Jarda píše:
Obávám se, že to nějak snadno nevyřešíte. Žena, pokud vůbec je schopná prožívat orgazmus, tak ho pochopitelně bude chtít i dosáhnout a pokud zvládá mnohočetný, bude chtít mnohočetný. Ve vašem případě by tedy asi byla vhodná žena, která prostě orgazmus neprožívá, jsou i takové, ale ty zase nevyhovují ostatním mužům. Sám jsem se s tím zamlada také setkal a na můj vkus nic moc, ovšem ve vašem případě asi ideál, to je o mazlení a vnímání přítomnosti protějšku, což mě v té době nezajímalo skoro vůbec.
Alebo ... zlatá stredná cesta =) ... Lebo popravde... keby som mal priateľku čo nedosahuje orgazmy (nemá tú "možnosť" z nejakého dôvodu), tak by mi to bolo ľúto, a ... nevedel by som sa s tým zmieriť.... Ale keby ich dosahovala, no nepotrebovala tak často (aby sa lepšie dala praktikovať tradičná tantra, a nie "neotantra"), resp. na tom nestavala erotiku, tak ... to je podľa mňa dobrý prístup. A to je zlatá stredná cesta čo sa týka orgazmov u ženy. U mužov je zlatá stredná cesta inde.... Tipol by som taký 1-2 orgazmy mesačne (niekto raz za dva roky, niekto 5-7 krát v týždni, niekto 1-2 krát mesačne... zlatá stredná cesta...myslím si)...
Inak, pravidlo
"zlatá stredná cesta" neplatí všade, to je jasné... Napríklad keď si človek má vybrať v čo verí, alebo čo je jeho zmyslom života (a usilovať ho dosiahnuť), tak v tom prípade "zlatá stredná cesta" je kontraproduktívna... Neviem či mi tí čo čítate rozumiete.... Zlatá stredná cesta v jedení sa týka napríklad toho, že nebudem ani hladovať, ani sa prepchávať... A nie toho, že moja strava bude tvoriť zo všetkého "stredne".... teda chlieb, cestoviny, ovocie, zeleninu, mäso, vajíčka, sladkosti, bylinkové čaje.... Tam to neplatí... Totiž stravovacie smery sú porozdeľované, treba si vybrať jeden (môj názor), lebo "miš-maš" nikdy neprospeje ani žalúdku (ak sa jedná o stravu), a ani mysli (ak sa jedná o nejaký duchovný smer, alebo iné podobné veci...).... Lenže "zlatá stredná cesta" v zažívaní orgazmov, to nie je miš maš....Lebo "orgazmus raz za dva roky" a "orgazmus každý deň"... keď sa pretnú, tak vznikne dajme tomu "orgazmus 1 - 2 krát mesačne", čo nie je žiaden "miš-maš", stále sa totiž jedná o orgazmus, čo v podstate nie je systém, ale pocit.... a nejaký energetický "výlev".... Lenže v stravovaní, kde "zlatá stredná cesta" neprirovnávame k množstvu potravy, ale ku "z každého rožku trošku", tam to vôbec neplatí....
Viac už radšej (čo sa týka zlatej strednej cesty) písať nebudem, zbytočne narobím chaos celkovo....
Dúfam, že ten kto to čítal, ten pochopil
dieta