Sara111 píše:
Dobrý den,chápu děkuji za odpověď a zaslání.
Lichořeřišnici užívám tu v lihu a májí mi přijít i plody. Přijde mi, že se ta potvora stěhuje. Když přestane pálení dole a střeva by na tom měla být lépe, tak mě pro změnu pálí a svědí oči. Mám ještě pár otázek:
1.když udělám 2.očistu jater až po měsíci má to stejný význam,je to v pořádku nebo může být i delší pauza a při jaterní očistě doporučujete jaký klistýr ?
2.neumím přesně odhadnout k jakému jídlu se pH moči vztahuje, jestli je to hned ta 1.moč po jídle nebo až ta další....co znamená ranní moč? Většinou mám pH přes 7 po fazolích se zelím,když je jím v 17.h,tak v 19.h je to pH dobré. Tak soudím dobře,že je to po těch fazolí? Sliny mi ale přijdou, že klesají teď spíše víc a to jídelníček dodržuji.
3.Můžu k výrobě kefírků při této dietě použít plnotučné kravské mléko z obchodu?, čerstvé kozí mám jen někdy.
4.Kamarádka mi v chemické laboratoři připravila Lugolův r.,někde na stránkách fora jsem našla složení 5gI,10gKI,75ml destilka,je to tak správně můžu ho užívat dle Vašeho dávkování?Nevím jaká to byla čistota chemikálií,jestli je to také důležité.
Děkuji
Pěkný den
Dávkování očist je dle vašeho volného času, to není jako podávání antibiotik a klystýr nejlépe s urinou.
Hodnota pH se v průběhu dne mění a musíte vysledovat, zda vám po jídle pH klesá, nebo stoupá, pak víte jak na vás to dané jídlo působí.
Jde používat Selské mléko, ale čerstvé je určitě vhodnější.
Ten lugol máte cca 5x silnější, správně je to 1g jódu 2,5 g jodidu draselného a vše je ve 100 ml roztoku. Přilijte do něho zhruba 4 stejné díly vody a pak bude přibližně dle návodu, akorát trochu slabší. Čistotu chemikálií neposoudím, ale zásadní problém by to být neměl.