Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte črc 29, 2025 11:29 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2209 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 148  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Půst
PříspěvekNapsal: stř úno 10, 2016 8:23 pm 

roztomily.medvidek píše:
Asi jsi na tak nizke urovni ze to nedokazes pochopit ci si to predstavit..
Ale to nevadi kazdy je na nejake urovni, nekdo je zcela zmateny,jiny vi a umi zas uzasne veci..
Az zmaknu pranu bude moje dalsi uroven prodlouzeni zivota na maximum co to pujde ci nejake dalsi schopnosti co jsou skryte a standartni konzumni clovek nema ani paru co vsechno jse v tele cloveka delat, moje hlavni priorita je obchazet iluzi jak to pujde.. Protoze je to jen sen..

O tom to je .... nikoliv obcházet iluzi .... naopak ... být si jí plně vědom a zařídit se tak ale i jinak ... a poté, co se zařídíš jinak, vědět přesně, kde se nacházíš .... sám jsi mluvil (doufám, že to nebylo jen vyčteno či odposlechnuto) o tom, že žijeme ve světě iluzí a že ten svět je těmi iluzemi (mimo jiné) tvořen.
Děkuji ti za vše, co vytvoříš.

PříspěvekNapsal: čtv úno 11, 2016 5:00 am 

Ano svet ktery mas pred ocima je tu proto abys nevidel pravdu a to ze je to pouha iluze.
Slovem obchazet iluzi jsem myslel, tak ze chci vyuzit maximalne svuj potencial cloveka, zborit svoje strachy a obavy, protoze pokud je to jenom sen, tak je mozne vse a to i to co si nedokazes predstavit, proto delam channeling, kde komunikuju se svoji dusi ( vyssi ja)..

Testovat pranu jsem chtel pred rokem, porad me prichazela odpoved ze jeste ne ze neni cas, ze se to musi v tele nastavit a az bude vhodna doba, rekne me to, byl sem nastvany ze to nejde..

Letos v unoru nastal cas a ja jsem byl prekvapeny,protoze jsem na to zapomnel..

Potrebuju rozsirovat dal vedomi a posouvat se smerem dal, to je muj ucel..

PříspěvekNapsal: čtv úno 11, 2016 12:16 pm 

Dnes 11 den mě už skoro vůbec nekručí v břiše ani nemám takové tlaky, něco jako pocit hladu v břiše, vylisoval jsem si 600ml džusu
3 jablka + 2 mandarinky + 1 citron + 1 pomeranč.
300ml sem vypil ihned po vylisování a 300ml mám v mražáku, kde to nechám 2 hodiny a pak si vezmu lžičku a budu to škrabat jako dřeň \":D\"
Nedělám to proto, abych získal živiny nebo proto že mám žízeň, ale proto abych potěšil svoje smysly (pro potěšení) a taky proto jako experiment, jestli se mě zjemní moje vnímání během probíhající změny, každopádně mám z toho džusu jiné pocity než před tím co jsem jedl, nyní piju ten džus jakoby pro radost a ne pro živiny..

PříspěvekNapsal: pát úno 12, 2016 7:51 pm 

Včera před spaním kolem 22h sem si dal 400ml pomerančové zmrzliny (vylisované 3 pomeranče).
Zmrzlina byla úžasná, tak jsem si ji ještě snad nevychutnal ,asi se mě zjemňují chutě \":D\"
Dnes je to 12 den co nejím, hlad nemám, testoval jsem čaj asi 300ml (teekane jahoda a citrus), byl hnusný, voda mě dneska nějak nechutná.
Právě jsem si vylisoval 6 jablek a 2 citrony, zamrazil sem to a kolem 22h mám super zmrzku.
Zhruba 600ml toho je.

PříspěvekNapsal: pát úno 12, 2016 9:53 pm 

Medvídku, poreferuješ za měsíc, ano?
Hlásit nám každého nanuka, kterého si dáš (protože přece vůbec nejíš \":lol:\" ), je taknějak ... zbytečné.
Představ si, že by ti jeden člověk, kterého znám, hlásil celoročně, jak jí. Já ho znám velmi dobře, mnoho let.
Hlášení by vypadalo takto:
PO - krajíček chleba s máslem, cherry rajče, jeden čtvereček čokolády, jedno kafe bez cukru
ÚT - jedno kaki, kousek pomela, jedno deci vodičky z vývaru (nikoliv zelenina nebo maso nebo nudle), půl malé bagetky s máslem
ST - nějak jsem zapomněl jíst, jedno kafe, no
ČT - čtvereček čokolády a jeden třešňový jogurt .... a jedno kafe
PÁ - kafe ..... krajíček chleba s tlustou vrstvou másla .... trošku ledového salátu ....
SO - mělo by se uvařit - je vařeno - nějak na to nemám chuť ... najezte se beze mne ... mám kafe
atd.
Mezitím ujeto, dejme tomu, 100 km na kole do kopce, nalítáno pěšky kde co, a odpracováno to, co normálně člověk s rodinou běžně pracuje.
Ten člověk při tomto jídelníčku za pár let přibral!!!!
Takže tvoje údajné nejedení se vůbec nepočítá, žádný půst nemáš.

PříspěvekNapsal: sob úno 13, 2016 9:11 am 

Ne nemam pust,rikal sem ze sem to zmenil na prechod na pranu, pust drzi kdejaky clovek, prejit na pranu se podari jen tomu ,kdo ma na to povoleni od sveho vyssiho ja, pisu sem pravidelne pro ty co si mysli,ze proto aby presli musi dodrzovat nejake pravidla ci omezujici myslenky,ukazuju zde, ze to muze byt i jinak, pokud narazis na dzus,tak ten piju proto ze testuju sam sebe jak na to budu reagovat, to ze nekdo rekne ze se to nesmi jeste neznamena ze u me to fungovat nebude,ja hlad nemam,jen ukazuju jinou cestu nez ukazuji ostatni a rikam ,ze to zarizuje tvoje vyssi ja a pokud me rekne,ze kdyz si dam dzus nic se nestane,tak si ho klidne muzu dat,protoze chute na ostatni veci me blokuje.
Ja se drzim nasledujiciho pravidla:
Chci dosahnout svobody v jidle a piti, nebudu to potrebovat ,ale pokud si to dam nic se nestane, uz nebudu jist proto abych zil, ale vychutnavat proto abych mel radost.
To ze mas jine omezujici presvedceni je tvuj problem.

PříspěvekNapsal: sob úno 13, 2016 9:50 am 

Castanedovy bláboly ze 60. let mají, zdá se, své čtenáře.

PříspěvekNapsal: sob úno 13, 2016 10:16 am 

[b:jrqyaz1v][u:jrqyaz1v]Experiment jsem přesunul zde:[/u:jrqyaz1v][/b:jrqyaz1v]

PříspěvekNapsal: pon bře 07, 2016 11:52 pm 

AHOJTE.

Existujú nejaké "protokoly" (či ako sa tomu hovorí) obsahujúce kombináciu klasickej (či urinovej) hladovkky so suchou hladovkou ? .....
Napr. 2 dni "mokrá" hladovka, 2 dni suchá, na striedačku.......... ? Dajme tomu po 8 dní ? Či je niečo také hlúposť ? .......

PříspěvekNapsal: stř bře 16, 2016 12:00 am 

zdravim, ja len tolko ze na vianoce som robila polovicnu breusovu kuru 2 tyzdne kt som zakoncila urinovou hladovkou teda 21 dni spolu, dostala som sa pri vyske 170 cm z 56kg na 49, robila som klystyry mocom, vysla zo mna psia pasomnica hned prvy tyzden. potom som to vsetko pribrala, ale dostala som bolesti po jedle, gastro odhalil 12tnik vred, to odhalil ten moč, uz som ho tam mala par rokov asi a z neho atop. ekzem. tak som urobila 25 dnovu hladovku na vode aj moči podla malachova, viac som nevydrzala, v noci aj cez den som mavala ukrutne bolesti ale len niekolkosekundove zachvaty. dostala som sa na 44kg. po jej ukonceni sa vred trochu stiahol, uz neboli po jedle ale stale citim tam je, ekzem sa rozbehol nanovo, tak som si nasadila entizol par dni po ukonceni hladovky, a po tyzdni ekzem takmer zmizol, ale mam z toho lieku bolesti criev, pecene, som slaba. entizol som vysadila, nemohla som zjest viac ako 8 tabletiek. zistila som ze mam zdedenu chronicku lambliozu a z nej ten atop. ekzem od malicka, tak ako aj matka mala. teraz planujem nasadit endiaron, vermox, zentel ked sa trochu pozbieram a potom ivermectin s prazikom, tu pastu. musim nastudovat poriadne este v akom poradi. pomaha mi velmi lanovy olej a celozrnna ryza proti parazitom. inak chuti mi velmi jest a za 10 dni som pribrala 10kg, tak uz mam 54kg, a pritom chodim aj 4 krat denne na velku potrebu a to nemam hnacku. mam pocit ze entizol pomohol viac ako hladovka, ale hladovky budem robit aj tak tie dlhe, zapacili sa mi. clovek pride na vela veci, duchovnych. pocas celej hladovky som mala hlad lebo asi preto ze nemam zlcnik uz, ale dalo sa to prezit. aspon uz viem ze ten atop. ekzem mam z lamblii a inych parazitov, a mozno finguju aj ten vred, ktory sice doktor videl kamerou a bol cierny. po poziti mleteho hrebicku ma rozboli vred, asi ho to pali do rany, ale tiez aj pecen, pravdepodobne lamblie alebo ine parazity ho neznasaju. ocisty pecene som robila uz predtym asi 10 krat, pomohli aj tie. budem dalej informovat co som poriesila, mozno tento prispevok pomoze ludom co sa tak trapia s atop ekzemom cely zivot ako ja. Lovu zdar, parazitom \":D\"

PříspěvekNapsal: stř bře 16, 2016 1:28 am 

Eden: pomaha ti lanovy olej ? Ten zoxidovany, karcinogenny? Aha....

25 dnova urinova hladovka je SLUSNA, ja sa na to nechytam (moje maxima = 7 dni urinovej, 84 hodin suchej), ale napr. aj na tvojom (aj na inych) pripade vidno, ze to NIE JE LEN O CISTENI, ale aj O VYZIVOVANI... Neviem aku stravu jes, ale ked budes jest nevhodnu stravu (o tom za da diskutovat), tak cistenie (hladovky, ocisty pecene, atd) bude len cistenie, no ked ti budu chybat urcite hormony, vitaminy, mineraly, bielkoviny, probioticke bakterie atd, tak sa daleko neposunies....
Tak napis co jedavas, ja ti v stravovani mozem KVALITNE poradit. Ale prehovarat ta na mnou doporucenu stravu ta nebudem \</div

PříspěvekNapsal: stř bře 16, 2016 8:54 am 

SemTamTuPrídem píše:
Eden: pomaha ti lanovy olej ? Ten zoxidovany, karcinogenny? Aha....
)

Lněný olej je zdravý, ale jen pár hodin po vylisování. Pak rychle oxiduje a stává se skutečně jedovatým.

PříspěvekNapsal: stř bře 16, 2016 11:17 pm 

[quote="SemTamTuPrídem":3lxsgnea]Eden: pomaha ti lanovy olej ? Ten zoxidovany, karcinogenny? Aha....

25 dnova urinova hladovka je SLUSNA, ja sa na to nechytam (moje maxima = 7 dni urinovej, 84 hodin suchej), ale napr. aj na tvojom (aj na inych) pripade vidno, ze to NIE JE LEN O CISTENI, ale aj O VYZIVOVANI... Neviem aku stravu jes, ale ked budes jest nevhodnu stravu (o tom za da diskutovat), tak cistenie (hladovky, ocisty pecene, atd) bude len cistenie, no ked ti budu chybat urcite hormony, vitaminy, mineraly, bielkoviny, probioticke bakterie atd, tak sa daleko neposunies....
Tak napis co jedavas, ja ti v stravovani mozem KVALITNE poradit. Ale prehovarat ta na mnou doporucenu stravu ta nebudem \</div

PříspěvekNapsal: ned dub 03, 2016 9:44 am 
Administrátor
Administrátor

SemTamTuPrídem píše:
AHOJTE.

Existujú nejaké "protokoly" (či ako sa tomu hovorí) obsahujúce kombináciu klasickej (či urinovej) hladovkky so suchou hladovkou ? .....
Napr. 2 dni "mokrá" hladovka, 2 dni suchá, na striedačku.......... ? Dajme tomu po 8 dní ? Či je niečo také hlúposť ? .......

Na to nedovedu odpovědět s tím jsem se zatím nesetkal.

PříspěvekNapsal: ned dub 03, 2016 9:50 am 
Administrátor
Administrátor

Eden píše:
zdravim, ja len tolko ze na vianoce som robila polovicnu breusovu kuru 2 tyzdne kt som zakoncila urinovou hladovkou teda 21 dni spolu, dostala som sa pri vyske 170 cm z 56kg na 49, robila som klystyry mocom, vysla zo mna psia pasomnica hned prvy tyzden. potom som to vsetko pribrala, ale dostala som bolesti po jedle, gastro odhalil 12tnik vred, to odhalil ten moč, uz som ho tam mala par rokov asi a z neho atop. ekzem. tak som urobila 25 dnovu hladovku na vode aj moči podla malachova, viac som nevydrzala, v noci aj cez den som mavala ukrutne bolesti ale len niekolkosekundove zachvaty. dostala som sa na 44kg. po jej ukonceni sa vred trochu stiahol, uz neboli po jedle ale stale citim tam je, ekzem sa rozbehol nanovo, tak som si nasadila entizol par dni po ukonceni hladovky, a po tyzdni ekzem takmer zmizol, ale mam z toho lieku bolesti criev, pecene, som slaba. entizol som vysadila, nemohla som zjest viac ako 8 tabletiek. zistila som ze mam zdedenu chronicku lambliozu a z nej ten atop. ekzem od malicka, tak ako aj matka mala. teraz planujem nasadit endiaron, vermox, zentel ked sa trochu pozbieram a potom ivermectin s prazikom, tu pastu. musim nastudovat poriadne este v akom poradi. pomaha mi velmi lanovy olej a celozrnna ryza proti parazitom. inak chuti mi velmi jest a za 10 dni som pribrala 10kg, tak uz mam 54kg, a pritom chodim aj 4 krat denne na velku potrebu a to nemam hnacku. mam pocit ze entizol pomohol viac ako hladovka, ale hladovky budem robit aj tak tie dlhe, zapacili sa mi. clovek pride na vela veci, duchovnych. pocas celej hladovky som mala hlad lebo asi preto ze nemam zlcnik uz, ale dalo sa to prezit. aspon uz viem ze ten atop. ekzem mam z lamblii a inych parazitov, a mozno finguju aj ten vred, ktory sice doktor videl kamerou a bol cierny. po poziti mleteho hrebicku ma rozboli vred, asi ho to pali do rany, ale tiez aj pecen, pravdepodobne lamblie alebo ine parazity ho neznasaju. ocisty pecene som robila uz predtym asi 10 krat, pomohli aj tie. budem dalej informovat co som poriesila, mozno tento prispevok pomoze ludom co sa tak trapia s atop ekzemom cely zivot ako ja. Lovu zdar, parazitom \":D\"

Zajímavá zkušenost, nicméně ten vřed je většinou vyvolán helikobakterem a odstraní ho buď zlepšení tvorby HCl v žaludku, nebo její doplňování, nebo můžete vyzkoušet chmelové extrakty, ty zabírají celkem spolehlivě. Dokonce se dají koupit i bonbóny s tímto extraktem, jmenují se Chmelinky a stačí jeden bonbón denně.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2209 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 148  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]