Vševěd píše:
Tak když mi pošlete odkaz na webové stránky, těžko z toho můžu usoudit, oč Vám šlo.
Když si uděláte pořádek ve střevech, candida pochcípe i jinde.
Rekl bych, ze toto je dost ovazne tvrzeni. Pokud by to byla 100% pravda, tak ke zbaveni se kvasinky vede celkem jednoducha cesta. Z toho jak s ni tady lide zoufale a opakovane bojuji, se mi ta jednoducha cesta nejak nepotvrzuje.
Ja bohuzel nevim, jestli moje problemy byly nebo nebyly zpusobene kvasinkou, i kdyz jich je dost uvadeno jako priznak kvasinky.
Ale ja jsem kvasinku nikdy samostatne neresil, ani v te dobe, kdyz jsem zacal upravovat svou stravu, tak jsem se o ni moc nezajimal.
Procetl jsem podrobne Jardovi stranky a jeste hromadu dalsich stranek a kazdou potravinu jsem vzal z jeji pozitivni a negativni stranky.
Pokud ma potravina 10 pozitivnich vlastnosti a jednu negativni, tak tu negativni neresim a resim ty pozitivni.
Proste tu potravinu pouzivam.
U vseho na co jsem zatim narazil, tak jsem zvazil pro a proti a pokud to vykazovalo znatelne vic pro nez proti, tak jsem to zaradil do jidelnicku.
Proto mne tady zarazi, s cim vsim mohou mit lide problem. Vy jste uvedl treba med nebo jablko, jini treba ovoce obecne dokonce i cesnek a chilli, u mne to zadny problem nevyvolava.
Nebo to je problem, ktery se navenek nicim neprojevuje.
Jedine s cim mam problem, jsou divoke kombinace potravin, ale tam to celkem chapu, ze telo nemuze zpracovat najednou potraviny, ktere jdou vyslovene proti sobe.
Proto spis sazim na spravnou funkci celeho imunitniho systemu nez na funkci jeho casti. Nezpochybnuji to, ze pokud jsem schopen nekterou jeho cast zasahnout intenzivne a procitit ji, tak to udelam, ale dal uz se o spravnou funkci musi postarat imunitni system. Jinak celou osistu budu muset provadet opakovane az do smrti. Ale stejne tak, jak jsem schopen treba intenzivne zasahnout streva, tak jsem schopen zasahnout treba plice, take patri do imunitniho systemu a lide neumi spravne dychat a v podstate se prubezne dusi. Stejne tak jsem schopen razantne odstranit stres, ktery opakovane privadi telo do stavu pohotovosti, kde vsechny organy, ktere nejsou potrebne pro obranu nabo utek se dostavaji do blokovaneho rezimu, kdy po dobu pusobeni stresu nefunguji. Pokud trva stres dlouhodobe tak i ty organy dlouhodobe nefunguji.
Inzenyr