Ates píše:
Vážila jsi tu stolici před smícháním s vodou? Průměrná stolice totiž váží kolem 50 až 120 gramů a na to je 800 mililitrů vody vážně už moc, to nemůžeš ředit do nekonečna, jinak se ti to ve střevech neuchytí. Některé kmeny bakterií mohou účinkovat i v silně naředěném nálevu, ale některé v příliš rozředěném prostředí neprosperují. Máme ve střevech minimálně 500 různých kmenů bakterií a všechny jsou jinak citlivé na vodu, teplotu, kyslík atd. atd. Určitě to s tím ředěním nepřehánět a snažit se raději dostat z dárce co největší stolici tím klystýrem, protože je to jak píšeš, klystýrem se dá dostat z dárce i 500 gramů, někdy i 700 gramů pevné části. Prostě si tu stolici vždy zvaž a vody dej maximálně trojnásobek váhy stolice. Třeba když dárce bude mít stolici 100 gramů, přidej maximálně 300 gramů vody (gram vody je mililitr) a rozmixuj to. Tak budeš mít jistotu, že všechny kmeny bakterií zůstanou plně aktivní.
Proč mluvíte o klystýru od dárce, prostě mám dárkyni stolice, nepřipadá u ní v úvahu klystýr, a já sama stejně dva l nedám, tak nechápu, proč mi nepporadíte co se ptám a stále , že nejlepší je klystýr od dárce a větší i já. Když stále píšu, že i dárkyně s klystýrem by mi byla naprd, když to do sebe nedostanu. A za druhé, mám skvělou dárkyni i další v záloze, ultra zdravé a ověřené, doporučené i léčitelem a zkontrolované i testy a je to jen prostě stolice, ona klystýr nedá. Tak proč mi tlačíte ten klystýr, potřebuji to udělat správně. Nejdřív, se tu všude psalo, a i léčitel, že musím co nejvíce vody, dokážu 800 až 1 l a těma svíčkama , abych to prý dostala co nejdále do střeva. Teď píšete i známá, že je důležité co nejhustší, že ve velké vodě některé bakterie nepřežijí, tak co je lepší, nejvíc vody, dostane se dál, nebo hustá stolice a málo vody , kvalitnější stolice, jen se dál nedostane???? A hlavně, když se budu topit ve 3m hloubce, utopím se stejnějako ve 30 m? Tak jak, bakterie v 800 ml vody nepřežijí a ve 400 ml ty minizvířáka jako přežijí líp? Co to je za blbost? Nebo to není blbost, tak mi to moc prosím vysvětlete, mám před sebou další klystýr, tak jak to mám naředit, aby se to dostalo co nejdál a chytlo se to. Děkuji moc za radu, Doufám, že se neurazíte