Zdravím, předevčírem jsem najela na protikvasinkovou dietu podle tabulky od sakula. Den před zahájením diety jsem dělala očistu jater. Každopádně teď jím prakticky jen syrovou zelenou zeleninu plus protikvasinkové potraviny (lněné semínko, černá ředkev, pórek, petržel, cibule, česnek, oregáno), doplněnou občas nějakými oříšky a semínky v množství asi tak deset mandlí nebo dvě lžíce dýňových semínek za den. Třikrát denně piju dvě lžíce jablečného octa ve třech deci vody. Podle počátečních problémů (bolest v krku, kašel, teplota, únava) usuzuju, že dieta zabírá.
Teď k problému. Ph se mi drží stabilně na 5,5 (nebo možná ještě níž, nevím, protože to už je pod rozsahem pH papírků) a výš nevyleze. Mám ho zvyšovat? Čím nejlíp?
Má smysl kombinovat protikvasinkové potraviny stylem "kolik snesu, čím víc, tím líp"? Nebo spíš střídat, třeba jeden den/týden se zaměřit například na česnek a kokosový olej, další týden cibuli a oregáno apod.? Pokud střídat, po jaké době nejlíp, aby to mělo smysl?
Moje filosofie je taková:
1) vyčistit tělo (mám za sebou šanku asi desetkrát, z toho poslední čtyři pravidelně po měsíci, teď očista jater a plánuju pokračovat dál)
2) dodat vitamíny a minerály (průběžně)
3) snížit kvasinky dietou
4) až bude tělo vyladěné a kvasinky oslabené, nasadit antimykotika, které kvasinky dorazí a ty se pak už ve zdravém těle znovu nepřemnoží
Jdu na to správně? S kvasinkama bojuju asi tři roky, stejně dlouho nejím cukr, mouku, kvasnice, sóju a nepiju alkohol (až na občasné úlety typu jedno pivo za rok). Ráda bych se už někam posunula, protože už mě fakt nebaví se v tom plácat

Takže uvítám jakékoliv konstruktivní připomínky a rady.