...už 14 dní držím prísnu ? diétu..."felčiarka" na Diacome mi zistila Candidu...bolievali ma kĺby, hlavne ľavý bederný, aj kosti, a v rozkroku sa mi začala objavovať "zaparenina"...myslel som, že zo zlého nepridušného oblečenia na trekoch, detskými krémami som to natieral, zmizlo, a zase po čase, cca pred 3 týždňami naplno, na oboch stranách, hrýzlo ako fras, aj dlhodobo kyslač som cítil...na lačno (vstávam aj okolo 2:00) som aj 3 vypil, už som ani pôžitok z nej nemal, aj čokoláda naplno, údené taktiež, klobásku som aj v noci, len tak bez chleba, aj pol kila dal...keď som očural PAP, hlboko pod 5,4 som sa ocitol...tak som radikálne zaťal :..od 26.6. diéta...a takýto je jeden z mojich dní...prosím, ak robím veľkú chybu (y), upozornite ma...nemám toho veľa naštudovaného, ale snažím sa, samoštudujem neustále...vopred ďakuje "starý horský vlk" serpico z čarokrásnej Banskej Štiavnice :
http://www.nahuby.sk/fotogalerie_autora ... el_id=1572...príklad môjho dňa zapísaného v "serpico kronike" :
9.7.2012-Po
5:OO Pľuvací test...neklesla slina....Ph 5,4-očuraný PAP ....ráno...trochu nafúknuté brucho som cítil...večer 1 celý Grep cca 19:00
5:30 Ryhací (asi grgací ? ) test...po cca 2 minútách...odgrgnutie solídne ! Kapucínka väčšia...tá priebežne počas dňa cca 4-5 tbl., 1 tbl. 250 mg...z toho kapucínka 200 mg (a má sa 2,5 g denne ? )
Oregano olej...natieram rozkrok 2 x denne, a 3x3 kvapky orálne
Tlak 118/77 tep 55 Stolica vyšla klobásovitá mäkšia a končila kašovitou ..nie riedkou tak polo
6:00.... 1 citrón do cca 2 dcl H2O (je to dobre ? a prečo ?...našiel som odporúčania na to ...
6:30 Ostropestrec mariánsky...čaj 1 čl zaliate 2 dcl vody...vylúhované 10 minút
Plávanie cca 20 minút
8:00....cca 300 gr karfiol varený, 3 strúčiky Cesnak...po jedle cca ½ hod. pauza pitia
8:30 Lepicol 4 tbl....zapité 2 dcl vody...pitie po dúškoch, dvoch voda
9:30 Multivitamín rozpustný 1 tbl (nie je tam cukor klasik ? )
11:25 Tlak 129/84 tep 66
12:00.. .Rizoto (natur ryža) s varenou zeleninou...cibuľa, cesnak, paprika, rajčina cca polka, uhorka, kokosová múčka, olej za studena slza, pálivá paprika,
13:30 – 14:20....spánok, cítim sa unavený (z plávania a slnka ? a ničnerobenia ? )
14:25 Tlak 127/80 t 67 pichanie v boku (pečeň ?...ak pracuje vo zvýšených „obrátkach“...zväčší sa ? a tlačí ...preto tá bolesť ? )...tam, kde keď riadne som slopal pár dní , ale tak ozrutneá loganica...v kuse pár dní , išlo mi bok vyvaliť...a že pečienka nebolí !!
16:00 cca 250 gr. to čo na obed
...prdím ...ale vôbec nesmrdia !!! (cca 4 dni dozadu...smrteľná zbraň serpicov prd !!! )
17:00 cca 0,4 tibet huby ....vynikajúca !!! cítim, že mi veľmi chýba kyslé mlieko...aj 4-5 litrov za týždeň som onehdy vypil (ale ! )...nejak divne mi je po nej...ťažšie...malátnosť cítim a spanie ma chytá ! žeby Candida zdochýnala a vystreľuje toxíny ?
18:00 Ražný celozrnný suchár...3 ks, bryndza cca 80 g...mix s červenou pálivou mletou paprikou, cesnakom 3 str., cibuľou...1 celá, nafukovalo ma ako fras a ak som 50 x neprdol, tak ani jeden...a riadne tuchové !!! ...a únava ako fras, zaľahol som .......
Lepicol 4 tbl.
počas dňa cca 4 litre H2O.......(veľké teplá tu panujú )
....ak potrebujem energiu (som zdochnutý )...cumlem glukózu...denne 4...a keď zvýšene sa namáham...aj zo 8 tbl.
19:30 Ph 6,8
...vstávanie 4:00 oddýchnutý, dobre naladený (bez sexu večerného či ranného ) ...ale pri takejto strave cítim, jasne, že mi chýba sila
Člen sakul vám to píše správně, toto není protikvasinková dieta, ale zmatek, minimálně si některé zákonitosti dostudujte.