Ajpoka píše:
Ahoj, jsem zde nová. Již nějakou dobu se potýkám s candidou. Nemám ji sice nijak indikovanou, ale řekla bych, že příznaky jsou celkem jasné. Ani nevím, jak tradiční medicína tuto "nemoc" detekuje. Když půjdu k praktické doktorce a řeknu jí, že mám plíseň na noze, tak mě pošle ke kožní. Když jí řeknu, že mám vaginalni mykozu, tak mě pošle na gyndu. Když jí řeknu, že mě boli opakovaně v krku, tak mě pošle na krční, alergologii a imunologii. Prostě u všech těchto doktorů jsem byla a nic z uvedeného jsem tam nevyřešila. Proto jsem začala načítat informace o candidě. Nicméně nikde jsem nenašla ucelenou informaci, resp. jídelníček potlačující candidu. Udělala jsem určité úpravy jídelníčku, ale nezaznamenala jsem výraznou úlevu. Akorát lichorerisnice mi pomáhá od bolesti v krku, která mě trápila vloni celou zimu. Dnes jsem narazila na tento web a vidím, že tato problematika se zde hodně diskutuje. V tomto vláknu dokonce někdo odkazuje na tabulku se seznamem potravin/s jidelníčkem, ale bohužel při kliku na odkaz již není dostupná. Pane Jardo, mohl byste mi prosím poslat nějaký takový materiál s jídelníčkem nebo nějaký manuál, ať se tu nemusím prokousávat všemi vlákny? Zatím se na tomto webu moc neorientuji. Moc by mi to pomohlo. Předem moc děkuji. S pozdravem Andrea
Váš email vložený do textu jsem smazal to by vám určitě mohlo v budoucnu vadit a ani nikam takto veřejně psát emaily nikomu nedoporučuji. Pokud by jste toto vlákno prolistovala určitě by jste tabulku našla zrovna nedávno zde byl příspěvek s tabulkou, ale vložím sem poslední verzi kterou mám ať je to dostupné všem.