Milý pane Jardo,
před časem jsem na diskuzích narazil na toto téma a tímto Vás prosím o názor. Může to fungovat a je 3% koncentrace peroxidu vodíku na vdechování bezpečná?
Toto je originální popis: V nepřátelské drogerii nejlacinější ksindl v kssstací lahvičce ručně pumpovací do nosu
http://www.earthclinic.com/images/inhale.jpg zakoupiti třeba společně a lahvičkou 3% peroxidu vodíku. Lahvičku kssstací vyprázdniti promptně do výlevky po příchodu domů shledáno jesti rozumným a její vypláchnutí horkou vodou velmi prospěšným se prokáže. Po skutku tomto, doktorovi školenému se jevícímu jako pošetilost, kssstací lahvičku peroxidem naplniti nutno je a 4 i vícekrát za den 6 až osumkrát do hrdla směrem k mandlím kssstnout a vdechnout zapotřebí jest. Do nosu kssstati nedobré býti a kýženého výsledku se nedopracuje, anžto sliznice nosní peroxidem timto silně drážděna se projevuje.
Zlí jazykové se po netu bloudící slyšeti se nechají, že metoda tato i raka sem tam z osoby vykáže, bolestí svalů ve stáří předsmrtně ztuhlých osobu inhalující zbaviti dokáže a i jiných zázraků, vědě nevídaných a odborníky nepochopitelných, jakým se jeví recyklování lahví kyslíkových dříve kronicky sípajícími, je schopna.
Toto je komentář na výše uvedené:Podívej se trochu na Železo - základní fakta, a podívej se pořádně na zoubky ústní terapii H2O2. Tam kde jseš Ty jsem byl taky a to jsem navíc kuřák. Jak ty plíce vyčistíš H2O2, vezme to cca 5 neděl, je pokoj, než je zase zahnojíš a to vezme dost dlouho. Plíce se čistí velice rychle, protože z nich ten sajrajt může odcházet hleny přímo ven. S ostatníma orgánama je to podstatně složitější. H2O2 na rozdíl od MMS, které jenom kynoží mikroorganismy navíc "vyšumí" z plicních sklípků nánosy a uvolní je. Dá se říct že po něm jsou plíce skoro jak nové. Tím se pak breberky nemaj v čem držet.
Děkuji a těším se na Váš názor.
Srdečně zdravím, Batles