Chcel by som sa podelit o moje skusenosti v liecbe candidy pomocou MMS2. MMS2 som si zohnal asi v maji minuleho roku /maj 2011/. Predtym som skusal mms1, vilcacoru .. a snad vsetky mozne fungicidy co sa daju kupit. Aby ste boli v obraze candida ma trapila viac ako 8r. Samozrejme len s docasnym zlepsenim problemu. Ale vratim sa k tomu MMS2. Momentalne mozem povedat ze je to najlepsia vec aku som do seba dal. Samozrejme nie chutovo, ale ucinkami na candidu bezpochyby. Od toho maja uzivam MMS2 v podstate stale, co bude zachvilku skoro rok. Samozrejme momentalna frekvencia je udrziavacia cize tak 3 tobolky raz za tydzen.
Prve 3 mesiace som ho uzival 3xdenne 1 kapsulu. Potom mi to zacalo uz liest trosku hore krkom, tak som zvolnil tempo na 2x denne daslie 2 mesiace. Potom som pokracoval asi 2 mesiace 1x denne v priemere. A nakoniec nastupila udrziavacia davka 3 tobolky raz za tyzden, co naozaj momentalne staci aj napriek tomu ze sa stravujem uplne normalne ako zdravy clovek. Nechel som pisat skor lebo som si samozrejme este overoval recidivu pri vysadeni mms2. A mozem povedat ze asi az po pol roku uzivania sa moj stav natolko zlepsil ze som si mohol dovolit jest 2-3 tydzne dost nezdravu stravu a nemal som ziadny problem/bez mms2/. Po tych 3 tyzdnoch sa samozrejme zase zacala kvasinka objavovat. Ale nebol uz problem. Po jednom dvoch dni mms2 bola zase tam kde ma byt a citil som sa fajn. To by bolo k dobe uzivania.
A este take mensie postrehy:
Prve 3 mesiace ako som to uzival 3x denne , tak dost casto sa mi stavalo ze az po 3 tablete ktoru som daval vecer ma prepadol neuveritelne nutkanie na sladke. Kazdy to pozna, ze kvalsiny kapu a pytaju jest. Neodolal som, ale pripravil som si pre ne prekvapenie v podobe peroxidu horcika, ktory som dal tesne pred spanim 1-2g. takto som minul popri mms2 asi 80g peroxidu kym som sa nedostal do fazi nechuti na sladke.
Neviem presne kolko to trvalo kym to prislo ale zrazu som napr tydzen nemohol pozriet na sladku vec ! Tydzen. A jedla som vtedy prijmal tiez menej, nemal som absolutne chut jest, tak som si konecne uvedomil ze som v rovnakom stave ako ked som mal 18 bol som zdravy a jedol som 2x denne ked som uz musel , inak som bol iba v skole a poobede vonku spartiou az do 10,11...A vtedy mi 2 krajce chleba s dacim postacili na cely den. A to som minul 1000xviac energie na behanie a blbosti, proste cely den v pohybe.
Konecne som si zacal uvedomovat ze clovek je velmi silne stvorenie, ktoremu staci potravy aj malo,zato ju ale dobre stravi, tesi sa na nu a kvasinka je ta ktora vyraba falosny hlad. Na naozajstny hlad si treba pockat.
Nas predok tiez nemal hned vsetko na stole, musel si ulovit nejaku zver, pripadne si ju musel manualne spracovat , uvarit a zjest. A to zabere nejaky cas. Proste netreba podlahnut prvemu hladu ktory clovek citi, lebo vacsinou je to hlad falosny krory za 20 min prejde a clovek si fici dalej bez problemu. /v skole sme tomu hovorili hlad je prezleceny smad a tak aj bolo
Problem dnesnej doby je prejedanie a velmi lahky pristup k potravinam, ktore su chemicky dochucovane atd.
Dalsia vec je mytus o prijme X g bielkovin denne. Ak to clvoek presiera diki napr. praskovym proteinom
tak jedina vec ktoru dosiahne je masivne prekyslenie a nasledne rozne problemy s toho vyplyvajuce.
Niekde som cital ze v hovne /ludskom exkremente/ je 60% nestravenych bielkovin, ktore by mali dotravoat laktobacily. Ak to s bielkovinami prehaname dosiahneme iba zabijanie vlastnych laktobacilov prave hnilobnymi bakteriami. Samozrejme bielkoviny su treba ale treba ich jest tolko kolko si ich telo poziada. Mam pocit ze precistene telo podla niecoho vie kolko laktobacilov ma k dispozicii v creve a podla toho vie aj kontrolovat ich prijem aby cele travenie bolo bez problemu. Mam chut na prazenicu ? Tak asi telo chce bielkoviny. nemam chut ? tak preco by som ju jedol? Aha lebo to pisal nejaky Pan XY v jeho knizke...v JEHO knizke ktoru pisal podla JEHO pocitov. Ak sa clvoek znizi az na taku hranicu ze mu budu druhy urcovat co ma jest, potom je to jednoducho velmi velke podcenovanie niecoho co sa tu vyvijalo miliony rokov. Komu by som mal verit viac ako vlastnemu telu a jeho pocitom ?
Nehovorim, ze je zle mat prehlad a vyskusat si rozne druhy diet, stravovania atd, ale nakoniec vitazi ten kto pocuva a nepodcenuje vlastne telo. Samozrejme toto vsetko sa da iba ked je clovek precisteny od candidy a roznych parazitov, ktore svojimi toxinmi ovplyvnuju mozok, a clovek je schopny zjest 10x viac ako potrebuje pre zivot. Zrejme to suvisi aj s dnesnou dobou, kedy urcite GORILY nebudu mat nikdy dost, a tato vlastnost sa da praktikovat aj na jedle. Vacsinou jej podlahnu chudobnejsi ludia nakolko na jachtu nemaju peniaze ale prezrat sa rozkov a tresky sa dokazu a vysledny pocit moze byt podobny chvilkami.
-Zaujimavy je aj fakt, ked si kupim napr 500g balicek keksov a zjem ho behom dvoch dni, je to citit. Citim sa nie moc zdravo a nemam potom dalsi den na nic chut a viem ze som si dodrbal creva prave tymto. Obsahuju cukor, tuk, a plno Ecok. Ale. Ak si napeciem svoj kolac doma v rure, jablkove pyte, zlozenie polohr muka, palmarin, cukor, jablka, skorica, stipka soli, prasok do peciva, vajicka, je toho plny plech, aj s jablkami ktore maju aspon kilo to mam cca 1,6kg domaceho kolaca. No, tohoto pyte napr mozem zjes polku behom 4 hodin, lebo je vazne chutny a dalsi den sa citim ako keby som ziadu sladkost nejedol. Vyskusal som to aspon 10x a je to tak. Proste minimalne mnozstvo kupenych sraciek mi dodrbe creva na 2 dni, a 4x viac domaceho upeceneho vobec. Takze problem nieje v cukre. Ale urcite to nedoporucujem jest ludom ktory maju candidu dost rozbehnutu. Podotykam ze si tento kolac peciem obcas ked dostanecm chut, urcite nie castejsie ako raz za tydzen - dva.
Tazke mensie zhrnutie, po tomto vsetkom, som zacal instinktivne verit viac svojemu telu a to takze pocuvam jeho signaly kedy je hladne a na co ma chut. Najhorsia vec podla mna je odopieranie si cohokolvek, samozrejme tiez jedla. Z jedla totiz funguje telo, keby som mal koli candide prestat jest sladke, isiel by som sam proti sebe. Dajme tomu telo potrebuje urcitu energiu na urcite chemicke pochody a ja by som mu to blokol koli candide. Vysledok je stres, nervozita ktora candide este viac napomaha lebo stupa krvny cukor spolu s adrenalinom, ktroy je vysledok nasej nespokojnosti s toho ze nemozem jest to na co ma telo chut a co telo teoreticky potrebuje k fungovaniu.
Treba sa MMS2 precistit kolko kto zvladne, az dovtedy, kym nenastane masivny odpor ku sladkemu/urcite to nebude menej ako 3 mes. a ak k hej je to falosne, treba pokracovat/, a zacat pocuvat telo a nebat sa zjest hocico naco mame chut. Ale... ked sladke, - len domace. Co sa da to si treba robit doma a sam, aby clvoek vedel co zje. Kupovat len zakladne potraviny najlepsie neupravene a proste sa vratit od pohodlia kupit si hotovy obed, hotovu tycinku, ku starej dobrej domacej rucnej praci.
Mimochodom, C vit som po cely cas nejedol, a ak tak velmi malo, skor preferujem ascorutin, podla potreby tela. Uz nemam zasady toto mozem toto nie. Nasiel som mieru mojeho tela, kolko mozem zjes a kolko uz nie. Ak to prezeniem /sviatky a tak/ tak mito da telo patricne pocitit. Ale rozdiel medzi pred MMS2 a po je taky ze predtym by som kvasinku pekne nakrmil a rozmahala by sa este viac, a teraz mi staci jeden den nejest pripadne len 1x +MMS2 a dalsi den som uplne v pohode.
najveci priatelia candidy ktorym sa vyhybam aj teraz ale par krat do tydzna si ich doprajem:
-sladka kava + mlieko
-bravcove maso
-------------------
spolocny menovatel = prekyslenie
ked maso tak hovadzie alebo morcacie, max 2x do tydzna
inak lepsie na bielkoviny su tvrde syry, bryndza, vajicka
vynikajuca je kacacia mast
Mimochodom, minule som spominal ze moj otec ma rakovinu prostaty a lekar mu povedal ze sa to uz neda jaksi vyliecit a nech sa pripravi na najhorsie,ze sa to da len nejako udrzovat. Prehovoril som ho na MMS1 a MMS2. MMS1 uzival len par dni a MMS2 tak 3-4 tydzne potom prestal koli testom a tak. Po nejakom case bol teda na testoch a markery ktore boli dost vysoke, klesli na minimalne hodnoty tak ze prekvapeny lekar povedal ze este bude dlho zit ...
Nevim ci to bolo tymi hormonami ktore uzival po celu dobu ale to bolo skor len naudrziavanie, aby sa netvoril "zly" testosteron. Cize ak to bolo MMS2 tak to naozaj na rakovinu prostaty funguje spickovo.
Pekny den vsekym .) a Jardovi = Vdaka za vase stranky a rady