch mandlích se můžu v poslední době utlouct, že by za tím byl nedostatek hořčíku? Na jiné oříšky mám taky chutě, ale ne tak silné) Oběd a vpodstatě všechna další jídla (jím 3x - 4x denně): zeleninový salát - většinou okurka, rajče, naklíčené mungo nebo adzuki, olivový olej, oregáno, dva stroužky česneku a slunečnicová nebo dýňová semínka, když jsem doma, tak místo olivového oleje sirná patlanina s mladou cibulkou. Kromě toho jím ještě lískové oříšky (celkově se snažím nejíst víc oříšků a semínek než 10 deka denně), nepravidelně lněné semínko, brynzu (asi to není ideální, ale stává se mi, že i 20 deka na posezení), kysané zelí a občas červenou cibuli.
Ještě pro úplnost dodávám, že je mi 26, měřím 171 a vážím momentálně 59 (BMI asi 20,2), pH se mi už trochu zvýšilo, takže ráno něco přes 6, odpoledne 7 a víc. Beru vitamín D 2x denně 400 IU, 2x denně kelp, jednou denně vit. E 400 IU, B-komplex forte a Megacéčko ochucené tablety na cucání po 600 mg, několik denně - tady nevím, jestli to není moc velká chyba vzhledem k tomu, že obsahují sladidla. Vlasovou analýzu plánuju v brzké budoucnosti. Vodu piju přemraženou, filtrovat zatím nemám jak, snažím se pít několik litrů denně i za cenu, že to bude z větší části obyčejná voda z vodovodu.
Zajímá mě hlavně, jestli nedělám nějakou blbost, pokud jde o stravu - jestli si třeba nezpůsobuju zbytečné problémy tím, že nacpu do žaludku jídlo s takovým množstvím česneku a oregána, které ho prostě musí podráždit a způsobit nevolnost...
Omlouvám se za ten román, ale nechtěla jsem nic podstatného vynechat.
|