Dobrý deň,
mal by som jednu otázku. Včera som sledoval svoju krv pod mikroskopom v temnom poli a objavil som vo vzorke niekoľko hadíkovitých parazitov (asi 4 - 6 v jednej vzorke/kvapke, ale mohlo ich tam byť aj viac). Skúmal som na internete, čo to môže byť a z toho, čo som zistil to podľa mňa vyzerá na spirochétu Borélie. Avšak väčšinou som narazil na obrázky, ktoré ukazujú, že táto spirochéta je vlnovitého tvaru, teda nie rovná. Iba v niektorých zdrojoch bola borélia zobrazená ako takmer rovná. Natočil som to mobilom a môžete si to pozrieť tu:
http://www.youtube.com/watch?v=_tIPWA3O_JANie je to nejaká úžasná kvalita napriek tomu, že je to vo Full HD rozlíšení, ale snáď to stačí. Parazita je vidieť približne v strede obrazu. Zo začiatku sa drží tesne vedľa červenej krvinky, avšak asi od polovice videa je ho vidieť lepšie, kedže sa od nej vzdiali. Zväčšenie je 600x.
Myslíte, že toto môže byť naozaj borélia, alebo to môže byť niečo iné? Ak je to naozaj borélia, dá sa z množstva borélií v krvi usúdiť, v akom štádiu je u mňa borelióza, resp. či je pod kontrolou môjho imunitného sytému alebo nie?
O pár týždňov sa chystám absolvovať kúru MMS, takže ak je to borélia, tak snáď ju to utlmí. Potom sa na tomto fóre podelím so skúsenosťami. Momentálne som v procese kúry Trojčátko a o skúsenostiach s ňou napíšem tiež, keď ju ukončím.

Veľmi pekne ďakujem.
Emil