Alopat píše:
Tak si nech narůst nehty nebo ty se vztahují pouze na toxikologii?
"NEJDE-LI z jakéhokoliv důvodu použít vlasy, je možné použít: ochlupení dle výše uvedených pravidel nebo nehty v délce cca 2 mm z každého prstu obou rukou (100 mg - v objemu čajové lžičky), u dětí je možné i z nohou, za všech okolností musí být čisté, bez laku a jiných nečistot."
Hmm...tak si nechám narásť skrátené chlpy ... Na koľko cm ? 3cm ? 4cm ?
Na BIOMOL.SK píšu : "na analýzu môžu byť použité iba vlasy vystrihnuté zo zadnej časti hlavy - z temena na niekoľkých miestach (viď obrázok č.1);" ..... O chlpoch ani zmienka.... Hmm....žeby som si nechal narásť "chvostík" ? Ide zima, budem nosiť aj tak čiapku, a do podnikov nechodievam, takže to nebude mať príliš kto vidieť...

Alebo vlastne - veď sa môžem dať strihať tak, že celá zadná časť hlavy bude nedotknutá, až kým tam nebudú 3,5cm vlasy... A potom "reznúť" strihačom až od pokožky... no a ? Veď to bude vzadu... a zozadu mám ajtak najškaredšie vlasy...
Dobre, super, vidím to tak na koniec decembra alebo začiatok januára...vtedy tam tých 3,5cm možno aj bude...
Som veľmi zvedavý na výsledky, a jednoznačne sa s vami (koho to zaujíma) o ne podelím. Veď kto by už len nebol (z tých, čo ma tu registrujete, vediete so mnou debatu, atď) zvedavý na moje výsledky z vlasovej analýzy ?
Uvidím, koľko zinku mám v tele, keďže ejakulujem len okolo 12x ročne už dobrých 11 rokov...
No najviac som zvedavý na to koľko mám horčíku, medi,
A HLAVNE úplne najviac som zvedavý na ťažké kovy, a to myslím tak, že nevylučujem zamorenie nejakým ťažkým kovom...
Super, mám dobrú náladu, teším sa na vlasovku...